Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pt95

8 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Radikálisan változtattunk és élvezzük. De ha mégsem jön be, akkor önkéntesen stúdióba vonulunk. Ami ezúttal egy BMW volt. Az Égéstér 151. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Nem tudom, melyik igazából a nagyobb dolog. A) végigvezetni egy bármit, mondjuk akár a fiam összecsukható rollerét Lord March kastélya előtt, bő 50 ezer lelkesen fotózó és videózó néző sorfala között (óvatos becslés, hiszen kb. 200 ezren voltak idén a Festival of Speeden,…..
Rádiós Angyal Telefon 2011.07.06 00:25:52
Ma próbálgattam a telefont, mit lehet vele felvenni és milyen minőségben.Most egy Gt540 van, okoska és egész jó minőségű a felvétel. Nem sokkal rosszabb, mint amikor diktafonnal dolgoztunk külön mikrofon nélkül. Szóval ezzel nem lesz probléma. Mondjuk nyilván még nem mindenki…..
Rádiós Angyal Kinek ? Miért 2011.07.04 15:30:07
Hogy kinek szólna ez az egész rádiós dolog?Mire gondolsz? Hogy a rádió kinek szólna? Ez egy jó kérdés. Persze a legegyszerűbb és legkevésbé átgondolt válasz, hogy óóóó gyorsan csinálunk egy rádiót, szerzünk egy adót és már szól is. Jó nagy vételkörzettel, sok…..
Rádiós Angyal Délután 2011.07.04 09:40:48
Üdv Mindenki!Most elmegyek egy kicsit dolgozni, de délután újabb infók érkeznek.Most meg épp Deák Bill ordít a szobában..... :) ..
És Michelisz Norbi 4-ik lett!Gratula innen is neki! :)És akkor a tervek:Arra gondoltam, hogy meg kellene mutatni a fiataloknak , hogy a rádiózás nem csak abból áll, amit reggelente hallgatnak Boros-Bochkor és Balázs- Vadon Jani , valamint az itteni helyi-regionális rádiók vegyes…..
Kedves  látogató!Még nem írtam semmi konkrét dolgot az angyali tervemről,ezért most beavatlak:Elöljáróban annyit, hogy elég sokat rádióztam. Nem csak műsort vezettem, szerkesztettem, interjúkat készítettem, hanem amikor már jobban belefolytam a dolgokba, egy kicsit a…..
Kedves Mindenki!Már csak egyet kell aludni és végre jönnek az infók.Szóval vasárnap tessék visszatérni, és ha Michelisz Norbi futama véget ért, már érkeznek is a projektemről a részletek.Addig is mindenki szurkoljon Norbinak!!!! ..
Rádiós Angyal Új Nemzedék 2011.06.30 06:04:00
 Jó reggelt kedves olvasó!Ma megyek a Párbeszéd az Új Nemzedék Jövőjéért nevű programra Szegedre a Megyeházára.http://www.mobilitas.hu/dariszi/hirek/7374Lesz itt államtitkár és pályázati bemutató is. Kíváncsi vagyok. :)Délután jönnek részletek az angyali dolgokról…..
Rádiós Angyal Az első 2011.06.29 23:01:00
Üdvözöllek a Blogomon!Egy kicsit lóhalálban készültek a dolgok, de végül csak meglett minden.Hamarosan részletesen is beszámolok a dolgaimról és ami valószínűleg mindenkit sokkal jobban érdekel, a terveimről. Angyalként. Mert az szeretnék lenni. És jó sok rádiós emberkét…..