Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bach János Sebestyén

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Van egy régi mániám 2011.05.27 13:37:34
  Trianon olyan a jobbosoknak, mint másoknak a meztelen nő. Legalábbis így gondolta Papcsák Ferenc, és beszállt a kis magyar holokausztiparba.  ..
Bach János Sebestyén 2011.05.29 21:28:47
Bach János Sebestyén 2011.05.30 00:22:10
@kako_j:

No lám, vadparasztozunk, korcs libsi bevándorló.:) Nem kellene egy kicsit jobban tisztelni a befogadó hazádat, ha már neked és felmenőidnek soha nem volt?

Nem tudom az apám nevét megjegyezni?:)
Tudod, az ük-ükapámnak is ugyanaz volt a családneve, ami nekem. És nem kezdetben Moiszesz vagy Bar-kochba, majd Weisz vagy Auer, majd Vágó vagy Avar.

Vagy mint neked, Kohn. A kreténségről meg nyilván vannnak értesüléseid a saját családodból, hiszen a beltenyésztésből kialakult génroncsolódások miatt a te fajtádból kerül ki a skizofrének és egyéb elmebetegek nagy százaléka.
Bach János Sebestyén 2011.05.30 00:59:15
@Paladdin:

Nézd, kis libsi, a nagyon hülyék osztályában a kényszeresen kötekedők rendjének irritálóan ostoba fajába tartozol, és mint ilyet átadnálak azoknak, akik szeretik tüzetesen tanulmányozni ezt a létformát.

Engem untat és taszít a butaságod, az a makacs erőszakosságod, hogy házhoz mész a lófaszért, de annyi bátorság sincs benned, hogy személyesen szólj hozzám.

Mintegy harmadik személyhez beszélve faszozol, és ez még akkor is nagyon szánalmas, ha a rasszod egyik alapvető megkülönböztető jegye is a beszari gyávaság és a sunyi alattomosság.

Mondd, aki ennyire félkegyelmű, mint te, azért saját maga törli ki a seggét? Vagy abban is segítenek neked?