Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oskola

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A következőkben egy olyan mellényt fogunk bemutatni, ami egy másolat, és korábban már szerepelt egy MBSS-hez hasonló, de eredeti verzió. A bemutatással két célunk van, egyrészről írni erről a jelenségről, eredeti katonai cuccok másolata, másrészről egy eddig nem ismert…..
Oskola 2014.01.13 16:03:45
www.airsoftcentrum.hu/shop_products/344/rav-taktikai-melleny-tan

valakinek ezzel a mellénnyel vagy gyártóval kapcsolatban valami tapasztalata esetleg van?
Egy korábbi posztban már szóba került az MRE (Meal Ready to Eat). A későbbiekben is biztos lesz szó róla, szóval mostantól mindenki tudni fogja mi is az.Maga a neve azt jelenti, hogy „készétel”. Ez teljesen jól körülírja az egészet, ugyanis a csomagolást…..
Oskola 2013.11.27 20:15:32
Combat Gear Blog Osztrák vesezsák 2013.07.29 08:00:00
Az osztrák hadsereg korábbi málhafelszerelése sok hasonlóságot mutat az amerikai LC-2-es málharendszerrel. De attól eltérően nagyobb kapacitású, és több féle módon használható. Alapvetően ez egy vesezsák, ami a málhafelszerelés hátsó részén helyezkedik el. Tehát nem…..
A mai társadalmakban igen elterjedt lett az okos telefon, aminek hála egy egyszerű hétköznapi eseményt is húsz-harminc ember örökíthet meg egyszerre, több szögből. Miért jó ez ? Hát legalább készül felvétel az eseményről, és így az ember könnyebben tisztázhatja magát.…..
A blogon korábban bemutatott málha mellényemen több Warrior zsebet használok mivel ott beváltak, gondoltam megnézem a márkát "nagyban", így a hátizsákjaim kiválasztásánál is maradtam ennél a cégénél. Mivel sajnos teljes málha rendszere nincs a Warriornak ezért egy kvázi szett…..