Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paraszttibor

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tartósan 3 százalék alatti magyar államháztartási hiány mára vágyott, de elérhetetlen és romantikus céllá változott. Sziszüphosz, Don Quijote és Lorca lovasembere elbújhatnak a magyar gazdaságpolitika irányítói mellett. „Córdoba. Álmom távola.  Telehold, fekete…..
Hong Kongból vásárló ügyfél kifejezetten boldog, mert 6 nap alatt ideért a jelöletlen borítékja. Azt viszont nem érti, hogyan gazdálkodta ki a Magyar Posta a költségét, amikor a feladó odaát 87 forintot fizetett erre a célra: A mellékelt képen jól látszik, hogy Hong Kongból…..
paraszttibor 2013.05.04 09:18:21
Spanyolországban a munkanélküliség rekordszintet ért el, már több mint 6 millióan nem dolgoznak. A gazdaság pedig tovább hanyatlik, a kormány előrejelzései szerint kb. 1.3%-kal, ennek következtében nem úgy tűnik, hogy a helyzet javuló tendenciát mutatna a…..
Alig két hete állt fel Orbán Viktor a Parlamentben és tiltotta be az Adj Gázt felvonulást. A Miniszterelnök, ahogy mi is megírtuk, a problémát nem megoldva, a jogszabályokat áthágva próbálta erősíteni a jó király imidzsét. De tegnap óta ez porba hullt, a király meztelen, és a…..
paraszttibor 2013.04.19 17:31:25
@Bloodscalp: Az unalmas te vagy és liberálbolsevista böfögéseid.
paraszttibor 2013.04.19 18:03:07
@Bloodscalp: Meghágtam anyádat.
paraszttibor 2013.04.20 10:19:46
Vajon mennyire sokkoló élmény egy férfinek részt venni gyermeke születésén? Szándékosan a dolognak ezen oldalát emelem ki, de persze tudom, hogy egyben felemelő, bensőséges és igazán különleges tapasztalat ott lenni az első percektől, és persze legalább egy picit szenvedni…..
paraszttibor 2013.04.20 09:37:00
@neoteny: te nem neoteny vagy hanem neotehén(y).
Az ENSZ Nők jogaival foglalkozó bizottsága közzétette a Magyarországra vonatkozó jelentését: hazánkban súlyosan sérülnek a fogyatékos nők jogai, különösen kiszolgáltatott helyzetben vannak a gondnokság alá helyezett, intézetekben élő nők, akiket tömegesen kényszerítenek fogamzásgátlásra. Nézze meg a…..
paraszttibor 2013.04.19 18:30:25
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
A kormány együttműködik az energiaszolgáltatókkal, ha azok azt teszik, amit a kormány mond - jelentette ki a miniszterelnök. Érdekes tárgyalástechnika: ha szót fogadsz és kussolsz, akkor a barátod lesz a rendszer. De ha nem... Filmszerű kép jut az eszembe. A helyszín a TEK egyik…..
Nincs keresnivalója Európában olyan országnak, ahol törvényt fogadnak el a parlamentben, amelyhez hasonló jogi munkát csak Szaud-Arábiában a Korán védelméről hoznak. Előttünk a jelenet: Semjén Zsolt fatvát kiállt a dán karikaturistára, mert a Szent Koronát illetlen…..
Matolcsy György a Nemzeti Bank büféjében beszélt arról, hogy ki tehet az '56-os forradalom kudarcáról. Történészek szerint ez már korábban sem volt kérdés. Matolcsy egyértelműen a Nemzetközi Valutaalapot tette felelőssé a forradalom bukásáért, hiszen ez olyan világos, mint…..
Ön megőrizte a tíz évvel ezelőtti parkolócéduláit? Nem? Akkor lehet, hogy hamarosan kopogtat a végrehajtó. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
paraszttibor 2012.10.24 17:58:53
@AtoszMester: Éléggé egyértelmű a cikk. 2002-20003 ban keletkeztek a bírságok és 2004-ben adta el a kocsit. Ezért nem értem, hogy miért veri a nyálát a delikvens?
Az ilyen tetvek miatt tart itt az ország.
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
paraszttibor 2012.10.23 19:36:44
@Silkent: És miért lenne KÖTELEZŐ? Azért, mert te írod? Te ki a faxom vagy?
paraszttibor 2012.10.23 19:38:13
@Don Quixote de la Ferko: Nevetséges vagy. Jót röhögtem a posztodon. Köszi.
paraszttibor 2012.10.23 19:59:33
@Don Quixote de la Ferko: Leszophatsz.
Aligha lehet a gazdasági racionalitás mentén magyarázni azt, hogy a kormány miért ragaszkodik a félszuperbruttó kivezetéséhez akkor, amikor minden területen megszorítást próbál eszközölni (ezek hatékonysága más lapra tartozik). A kormány által a Parlamentnek benyújtott 2013-as…..
paraszttibor 2012.10.22 23:45:04
@KHA: És ha a nagyobb keresetű ARÁNYTALANUL több adót fizet be, mit kap ezért? Talán jobb gyógyszereket? Talán jobb oktatást a gyerekeinek? Talán jobb közbiztonságot mint a többiek?

NEM. Ugyanazt a szart kapjuk az államtól, mint a lúzerek.

