Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akron99

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1981. június 6., A nyár első hétvégéje. Megkezdődik a nyaralási szezon ..
Ezúttal stílust váltunk, és egy kicsit modernebb vizekre evezünk: a Bauhaus felé vesszük az irányt. Újlipótvárosba látogattam, az egyik legszebb ilyen stílusú lépcsőházba, a Dunapark ház középső tagjába. Vittem magammal profi fotóst is, Rowlendet. Egy korábbi poszt alatt…..
akron99 2011.08.05 11:29:17
www.port.hu/a_gyilkos_a_hazban_van/pls/fi/films.film_page?i_film_id=3120&i_city_id=3372&i_county_id=-1&i_topic_id=1

A rendező Bán Frigyes nyilatkozta egyszer, hogy Major találta ki, hogy legyen "nála" a helyszín. Így játsza ö a házmestert - a saját házában!:)
A filmben még régi - nem hívó - liftek vannak, aminek jelentősége is van a cselekményben..:)
comment:com Elhunyt Kristóf Tibor 2009.09.09 09:30:00
Szeptember 2-án, hosszantartó betegség után 67 évesen elhunyt Kristóf Tibor.Miskolcon született, jogásznak tanult, de már egyetemi évei alatt színészkedett. Hosszú pályája során megfordult az Universitas Együttes, a 25. Színház, a Honvéd Művészegyüttes, a Mikroszkóp Színpad,…..
Rúgd és fuss! Auf Achse 2009.06.30 09:00:00
Igen, nem tévedés: az angol utánpótlás válogatott végre döntőt játszott az Európa-bajnokságon. Ez feltétlenül örvendetes dolog. Ezenkívül azonban más ok az örömre és az optimizmusra nincsen. Az U21 Eb svédországi döntőjében ugyanis Németország nemcsak, hogy teljesen…..
A magyar válogatott hét évtized után ismét a világbajnokság elitcsoportjában játszhat. A hőskorban több vb-n is részt vehettünk, jártunk olimpián is. De nem igazán tartjuk mérvadónak a múlt emlegetését. Hiszen az, amire most készülünk, és ami egy napon belül bekövetkezik,…..
hogyvolt Szomszédok 1x05 2009.04.17 11:50:00
Megyünk is tovább, rögtön egy közérdekű információ: aki lecsúszott valamelyik részről, erre a linkre kattintva elérheti az eddig leadott részeket az MTV videótárában. Az előző rész igencsak eseménydús volt: Takiék Ózdon voltak és ittas asszonyt mentettek, Alma majdnem…..
Rúgd és fuss! It's Not Cricket 2009.04.16 09:29:00
Több mint egy évvel a közelgő világbajnokság előtt nagyon úgy tűnik, hogy Anglia is ott lesz Dél-Afrikában (bár tény, hogy az angol válogatottról van szó, úgyhogy bármi megtörténhet még, de most induljunk ki a jobbik verzióból). Fabio Capello csapatának minden sorban akad…..
Kicsit olyan ez, mint az angolok kapusa. Mindig volt legkisebb rossz a posztra, de a pocokarcú Seaman kiöregedése után igazából sosem tudtak klasszist a kapuba tenni. A különbség mindössze annyi, hogy amíg a háromoroszlánosok búslakodhatnak az említett problémán, addig germán…..
akron99 2009.03.28 09:30:19
Klose témában a sok lengyelező okostojásnak.

