Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matheusthemaggot

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 ..
Izgalmas kérdés volt, hogy hogyan produkál majd a banda lemeze. Elvégre ez a zene manapság már szinte nincs is jelen és mégis csak marha sokáig eltűntek. Ehhez hozzájön még az a tényező, hogy kaotikus és minimalista volt a promóció.Összességében azt lehet mondani, hogy…..
Kész, feladom. A San Andreas egy irdatlanul jó játék, de a "Zero" első küldetése egyszerűen lehetetlen kontrollerrel.... Lassan begolyózok, de még csak nem is látok javulást. :D Ugyanúgy szétroncsolják azokat az antennákat, összpontosíthatok ahogy akarok. Annyira…..
 ..
matheusthemaggot 2011.07.19 22:07:37
Fred (és ezek szerint gyerekei is) nagy Slipknot rajongó és a múltban már néhol tényleg zavarbaejtően sokszor dobott puszikat Corey-nak, aki eddig is mindig meglehetősen ridegen, elutasítóan viszonyult hozzá. Ami nem is baj, elvégre mindenkinek joga van valakit nem csípni, de akkor nem…..
matheusthemaggot 2011.07.19 17:44:33
@Chinook: Igen, azt kifelejtettem véletlenül.:( De remélem nem fullad unalomba az album már a felénél, mert már az előzőnél is éreztem néhol kis sablonozást...
@RozsaTomi: És ezt is kifelejtettem.:( Bár a Wrath című előző lemezüket nagyon nehéz lesz felülmúlni, nagyon f*sza korong!
@FxS: Nem véletlenül mondtam, amit mondtam, hogy Corey az egyik legjobb. A tiszta hangja egyszerűen zseniális, ezt kamatoztatja a Stone Sour-ban. Screamek terén sem lehet rá panasz. É hát a szövegei... Azok meg egyszerűen nagyszerűek!
@SlipKnoT: Jólvan, nyugodj le légszíves itt nem Slipknot VS. Limp Bizkit háború van.:D
@gosford: Adom!
A szavazást lezártnak tekintem, jöjjön a konklúzió:Az átlag magyar az albumot letöltötte, igen jó 8/10-re értékelné és leginkább a Walking Away-t bömböltetné, de a 90.2.10-t legszívesebben továbbnyomná. Szerinte nem éri meg a deluxe edition, mert bár a Back Porch és az Angels…..
Remélem most már működnek a szavazások, ezeket sem bírtam középre rendezni, úgyhogy elnézést.  Melyik kiadvanyt vetted/rendelted meg? Standard…..
Reménykedjünk nagyon, hogy nem úgy fog ez zajlani, mint a Results May Vary óta, hogy jó két héttel később kapható csak itt egy album...Ezeket az alternatívákat találtam jelen pillanatban. Tudom, elég sovány:- Rock-Ness : Standard CD 4300.- (Debreceni bolt)- CD Pince…..
Limp Bizkit Ez volna a Combat Jazz 2011.06.29 07:40:18
Volt még egy hiányzó dal, amire mindenki a neve alapján már elejétől kezdve ki volt éhezve. Combat Jazz! Beszarás milyen állati név. Nos, Jazzes a dal? Nem igazán. Harcos fílingű? Hát az végképp nem. Egy új rap dal és bár dimenziókkal jobb egy Middle Fingernél,…..
Én munka után megvettem a Media Marktban 4700 forintért és el sem hittem, hogy effektíve megjelenés napján tényleg birtokomban lehet. Beszarás. Csinálok majd ide oldalra egy rajongói "Hall of Fame" diavetítést, csak a kommentek közé posztoljátok a ti képeteket az albummal…..
matheusthemaggot 2011.06.29 09:00:29
@freddyD: Azért remélem előbb jön. Amúgy kösz.:DD
Hát megéltük ezt is, sok évnyi gyötrelem után végre megjelent az új album. Limp-Action megtudta, hogy elvileg a héten már kapható lesz a Saturn és Media Marktokban itthon is. 4700 forint. Sok pénz, de ez van. Támogassátok a bandát!A héten valóban lesz nagy album kibeszélés,…..
matheusthemaggot 2011.06.28 11:03:29
@TBoy15: Ez szerintem csak a Deluxe Edition borítója. Legalábbis remélem, a másik jobban tetszett.
matheusthemaggot 2011.06.28 19:40:03
@freddyD:
Az kár, szerintem a másik borító jobb volt. De nem baj, a belseje a lényeg.
