Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Harcitehen

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi is tudjuk jól, hogy a legtöbb férfi irtózik a táskáktól, mert azt gondoljátok az csak a nőknek való. Szerintünk ez egyáltalán nincs így, de ha már táskát nem, legalább pénztárcát használjatok...
Harcitehen 2018.04.11 14:16:46
Többre vágysz? Ugyanannyi, vagy akár kevesebb energiával még több eredményt érhetsz el néhány egyszerű tanács betartásával. 1. Ha szeretnél birtokolni egy tulajdonságot, viselkedj úgy, mintha máris a tiéd lenne. Minden nap új lehetőség. Képzeld el magad, milyen vagy…..
Harcitehen 2014.08.31 19:04:11
@tralalala: Pontosan. Noés a bankok sem fognak sírni, hogy veszteségesek.
Arany élet vár ránk!
Talán mégis jobb lenne, ha gyorsan csődbe menne a BKV, akkor a kabáttépő trollokra se lenne pénz: Két jegyem volt, egyiket az Örsön kilukasztottam, rögtön szemrevételezte az ott álló ellenőr. Bólintott és tovább engedett a metróra. Leszálltam az Astorián, ott elém állt egy…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Mariann éves pesti bérletet váltott, mégis áldozatául esett a jegykezelők agresszivitásának. Ribancozás és tapizás BKV-módra. Panaszlevelét az illetékeseknek küldte, mi pedig kiváncsian várjuk a folytatást - már ha lesz egyáltalán.Tisztelt BKV Zrt! A következő panasszal…..
Harcitehen 2011.08.09 12:10:19
@Stupido_Girl:
Igen be lehet mutatni később is.
A kedves postolónak csak annyit kellett volna h elismeri h hibázott, a kis személyi igazolványát előveszi, adatokat leírja az ellenőr és mindenki megy tovább a dolgára. Másnap bemutatja a bérletet, kifizeti a büntit és ennyi.
Miért kellene egy ellenőrnek bárhová is elmennie, hogy megnézze a "nekemvanotthon" bérletedet?