Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiss Tünde

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kertművészeti kincsek sokasága természetesen túllépi egy poszt keretét, de ízelítőül már csak azért is feltálalom, hogy majd később legyen honnan folytatni... A kerti ínyencségekre mindig vevők mellett az alábbi kertbemutató most így nyáron azok számára is hasznos lesz,…..
Legutóbb azon merengtünk el, milyen sajátosságokon, illetve tényleges tájépítészeti elveken áll jelen esetben a toszkán táj szépsége. Most itt, e bejegyzésnél az itáliai szabadtér építészet sajátosságainak sorában elsőként kell a piazzáknál megállnunk. A piazza, egy…..
A fenti kérdést egyik ügyfelünknek tette fel egy ismerőse. A válasz az volt, hogy igen, akik a honlapot csinálták, azok csinálják ezt is.Jómagam egészen értetlenül állnék a kérdés előtt, bár ha jól körülnézek az úgynevezett keresőoptimalizálási piacon, végül is…..
Talán még ismeretlen az élmény, milyen is egy több évszázados citromfácska társaságában elmélázni, vagy egy olyan kertben sétálgatni, ahol a növénykompozíció szakasztott olyan ma, mint akár ötszáz éve volt, a reneszánsz korban, az eredeti tulaj (főnemes, mecénás, tudós,…..
Nagy örömmel jelentjük be itt is, hogy publikussá vált ismét egy honlap, amelyet honlapkészítőként mi jegyzünk, és a Drupal 7-es verziójában készült.www.kerttervezes-tajepitesz.hu/Az elképesztően bőséges tartalom mindenkit meggyőz róla, hogy ha tervezett profi kertet szeretne -…..