Tegnap volt az első német koncertjük és mint legjobb közönség, nem semmi setlistet tartogattak nekik: 01. Introbra 02. Gold Cobra 03. Shotgun 04. Bring it Back 05. Why Try 06. My Generation 07. Livin' It Up [I want you to stay / Interlude] 08. My Way 09. Break Stuff 10. Re-Arranged 11. Hot…..
Limp Bizkit Myspace Music interjú 2011.06.24 19:16:00
Nagyon frankó kis interjú, látni őket dzsemmelni. ..
Limp Bizkit Wes vs kritikus 2011.06.23 18:40:11
Történt, hogy egy zenei honlap nem túl hízelgő pontszámot adott a Gold Cobra albumnak és meglepetésére Wes Borland maga kontaktálta, hogy rendbe tegyen pár dolgot. Egy hosszas és érdekes levélváltás következett és Wes nagyon klassz kis dolgokat írt, amik évekkel ezelőtt teljesen…..
...Megkérnélek benneteket, hogy1. A kommentek közé ne rakjatok ki linket. Elég hülyén néznék ki, hogy a Universal-al kapcsolatot teremtek aztán itt az oldalon ilyenek zajlanak2. Ha tényleg igazi rajongóknak tartjátok magatokat, vegyétek is meg az albumot. Holnap kikerül egy bejegyzés…..
matheusthemaggot 2011.06.22 21:28:30
@lars: Ja, hogy te már túl vagy a világvégén. Ember még csak 2011 közepe van!:DD
@freddyD: Hát később majd több helyen lesz, amúgy valószínűnek tartom, hogy az Alexandrában is lehet kapni. Én még találtam Results May Vary meg Chocolate Starfish CD-t is, mikor legutóbb ott jártam. Ja meg Greatest Hits-et meg Truth pt.1-et is.:D
Egy kis áttekintőNormál kiadás 1. Introbra 2. Bring It Back 3. Gold Cobra 4. Shark Attack 5. Get A Life 6. Shotgun 7. Douche Bag 8. Walking Away 9. Loser 10. Autotunage 11. 90.2.10 12. Why Try 13. Killer In You DELUXE kiadás 14. Back Porch 03:22 15. My Own Cobain 03:40 16. Angels 03:21  …..
Egyre tetszetősebb az, amit látok belőle!  ..
Az Itunes-on már elég hosszasan bele lehet hallgatni az új dalokba, ezt az Armpites srácok összevágták egybe (jó 20 perces az egész). Aki szeretne spoilerkedni, hallgassa meg, én tartózkodom, mert szeretnék élni a meglepetés erejével  Gold-Cobra-Preview by thearmpit..
matheusthemaggot 2011.06.15 18:16:59
@FxS: "Amugy ez egy meglepoen komoly lemez lesz egy komolytalan zenekartol."
Akkor ez most jó, vagy nem?:D

Amúgy még talán kibírom, hogy nem hallgatok bele. Ez lesz a második cd-m amit megveszek remélhetőleg (az első a Korn: Remember Who You Are volt).
Amúgy jobb ha megveszed a cd-t. A Remember Who You Are-t is jól lehúzták, de tök máshogy állsz hozzá a dolgokhoz, mintha csak letöltenéd. Mert ebbe benne van a pénzed és egyből pozitívan állsz neki.:)
...és köszönettel kérjük vissza a régit, ugyanis még az is jobb volt ennél. Sőt, szerintem még ez a blog is übereli azt. Nézzétek már azt a logót, hogy van oda betolva... Úgy néz ki, mint egy kezdetleges magán honlap a 90-es évek végéről. Kinézete egy dolog, de marha…..