Regisztráció Blogot indítok
Adatok
◄ViZion

0 bejegyzést írt és 1651 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nemzetközi nagytőke és pénztőke képviselői a lakosság türelmét kérik, a hazaárulás az üzemzavar ideje alatt is zavartalanul folytatódik. A meghibásodás időtartama alatt tovább nőhet a CBA-k száma és további közbeszerzéseket nyerhet a Közgép. A tengely mozgatói a…..
A választási hajrára fordulva a Kormányban is átszervezések jönnek, amelynek egyértelmű nyertese Lázár János lehet. „Mindenügyi bárminek lenni megtisztelő számomra, hiszen erre alkalmas vagyok, mind képességeim, mind készségeim, mind vagyonom és tehetségem megvan…..
A dohány-, az alkohol-, a szögletzászlóipar, valamint az internet nemzetivé tétele után az autók forgalmazása is állami kézbe kerül, újra. „Az autó egészségtelen! Büdös, hangos, beszakítja a Balaton jegét, és dugót okoz, ezért lépnünk kellett!” – mondta Lázár…..
25 éve indult el a Nike első reklámkampánya, amiben az azóta legendássá vált Just do it szlogent használták. A Nike ebből az alkalmoból, az első reklámfilmet is kiagyaló Wieden + Kennedy reklámügynükséggel egy jubileumi kampányt indított, amelynek reklámszpotja éppen olyan…..
18 év felett tilos 12 évesekkel szexelni, 14-18 év között lehet, de nem kötelező. A Btk. egy korábbi változata szerint 1-5 évig terjedő szabadságvesztéssel lett volna büntetendő az, aki 18 éves kora előtt még nem szexelt 12-14 évessel, illetve azok a 14 évnél fiatalabb…..
Ritka epitheton ornansban szenved Lázár János. A miniszterelnökséget vezető államtitkár hangulatingadozás hatására kezd el eposzi jelzőket használni. Miután Csányi Sándort Magyarország uzsorásának nevezte Lázár, kiderült, hogy jelenleg is gyógyszereket szed, mivel eposzi…..
Ahelyett, hogy kőzetmintákat venne, az Egy Gyűrűvel iparkodik Mordorba a Curiosity. Tegnap reggel adra hírül a NASA, hogy a Curiosity marsjáró letért az eredetileg megadott pályájáról, és egy előtte tornyosuló hegynek vette az irányt. A lefuttatott ellenőrzésekre csupán…..
Autoreverz jelenti. Az önkormányzat helytörténeti és szociális csoportja közötti kommunikációs zavart keddre virradó éjjel elhárították. Ezzel egyidőben az avar nagycsaládosok lakhatási programjának munkacíme "Szabad Égbolt"-ra változik...
◄ViZion 2013.08.11 23:33:05
Christophe Huet egy francia művész aki a képmanipulálás mestere, természetesen segítségül hívja a photoshopot is. Rengeteg világcég reklámplakátját készítette már el, belőlük is mutatunk néhányat. Az infó innen van. ..
◄ViZion 2013.05.27 20:16:03
A KARD Forradalmárok közt 2013.05.26 06:30:00
Jön végre valahára a reklámadó. A büdösszájú kapitalizmust végre a tökénél sikerült megragadni - remélem gumikesztyűben. Végre, végre büntet a fidesz. Csöppnyi elégtétel lesz ez a habos mosóporok, meg a bedrogozott telefonfétisezők spotjai után, de ne hagyjuk elterelni a…..
Subba MéM riadó: Köszi, Viktor! 2013.05.09 15:10:17
Erről a gőzhengerről nem szívesen maradnánk le mi sem. Szép dolog a hála, lássa hát minél több ember!  és ha megjött a kedved Neked is, hajrá! ..
„Ezzel szimbolikusan is véget ér a Simor-korszak. Eltűnik a nemzet fizetőeszközéről az offshore-billog" – nyilatkozta Matolcsy György. A postahivatalok, bankok és trafikok munkatársai hajtják végre valamennyi Simor-aláírás átmatricázását, legkésőbb május 31-ig.…..
Gerendai Károly pár nappal ezelőtti bejelentése után most a Jobbik elnöke állt elő váratlan emigrálási szándékával. A poilitikus Facebook-bejegyzésében elmondta, hogy bár hazánk ígéretes tempóban fasizálódik, de nem eléggé, és ez elkeseríti. "Nem ezért dolgoztam,…..
Bő harminc évvel megnyitása után a LucasArts bezárja kapuit. A leginkább Star Wars-játékokra összpontosító stúdió műhelyeiben a messzi, messzi galaxisban játszódó stuffok mellett olyan klasszikusok születtek, mint a Monkey Island-sorozat, a Zak McKracken vagy a Day of the Tentacle:…..
Talán veled is előfordult már, hogy a jól megszokott tömegközlekedésedet megzavarták a kábellopásból fakadó közlekedési fennakadások. Ha nem élsz a közösségi közlekedés nyújtotta lehetőségekkel, akkor sem úszod meg, mert a BKV, vagy a MÁV veszteségeit a te…..
Ilyen lenne a Star Wars 7.része.....ha! Az alábbi rövid kis irományban sorra szedtünk néhány alternatívát, milyen lenne az új SW rész, ha az alábbi rendezők készíthetnék el! Természetesen a cikk csak poénként készült, felhasználva a direktorok munkásságát és stílusjegyeit.…..
KalMi fedőnevű olvasónk küldte a lenti videó linkjét, amin lehetne ugyan még reszelni, de azért így is megmosolyogtat párszor. A koncepció – hogy vajon milyen a játékhősök nemi élete – egyszerű és nem túl eredeti, és vannak nem meglepő poénok (a Portal nagyon adja magát),…..
◄ViZion 2013.03.22 22:36:19
Energikus kis videóklip ez sok-sok paradicsompürével és öltönyös fazonnal. Igen jó és oroszok meg minden. ..
◄ViZion 2013.03.20 12:37:01
Saját udinei lakásában akasztotta fel magát 46 évesen Fabio Fritelli, aki a '90-es években Mo-Do néven vette fel minden idők legemblematikusabb eurodance slágerét, az Eins Zwei Polizei-t. Olasz származása ellenére Fritelli németül énekelt, legnagyobb sikerét az említett dallal…..
◄ViZion 2013.02.14 06:26:04
Néhány nappal A helység kalapácsa című új sorozatunk első, Kaposvárt bemutató része után a város megválaszolta adatigénylésünket, melyben arról érdeklődtünk, hogy a kaposvári önkormányzat 2006 és 2012 között mekkora összeget költött helyi sajtóorgánumok…..
◄ViZion 2013.01.31 22:04:43
Karácsony előtti rohanás van, este meg céges buli, ezért előrelátó módon bekészítettem egy konzervposztot. Úgyis régen volt toplista, jöjjön a tíz legbosszantóbb játékklisé (a PC Guruba pár éve írt egyik cikkem reciklálásával). Sablonokat, túlságosan ismerős…..
◄ViZion 2012.12.18 17:42:22
1. Ehhez nem tudok hozzászólni, mert kómában vagyok/elvesztettem az emlékeim, és pont a világvége másnapján ébredek fel :)

