Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sínentúli

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kajával sokan úgy vagyunk, hogy esszük, ami van és amit szeretünk - az aktuális divattrendeket pedig érdeklődve figyeljük a partvonalról, hátha mindegyik elmúlik. És el is múlnak. Ahogy a reklámokban évtizedekig dicsőítették az azbesztet, a doktorok a legkedvencebbik cigarettájukat, úgy mentek…..
Sínentúli 2022.12.19 23:28:06
@Kool a Bácsi: Jó ez, te köcsög!
  Nagyon régen írtam, pedig elég sok minden történt, de valahogy nem voltam képes írni. Lehet, hogy elfogyott a lendület, és abban sem vagyok biztos, hogy bárkit érdekel még a történetem. Ma eljött a szokásos vérvétel napja. Mostanában nem készítem ki magam azzal, hogy hajnalban kelek, még akkor…..
Sínentúli 2021.08.14 01:49:17
  Visszatértem a szokásos szorongásba, most, hogy újra itthon vagyok. Előjöttek a problémák, legalábbis azok, amiken stresszelhetek. A lakás tulajdonosa külföldön él, most itthon van, már tavaly tervezte, hogy hazaköltöznek. Akkor nem találkoztunk, de idén szólt a lakás ügyintézője, hogy majd fel…..
-Jolikám, ne hülyéskedjetek már, ezt a drága étkészletet... vagy rátok szakadt az OTP? ;-) Írtuk az utóbbi vendégséges posztokban nagyrabecsült szándor tanult kolegámmal. Hosszú-hosszú ideje zavarnak olyan bevett, udvariaskodó szokások, amelyeket még ha tényleg illik is…..
Sínentúli 2018.10.16 00:41:47
A napokban több cikk jelent meg az erdélyi magyar sajtóban egy, a Nagyvárad főterén elhelyezett centenáriumi kiállításon látható román térkép kapcsán. A témával később a 888.hu is foglakozott. Ez utóbbi írás szerzője gondolatainak alátámasztására az én egyik írásomat idézte: „A Pangea egy 2018-as…..
  Több mint egy éve szedek gyógyszert, és bár nem tudom, milyen hatással van a szervezetemre azon kívűl hogy a vírusok kimutathatatlanok a szervezetemből, de azt hiszem, alaptalan volt a félelmem. Mikor elkezdtem járni a Lászlóba, az mondták, addig kell húzni, amíg lehet, de természetesen…..
  Szokásos háromhavi vizit. Már csak egyszer kaptam egy kisebb köhögő pánik rohamot útközben. Kezdek belejönni. Több mint négy év telt el, szinte hihetetlen, mennyire megy az idő. Már az sem érdekel annyira, hogy ki ül a váróban. Régebben még addig álltam kint egy fa mögött, amíg nem jött ki…..
-Paul Wade, Fegyencedzés. Végre valaki ki merte mondani azt, amit már évek óta sejtettünk: a testépítők egyszerűen csicskák, de leginkább gyengék. És ezzel kábé mindent elmondtam, ami említésre méltó. Felfújt, vizes izomzat, nevetséges célok és eszközök, idejétmúlt…..
Mármint Mezei Dániel „sportriportert”, hiszen mint embert nem ismerem, és számomra nem is érdekes, hogy civilben milyen. Lehet, hogy kiváló, derék férfiú, de bevallom, ilyen szar kommentátort még életemben nem pipáltam. A magyar felhozatal amúgy is eléggé hullámzó, mindenkinek…..
Sajnos a sokadik paleós- böjtölős- vissza a természetbe-forradalom után újra megjelentek a termekben az önjelölt sportemberek, és miután sokadszorra hígítják az amúgy is problémás állagú látogatóközönséget, hirtelen még megmondani is nekiálltak. Hogy ez a zajos, agresszív,…..
Kibújt a szög a zsákból, avagy hasba lőtte magát a nemzetközi cukordíler. A Danone országos plakátkampánnyal ismeri be, hogy a szisztematikusan egészségesnek nevezett Activia joghurtcsaládjában igazából rengeteg egészségtelen finomított cukor van. Timinek elment a kedve az…..
Folytatjuk sorozatunkat, amelyben a ’90-es évek igazi ízeit keressük. Ezúttal az antialkoholisták, valamint az évtizedünkben gyermekéveiket élők számára kedveskedünk egy csokorral a legjobb üdítőitalokból.   Cherry coke Kevés olyan üdítős reklám jut eszünkbe,…..
Sínentúli 2013.08.16 01:10:43
@szirmaik: "Koala kóla, az bizony. Ez jobb, mint az iskóóóla. Koala kóla, ezt iszom. A leves nem nagyobb csoda."
Ez ugyan egy 2010-es történet, de minthogy hasonló esetet még nem dokumentáltunk, és elég jó, most erre is sor kerül. A Google bünteti azokat az oldalakat, ahol illegális tartalmakatat talál, ezért a tárhelyszolgáltatók kénytelenek összekapni magukat. Naiv ügyfél androidos…..
Időnként felmerül a kérdés, hogy ha annyira sok hülyeséget követnek el a közlekedők, akkor a probléma esetleg az oktatásban (is) lehet. Már 15 évvel ezelőtt is (amikor én vizsgáztam) oda kellett figyelni, ismerősök ajánlását kérni, hogy kihez, milyen oktatóhoz kerüljünk,…..
Subba DUDE forever!! 2012.03.30 14:24:00
Filmtörténeti Dude!  Reklámtörténeti Dude! DUDUDUDUDUDUDUDE! ..
„Elfutott, és annyit se tudtam mondani, hogy fapapucs. Mit lehet ezután tenni? Megnéztem a filmet egyedül” - mulatságos sztori-füzér érkezik, melyből megtudhatod, miért ne vigyél a randira döglött hörcsögöt. Az is kiderül, mi van akkor, ha a srác anyja nem járult…..
Subba EPIC: Tollfelvásárló 2011.10.25 13:19:00
Mélyvidék bólogass ha tudod miről van szó! Még a vasárnapi húsleves illata sem hozza vissza jobban ennél a vidéki lét báját. Ha fővárosi vagy ebből a dobásból sajnos kimaradsz.Figyelem figyelem asszonyok! Megérkezett a tollfelvásárló!Mindenféle tollakat felvásárolunk!…..
Subba Elhunyt Hypós Feri 2010.06.23 10:30:00
44 éves korában hunyt el a Fradi B-közép legemblematikusabb alakja, a legendás Hypós Feri. Egy hete szállították agyvérzéssel kórházba, ám tegnap a szervezete feladta a harcot, nyugodjék békében!Második, harmadik rész itt...
90 napos diéta A 90 napos diétát amerikai sportorvosok fejlesztették ki. Mivel nincs mellékhatása, így  természetes terapeuták által is ajánlott! A diéta 15-20 kilogrammos súlycsökkentést igér  90 napon belül, valamint a magas vérnyomást is pozitívan befolyásolja.  ..