Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsillagT

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legalábbis a The Amazing Race című, amerikai reality-vetélkedő szerint, aminek vasárnapi adásában bepillantást nyerhettünk abba, hogy mit is gondolnak az erdélyiekről az amerikaiak. Maga a műsor, ha valaki nem ismerné, egy afféle Flúgos futam-80 nap alatt a Föld körül…..
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
CsillagT 2009.02.11 09:54:03
Sokszor olvastam a cikkeid és sokszor egyet is értettem a tartalmukkal. De hogy a "kalandozó" hadjáratokat a cigánybűnözéshez hasonlítod?! Az államalapítást megelőzően eleink nem rabolni, gyilkolni és fosztogatni indultak. Ez jól megtervezett, politikai célú katonai hadjárat volt. Mint minden háború, ez is áldozatokkal járt. De a célt sikerült elérni, megszilárdították helyzetüket a Kárpát-medencében. Jó néhány évtizedig teljes biztonságban tudhatták a frissen alapított országot. A honfoglalók mellesleg cseppet sem voltak kulturális hátrányban Európával szemben, sőt!

Cigánykérdés, cigánybűnözés pedig létezik, ez nem is kérdés. A megoldás is pofonegyszerű (és itt nem népirtásra gondolok). Szélsőségesen szigorú rendőri (adott esetben katonai) fellépés, mint tüneti kezelés. Ennek hiányában napokon, heteken belül komoly zavargások törhetnek ki. Hosszú távon pedig a szociális háló teljes átalakítása, kevesebb segély, az is kizárólag munkáért, és főként gyerektámogatási rendszer reformja. Ha továbbra is ilyen ütemben szaporodnak, nagyon nagy bajban lesz az ország. A szociális ellátórendszer már most is rogyadozik és ha még tovább terheljük, biztosan összeroskad.

Fájni fog? Biztosan. Olyasmire számíthatunk legjobb esetben is, mint a 2003-as szlovákiai éhséglázadás. De még mindig ez a kisebbik rossz. Ha ezt a struccpolitikát folytatják az ország "felelős" vezetői, mind tudjuk hova jutunk...

Nem, nem a Balkánra. Már most is ott vagyunk. Az mond valamit, hogy Ruanda?