Akkor meg minek fizessünk aránytalanul többet???

Egyszerű matematika, lúzerek: Aki 100ezer forintot keres, az 16ezer forintot adózik. Aki 1 milliót keres, az 160ezer forintot adózik. Érted, lúzerkém? 10szer annyit fizetnek be ugyanazért a szarért, de ez a bolsevistáknak nem elég.
Rákosi is azt mondta, hogy fizessenek a "gazdagok", a maszop is ezt mondja.
paraszttibor 2012.10.22 23:46:50
@komplikato: Nem kell nyugtatgatni a lelkiismeretem, lúzerkém.
paraszttibor 2012.10.22 23:54:08
@Brix: Milyen állami pénzről röfögsz, te köcsög?
Talán az állam fizet amikor a Szaharában melózok? Talán a magyar állam fizet egy külföldi tulajdonú magáncégnél?
Megtermékenyítettem anyádat.
Emlékeztek még az Arma 3 szerencsétlenül járt két fejlesztőjére? Egy hónapja írtuk meg, hogy Görögországban lesittelték őket, amiért állítólag fotókat és videókat készítettek egy katonai bázisról. Ez utóbbi tett amúgy nem lenne meglepő, hiszen az Arma 3 fő erőnye a…..
Őszintén remélem, hogy a Milla október 23-i tüntetése egy hatalmas siker lesz, és tényleg megkezdődik az Orbán-rezsim lebontása. Az előjelek azonban – finoman szólva – lehetnének jobbak. Látszik ugyanis, hogy mindenki súlyosan elidőzítette magát. A Milla és a Szolidaritás…..
Ma tényleg kinyílt a bicska a zsebemben. Nem tudod, miről beszélek?! Szűkebb munkahelyem, a Lángoló Gitárok megjelentetett ma egy cikket a Klipmegosztás rovatban, amelyben szóba került a Dalriada zenekar. A srácok - hogy-hogy nem?! - nem hozsannáztak a videó láttán, mindazonáltal…..
Májusban az MSZP előjött stratégiai tervezetével a 2014-es választásokig, melyet Baloldaliság. Remény. Erő. címmel illettek. Keveset lehetett róla hallani, a sajtóban is csak egy Népszabadság-cikk született a tanulmányról. Ez nem is meglepő, mert alapvetően belső anyagról van…..
paraszttibor 2012.09.17 15:59:47
“Bezzeg akkor nem tiltakoztok, amikor kirabolták az öreg nénit a cigányok!” “A magyarellenes szlovák nyelvtörvény ügyében miért nem szólaltatok meg?” “Hol volt a TASZ 2006-ban, amikor a rendőrök kilőtték az emberek szemét?” Ilyen és ehhez hasonló kommentek, kérdések…..
paraszttibor 2012.09.13 12:16:10
Zsolton úgy szeretne behajtani az MKB Euroleasing 1,3 millió forintot, hogy egyszer majdnem átvállalta egy autóhitel fizetését üzembentartóként, de aztán mégsem. Az autó hiteléhez nem kellett kezes, őt pedig soha nem jegyezte be az önkormányzat. A bank egyedül az üzembertartói…..
Szeretné a magyarországi szélsőjobb erősíteni a narratívát, miszerint állandó, világméretű zsidó-magyar „világháború” zajlik, Magyarország gyarmatosítás előtt áll és természetesen a „nácivadászok” is csak magyar „idős bácsikat”…..
paraszttibor 2012.08.28 12:59:59
Én a Magyar Nemzettel és jobboldali barátaimmal szemben nem tartom rasszistának feltétlenül a Milla képét, amit Facebook oldalán posztol, és amin fuksszal és egy köteg tízezressel ábrázolja Orbán Viktort. De az biztos, a kép könnyen kelthet rasszista indulatokat, és valljuk be…..
paraszttibor 2012.08.28 12:45:53
Szombat délután a gárda megalakulásának 3. évfordulóján tartanak vonulást Budapest belvárosában szélsőjobboldali szervezetek. Ezt a vonulást a rendőrség előbb betiltotta, majd a bíróság engedélyezte azt. A Magyar Nemzet a történés kapcsán megjegyzi: ez a betiltás hasonló a…..
Balavány György augusztus huszadikai posztjáról az ismert morbid vicc jut az eszembe, amelyben a karácsonyi ajándékát önfeledten bontogató kisfiúra anyja ráripakodik, hogy ne örüljön, hiszen rákos - csak itt még hozzáteszi azt is, hogy az ünnep valójában egy hazugság, és mivel…..
A demokrácia ugye arról szól, hogy semmilyen indokolatlan akadályt nem állítunk a szabad és egyenlő választójog gyakorlása elé. Nincs értelmiségi cenzus, mert politikai kérdésekben a műveltebbek nem feltétlenül bölcsebbek, hiába dübörögnek a déerek (lásd szabadon…..
paraszttibor 2012.07.31 13:50:00
Naiv ügyfél lemaradt az év eleji aranylázról, és mint kiderült, már nem kapni a tömbös változatot. Szerencsére apokalipszis idején azzal pont semmire nem lehet menni, szemben a törtarany ékszerekkel, úgyhogy igazából már csak a pénzt kell visszaszereznie az Aranyközpont…..