www.sueddeutsche.de/sport/weltfussball/artikel/202/79123/

Rink és Asamoah valóban pusztuljon!
a szerző ha dicsőiti őket, számolja már össze a shearer-owen duó világversenyen nyert érmeit...
persze csak ha van sok ideje...
Ki tud többet a Bundesligáról? – avagy aki most bemondja, ki lesz a bajnok Bundi-földön, ahhoz év végén hozzávágunk egy dedikált Diego-mezt. Nem vicc, vérkomoly. Annyit azért nehezítünk, hogy a dobogós helyezetteket is ex-katedra meg kell nevezni. Magunk is sorba vesszük pro…..
akron99 2009.03.06 12:30:00
Fiaink felkerekedtek, kettős kereszttel, koronával a mellükön, és elindultak a Szentföldre, hogy megtalálják Juhász Roland helyettesét. Kérdés, hogy a Wales-ben fejelgető Gyepes Gábor, vagy a Cornwallban kenyeret pusztító Tímár Krisztián fogja fegyelmezni Benayount? Kérdés, hogy…..
Arról már írtunk, hogy milyen változások zajlanak a Bundesligában, hogyan alakult át a válogatott, arra is kitértünk, mi várható a közeljövőben. Dicsértünk, jósolgattunk, észrevettük a pozitív jeleket. Most azonban nemcsak hogy belenézünk a tükörbe, de egyenesen a fejünkbe…..
Az eredeti ötlet valamikor 1994 júniusában fogant, amikor a vb csoportmeccsei alatt egy több mint szőrös egyed, a partvonal mentén, sűrű brokiigazítások közepette kérezkedett vissza a pályára. Ekkor, többedmagunkkal megfogadtuk, hogy sűrűn borotválkozunk, és ha egyszer focival…..
Tök komolyan. Hétről-hétre olyan meccsek, amiket bármikor kiállítunk a szigeti nagyszínpadra is. Miközben a magyar pupilla csak angol és olasz orgiákra szűkül, a Bundesligában majd mindenki bekönyvelte első győzelmét/vereségét (Cottbus/Schalke-Wolfsburg a sorrend) ismét volt…..
Madonna koncert, bunda botrány, Lehmann-ügy, mesterhármas, szabálymódosítás, Tiltott városok és a negyedik forduló tébolyult fordulatai mellett már csak arra van erőnk, hogy igen röviden mi is megemlékezzünk a visszavonult Oli Kahnról. Csúcsra járatva pörög a Bundesliga, van itt…..
Néhány órával a meccs után még nehéz felhőtlenül örülni a harmadik helynek, de majd megtesszük holnap, legkésőbb holnapután. Nagyon drukkoltunk a kicsiknek, csak valahogy ez a hitvány egy-null default a digóknál, ráadásul a győzelemhez szükséges mázli ezúttal a túloldalnak…..
Egy egészen kiváló mérkőzés után Kanada veretlenül zárta a csoportkört, de a vesztes is megérdemli a dicséretet. Szerdán Szlovákia az életben, azaz a felsőházban maradásért küzd. Megérkezett Henrik Lundqvist is a vb-re. Oroszország–Dánia 4-1Egy pillanatig sem okozott…..
Lassan indul be a magyar átigazolási piac. Vagyis inkább mondjuk úgy: a hivatalos információk napvilágra kerülésével várni kell. A légiósok közül többen már távoztak. Kedden eldőlt, hogy az Alba Volán kanadai védője a német másodosztályba igazol.Az NHL-tapasztalatokkal is…..
Bolond egy forduló volt, pont olyan amilyennek indult, özönvízzel, földindulással, végül az egész Slomka nyakába szakadt. Hazai úthengert jósoltunk, ami két, egészen valószínűtlen vendégportyát leszámítva realizálódott is, úgy tűnik a potenciális kiesők is méltóztattak…..
Nem is tudom, mikor kezdődött utoljára ennyire viccesen Tűzvonalban. Értelmiségi külsejű fickó halad az utcán, Olaszék megállnak mellette kocsival, aztán baseball ütőkkel agyba-főbe verik. Szót nem szólnak, miért, ami mondjuk érthető, de így szegény fószernak fingja…..
Barátságos meccseket játszott Európa. Pályára lépett szinte az összes EB-résztvevő, néhányan egymás ellen, mások a csalódottak közül választottak maguknak ellenfelet – némelyek nem olyan marha okosan. A két rendező egyaránt kikapott, de a különbség ég és föld a két…..
Guinea és Ghána várta ellenfelét a második csoport záró játéknapja előtt, s egyiküknek sem kellett csalódnia, mert a Syli Nationale az esélytelenek nyugalmával készülhet az elefántok összecsapására, míg a fekete csillagok elkerülték Drogbáékat, így számukra mindegy volt,…..
Egyébként nincs is olyan. Vendégségben nem hallatjuk alul-felül vidám böfögésünk, nem engedünk utat lelkünk mélyéről feltörő gyalázkodásainknak és nem hágjuk meg a menyasszonyt -ennyi. Eme rövidke etikett anyagát minden egyes csapat képes volt elsajátítani, és ki…..
akron99 2007.12.10 14:05:02
Szikrázott a semmi magyar futballexportunk vándor-járókeretes alanyainak előadásában. Olaszországban hatan hoztak össze hetvennégy játékpercet, Angliában Ferenczi bólintott egy lesgólt, a németeknél Hajnalt élve boncolták, az igazi azonban a területvédekezés apostolának,…..
A müncheniek Topper Harley-szerű mélyrepülése végül katasztrófába torkollott, leszakadt jobbszárnyuk miatt három méter mélyre fúródtak a stuttgarti gyepszőnyegbe, avagy a bakó teljesítette kötelességét. Várható volt, hogy a Bayernt vagy bekkelésből talált góllal, vagy az…..