2. Biztosra kell menni: ha FPS, akkor a svájci bicska, pisztoly, revolver, shotgun duplacső, pump action sg, uzi, kalasnikov, M16, gránátvető, aknavető, mini plútó (
youtu.be/aEYl_JVft3k?t=1h22m3s), vállról indítható tengeralattjáró. ÉS MIND EGYSZERRE, tetemes mennyiségű lőszerrel.

3. Tovább a fegyverek mentén: Még a leg eldugottabb alien bázison is vannak elszórva support ládák, humán gyógyszerekkel és skulóval.

4. Az ellenség tetszőleges, megközelíthetetlen sziklaperemeken, tornyokban is rejtőzhet, ledobták biztos oda őket pár éve, azóta az utánpótlást katapultal lövik oda nekik.

5. a zenére többnyire nem lehet már panasz, de az épületek... Soha nem értettem, miért nem vesznek fel a jobb játékokhoz pár kreatív építészt, aki alkothatna városokat, házakat. Sokkal "élőbb", mint az egyensablonunalom kerítés és épületek.

6. cikkben felsoroltakhoz még egy epic: BF2142-ben a sín! Vonat sínene nem lehetett átsétálni. Ugorj, vagy akadj. Pozitív: Postal-ban az "úgy tűnik beakadtál" kirakott ha szopcsizott és beszorult valahova. Tehát nem kell minden négyzetcentire programozni, csak fel kell készülni a kreatív játékosokra.
◄ViZion 2012.12.18 17:44:49
@Dagda: szintezésben Morrowind.
Volt, amire lehetett gyúrni, vagy tanulni, de a többség a használattal fejlődött. Imádtam.
Véget ért a harmadik X-Faktor, és nem tört meg az RTL-átok: a kertévé tehetségkutatóiban nő nem nyerhet. Oláh Gergő győzelmét nemcsak a trend miatt nem lehet meglepetésnek nevezni (az ilyen műsorokban általában nők szavaznak, faszikra), hanem azért sem, mert teljesen megérdemelt…..