Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peresztegi Zoltán

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nyár, akkor Spanyolország. Magyarországon a válság ellenére még ma is igen népszerű célpont valamelyik spanyol tengerpart – például éppen a Costa Brava, ahonnan országfelelősünk, Roxi küldött beszámolót. Egyrészt arról, hogyan élik meg a helyiek a nyarat, másrészt pár…..
Nagyon ritkán írok politikával kapcsolatos témákról ezen a blogon. Akkor is jobbára a netsemlegesség kapcsán. És a jövőben sem szeretnék gyakrabban. Kivétel: Bár a kormány a médiatörvény angol nyelvű magyarázatában még azt állította, hogy nem kell a blogokat regisztrálni,…..
Peresztegi Zoltán 2011.01.06 18:11:32
@NJoco: Pali bácsi túl gyors lett volna? ;)
Peresztegi Zoltán 2011.01.06 16:15:02
arabnews.com/saudiarabia/article228424.ece

Végre van, aki érti, mi a helyes. Végre van, aki követi Viktort. Legyünk rá nagyon büszkék. (Az mikor jön vajon, hogy a nõk nem blogolhatnak?) ;)
Külföldi Google-forrásaink érdekes fejleményekről csipripelnek. A nem is olyan távoli jövőben (elvileg már csak párat kell aludni) "global launch" várható. Előre csak annyit árulhatunk el, hogy egy, Google-mércével mérve is nagy durranásról van szó. A jó hír az, hogy…..
A Keresőmarketing Nap egyik támogatója a Google volt, és az előadásuk alatt begyűjtött névjegykártyák tulajdonosai a napokban kapják meg az ajándék 13 ezer forint hirdetésüket lehetővé tevő kupont. E-mailben.Ez így tök jó, örülünk, biztos mindenki ki is fogja próbálni…..
Peresztegi Zoltán 2007.11.23 13:28:45
Elvben mindenki kapott egy újabb mailt, ha valakinek ez is kínaiul ment és olvassa ezt, kérem, hogy jelezze az adwords-hu@google.com címen.

...Néhány nappal ezelőtt több Ügyfelünknek hibás karakterkódolással küldtük ki a Keresőmarketing Napon megígért Google AdWords promóciós kupont, ezért a levelek egy része olvashatatlan volt. Az okozott kellemetlenségért elnézését kérjük...
Fél évet kellett várni rá: ma Bódis Attila írt postot a Google hivatalos blogjára, amiben azt írja, hogy a prezentációkészítő ugyanazokat a tulajdonságokat kapta meg (kollaboráció, cset, stb), mint a szövegszerkesztő és a táblázatkezelő. Ja, amúgy a prezentációkészítő…..