Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Makay89

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valószínűleg nem sok film készült az utóbbi években, amit ekkora felhajtás övezett volna, mint az Alien-tetralógia előzményfilmjének beállított Prometheust (IMDb 7.6). A film ugyanakkor sokakban ellenérzéseket váltott ki, mivel számos kérdésükre nem kapták, vagy nem találták…..
Nemrég egy sorozat amerikai nézőnek befogadói képességeire tett enyhe bírálat után megkaptam, hogy ugyan tudok-e mondani máshol készült, jó fantasztikus filmet. Nos, összeszedtem, rangsoroltam. Tudok. (Példaként ne felejtsük el, a blogban már több alkalommal taglalt Iron Sky is…..
Perre vitte az államilag kikényszerített Windows-használatot egy zólyomi textilkereskedő vállalkozó, mivel az adóhivatal eAdó rendszere csak és kizárólag Internet Explorerrel működik, itt lehet az összesítő kimutatásokat feltölteni, ő meg Linuxot használ, ezért az adóhivatal megbüntette őt.  Az…..
Makay89 2012.05.30 08:37:25
Sírva nevetek ezeken a szakértői kommenteken. A fele egyértelműen csak trollkodik, a másik felének meg az a legnagyobb számítógépes tapasztalata, hogy képes volt feltelepíteni egy Firefoxot.

- Ne okoskodj, ha nem használtad egyenlően magas szinten mindhárom platform legújabb verzióit az elmúlt 3-4 hónapban!
- Az, hogy tudsz Facebookozni, nem jelenti azt, hogy bármi közöd lenne ehhez az egész témához!
- Ne hasonlítsd össze az operációs rendszereket!

És néhány adat:

- Jelenpillanatban az asztali szegmens uralkodó operációs rendszere a Windows 7
- A mobil (Android) és szerverpiac (SuSE, Red Hat, Oracle) abszolút vezető platformja a Linux
- Az OS X bármennyire szép és felhasználóbarát, még rengeteg hiba vár befoldozásra, ez viszont vonatkozik a másik kettő platformra is.
- A Linux alapú asztali disztribúciók az elmúlt néhány évben komolyan felzárkóztak. Automatikus szoftverkezelés, kimagaslóan fejlett grafikus felületek, rugalmasság, fejleszthetőség és közel 100%-os biztonság.
- A Microsoft ballépéseinek köszönhetően napról napra egyre több piacot enged át a Linux (Android, Ubuntu, openSUSE, Fedora, stb.) és az Apple (OS X, iOS) platformjainak.
- Akit ennél több is érdekel, az olvasson és használja a rendszereket!

A hozzászólásomra nem várok semmilyen reakciót. Fejlesztő vagyok és vállalati környezetben van szerencsém olyan szoftvereket használni, amiknek létezéséről a legtöbb embernek fogalma sincs. 13 éve foglalkozom napi több mint 10 órában magas szinten informatikával és van egy support oldalam is, ahol fél évtizede több ezer ember felhasználói visszajelzésből alakíthatom ki a tapasztalataimat.

Hozzánk nyugodtan jöhettek és részletes felvilágosítással szolgálunk bármelyik platformról:

androbit.org/
  Először is kijelenteném, hogy az én véleményem  ez a filmzenei rangsorolás. S ahogy Kosztolányi kijelenti A tíz legszebb magyar szó című rangsoroló cikkében: “...válaszom merőben önkényes”! Ma eszembe jutott, hogy milyen sok olyan jó zene van, amit…..
Tim Burton különleges világának egyik leghíresebb filmje az Ollókezű Edward (eredeti címén: Edward Scissorhands). Az elmúlt hónapokban többször is valamilyen formában szóba jött ez a film, és mindig átfutott az agyamon: de jó lenne megint megnézni. Mivel a film 1990-ben…..