Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mongoose( "Dan")

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mongoose( "Dan") 2011.06.23 09:42:59
@Rowen: @HUN~cut: Így igaz...

Attól még nem leszel profi videós, mert 5-6 videód jól sikerült.
Nagyképű vagy, mint az állat. Ja, és csak úgy elárulom, hogy a Rosszpcjunior nem azért "Rossz" mert béna videósok vannak, hanem mert FreddyD kezdeményezte. Ez nem a lúzervideósok tárháza. Hanem egy hely ahol összegyűjtik a feltörekvő tehetségeket, hogy megismerjék őket. Fogadok, hogy a Youtube channeleden nem lessz annyi néződ, mint itt volt.

Én 2:00-ig jutottam utána STOP gomb.... :D

Aki nem ért velem egyet írjon rám, fikázzon le..

Adminok: Bocsánat, ha valami ide nem illőt mondtam
Értékelés: Mi az, hogy nem ismerted a Duke Nukem sorozatot? :O Szégyelld össze magadat! Komolyra fordítva a szót, ez a videó nem igazán tetszett. Sajnos mivel nem játszottál az előző részekkel, sok dolgot nem érthettél a játékban, éppen ezért kiakadtál, hogy miért van ez,…..
Mongoose( "Dan") 2011.06.22 12:03:25
@(Tom): @Borsesz: Szerintem ennek úgy lenne értelme, hogy csak az a 3 videó maradjon a blogon, ami a 3 legigényesebb/legjobb. Mittomén pl: feltesz Lomi11,Loller,Rhino 3 videót a DN:F-ről (duke nukem forever) és feltenne még 3-at több jó ember: pl: Nvision,TomVader,Power.ON.... és akkor nem teszitek fel őket amik sokkal jobbak hanem maradnak a ratyi - gagyi videók...

--- Úgy lenne sztem értelme, jogy A 3 legjobb videó maradjon csak fent... (összegezve)

nem?
Mongoose( "Dan") 2011.06.21 15:00:46
@RHINO: Nem veszed észre,hogy te kötözködsz mindenkivel...?
Őszintén mikor veszed már észre magad? -.-
 Legelőre tartogattam az egyik legnagyobb durranást, a gyönyörű vízeséseket. Folyamatosan bővül, de csak hogy sokszor nézzetek fel...  ..