Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hernando

10 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel már sokan kérték és rég volt a legutolsó, akkor gondolom egy jó alkalom erre a mostani hétfő. Állítólag úgy is szar idő lesz és szabadnap van. Itt lesz a közvetítés Ustreamen Kérdezhettek itt, twitteren, youtube-on vagy akár ott a Ustreamen. A múltkori videós móka…..
Hernando blogja Új blog 2012.01.22 10:27:00
 Áttelepedtem egy új blogra mostmár ez nem fog frissülni csak ott leszek aktív!http://hernandoblogja.blogspot.com/..
 Misu,Setiw és Extasy nagyon hozzáadtak a Battlefield Heroes bemutatómhoz és ezért külön köszönetet mondok nekik, hiszen egyedül negyed ennyire nem lett volna izgalmas a játékot bemutatni.A jövőben nem tervezek funolást hisz az szinte senkit nem érdekel!..
 Elkészült az összes rész, amiben benne van Yuri,Price vagy Soap!A spec ops és a multiplayer bemutató várható valamint van egy kis mondandóm a játékról tehát lesz véleménykifejtés!;)És külön HD-ban élvezheted Makarov megölését!..
 Sziasztok GMST fanokA Garry's Mod Sötét Titkai csapat mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket, és boldog újévet kíván, és hogy mi is adjunk nektek valamit, december 25.-én 17:00-kor várunk mindenkit szeretettel egy Karácsonyi GMST Live adásra. A Live adást MediEvil fogja…..
 A modern warfare 3-as videók előtt még terveztem egy ilyen kis csekélységet ami a vindictus volt. 3rd person mmo játék ami még tavaly év végén nagyon nagy siker volt és a grafikája is nagyon nagyra sikerül. De mivel én első sorban nem a grafikára megyek hanem a játék…..
 SziasztokMég november 8.-án megérkezett a modern warfare 3 jó borsos áron 13.000Ft-ért amit szeretnék bemutatni.Nem egészen egy végigjátszást szeretnék csinálni csak azokat a küldetéseket amikben megtalálható Price,Yuri vagy Soap(nembaj ha nem tudja valaki hogy kik ezek majd…..
Most a League of Legends lett a kiválasztott augusztusban volt szerencsém kipróbálni és le is kötött 2hónapig aztán jött a Modern Warfare 3(amiről még majd tervezek egy kis meglepetést). Könnyen megtanulható játék, de azért vigyázzunk ne bízzuk el magunkat sohasem mivel mindig…..
Most egy kis fun play-t csináltunk nem elsősorban bemutatóként csak megmutatjuk hogy zajlik egy átlagos kis TF2 meccs közöttünk.Eredetileg 4-en lettünk volna de 2-en is elvoltunk. :)A klánunkba várunk embereket jelentkezni nyugodtan lehet(biztos a bejutás(még))...
Ma estére terveztünk egy kis funolást TF2-ben, és remélem összejön egy jó kis bemutató ebből is. Ha minden jól megy 4-en játszunk majd (Ebből én 1embert ismerek tehát érdekes lesz de remélem jól alakul).Még lehet ma este de szerintem inkább holnap várható a feltöltés...
A steamen láttam egyszer hogy megjelent a sonic generations. Nem fektettem felé nagy érdeklődést hiszen nem ismertem a sonic sorozatot régebben láttam az 1.évadot még anno a jetixen. Egyszer csak böngészkedtem youtube-on és megtaláltam TheReaperHUN-t aki végigjátszást csinál…..
Üdvözlök minden blog olvasót aki most a blogomon nézegeti a dolgaimat!Különböző játékokról szeretnék videókat csinálni többnyire bemutatót de lehet akár csak fun játék...