Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wigler

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap feltörték a Népstadion melletti kerékpárpálya bringaraktárát, az ott található mintegy ötven bicikli és motor közül egyetlen egyet vittek el. Az eltulajdonított gép Nagy György sebességrekord-vadász egyedi kerékpárja volt. A Schwinn-Csepel támogatásával készült…..
Wigler 2011.05.30 03:15:08
@romesz:

Te hülye vagy, már megbocsáss. Mindenki a mellét fogja döngetni? Erre? Mi ez? Ez nem teljesítmény, nem eredmény, ez csak egy magamutogató senki bohóckodása, akiről eleve csak azért hallott az kevés ember, aki egyáltalán hallott róla, mert mások veszélyeztetésével sikerült beküzdenie magát a hírekbe.
Vajon miért egy főváros közeli autóúton "edzett" és miért épp csúcsforgalomban? Na miért? Azért, hogy beszéljenek róla, mert tudja ő is, hogy különben mindenki magasról leszarná, így legalább volt egy kis hírverése. Vagy te meg tudtad volna mondani, hogy ki az aktuális rekoder, keresgélés nélkül? Kötve hiszem. Na pont ennyit is ér ez a "rekord", kb egy kolbászevő verseny első helyével egyenértékű. Arra aztán verheted a melled.

A legkevésbé sem tudom sajnálni ezt a fickót, már ha egyáltaklán tényleg ellopták a bringáját és nem ez is hírverés része.

Egy normális országban azért nem lopnák el a bringáját, mert már rég lefoglalta volna a rendőrség, őt meg őrizetbe veszik közúti közlekedés veszélyeztetése miatt. De ez nem egy normális ország.