Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matyobaba

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kivételes alkalom ez a mai, mert nem nő szerepel a rovatban, még csak nem is valami híresség, hanem az első New York-i iPhone 3G S-tulajdonos.   Éppen ezért meztelen vagy félmeztelen képet sem tudok közölni róla, persze lehet, hogy a net televan a fickó pucér képeivel, nem…..
matyobaba 2009.06.22 16:04:18
@matyobaba: bocs, azt nem írtam, hogy az új iPhone-ra gondoltam. ;)
Na jó, egyik esemény sem pontosan a mai napon van, az Apple Macintosh számítógépei tegnap voltak negyedszázadosak, az Appleblog pedig három napja volt századszázados, ugyanis a "Rózsaszín iPod nano, juhé!" című post január 22-én jelent meg.Nem tudnám eldönteni, melyik…..
Óriási boldogságot okoz nekem, hogy már a sokadik bizonyítékot látjuk a mobil legkevésbé izgalmas részéről. A telefon tehát matt, talán a jelenleginél strapabíróbb burkolatot kap, nem is baj, mert a 3G-s iPhone-nál két lehetőségünk van: vagy kedveljük a hátlapot, szeretjük…..
w Póktalanság 2009.05.08 04:00:00
Tavaly szeptemberben Liverpool utcáin egy harminchét tonnás mechanikus pók sétált végig. A lépegetőt egy francia művészcsoport, a La Machine készítette és irányította. A pók drámai jeleneteket adott elő tűzijáték és vízijáték mellett, a város apraja és nagyja, és persze…..
T-Mobile-os kapcsolataim megerősítették, hogy május elsejétől új ikon csomagot vezet be a hazai vállalat. Az ikon 200-as díjszabás továbbra is csak iPhone-nal kérhető, és a nevéből következően olcsóbb is lesz, mint a mostani ajánlatok. A 200 a lebeszélető percek számára utal,…..
matyobaba 2009.04.28 21:31:28
@prolab: thx
Amelett, hogy kényelmesebben használható telefonnal életemben nem találkoztam még, néha olyan borzasztóan buta az iPhone, hogy azt nehéz elhinni. Miközben mindenféle csúcstechnikás bűvészkedést ismer, olyan funkciók hiányoznak belőle, amiket én is leprogramoznék reggeli alatt,…..
matyobaba 2009.01.20 21:04:20