Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adams24

0 bejegyzést írt és 188 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Antonio Conte 24 fős keretet hirdetett a ma 20:45-kor kezdődő Olasz Derbire. A középpálya tengelye, Arturo Vidal és Claudio Marchisio visszatérhetett a csapatba, miután a Bologna ellen pihenni kényszerültek. A nem rég sérüléséből felépült Simone Pepe viszont vádlisérülés…..
adams24 2012.11.04 00:24:18
Hu ,de rég írtam ide.Na szóval!Ma jobbak akarta az inter a győzelmet ez világos.Bonucci egy idióta ,aki tehetséges.Asamoah engem hetek óta idegesít ,ma Krasic 2-őt játszott ,bután mindig kifele csel és más semmi.Bízom benne,hogy visszatalál a helyes útra.Egyenlőre nagyobb volt a füstje mint a lángja.Isla detto,de ő súlyos sérülésből épült fel.Islát jobb játékosnak tartom mint a fekete Milost.Vidal lőtt ma egy gólt ,de nálam már 2hete padon lenne.Pontatlan ,rengeteg eladott labda jellemzi a játékát.Pirlo is szürkül ,de ez nem is csoda.Tavaly emberfeletti volt.Tartok ettől az intertől ,mert a kimondhatatlan nevű edzőjükben Conte féle tűz lobog.Bl-ből kiestünk (gyakorlatilag)így be kell húzni a scudettot,de azt látni kell,hogy borzalmasan gyengék vagyunk elől.Rettenet ez a törpe ,nagyon utáltam már régen is ,főleg az arca miatt,de a játéka is nulla.Vucinic egy idióta zseni.Kevés tőle nagyon az ide produkció.Bendtner 0,Q gyenge.Na ezért Barmottázom én mindig Barmottát ,mert csatár(ok) nélkül nem lehet maradandót alkotni Európában,de lehet idén a liga is meleg így.Eljött Pogba ideje,de kell hozzá tökösség ,hogy Marci -Vidal párosból valaki pihenjen,vagy szerkezet váltás sem lenne lehetetlen .Spanyol módra csatárok nélkül??Középpályán vagyunk elegen,így is csatárok nélkül játszunk gyakorlatilag szval nem nagy veszteség.
A mai játék viszont libafos volt.
adams24 2012.11.04 00:26:51
@hellan:
Osvaldo is erősítés lenne nekünk .Ez persze a mi csatárainkat minősíti....Természetesen Barmottának csakis olasz honból jut majd eszébe az erősítés.Máshonnan képtelen.Soldado baromi nagy játékos pedig..
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
adams24 2012.09.26 19:56:05
@babo410:
Nekem továbbra sem jó a sopcast...kezdek aggódni,hogy mi lesz így a bl meccsekkel stb...Nem tudsz valami hasonló programot?
adams24 2012.09.26 20:38:06
@babo410:
Na letöltöttem ,de nem vágom ,hogy kell használni.A sopcastnál csak a linkre kellett kattintani és indította is progit.Itt hogy ,megy mert a livefootballon próbáltam ,de ott sopcast -vlc-re mentem és ott egyből a sopcasttal indulna ha jó lenne.Megköszönném ha segítenél ,mert teljesen hülye vagyok az informatikához:d
adams24 2012.09.26 20:54:56
@adams24:
nem írja h.bufferelné csak áll mint egy fasz.Sopcastos linkeket nekem nem nyit meg.www.livetv.ru/en -en próbáltam ,persz most van vagy hat sopcastos link ,de egyiket sem nyitja meg ezzel a progival.A sopcast meg továbbra is szar .MI a faszt fogok csinálni ?gecibe.Nem is tudok digire meg sport klubbra előfizetni ,mert nincs egy szolgáltatónál sem együtt a kettő.Neten eddig mindent láttam ,most vége a jó világnak.
Az utolsó edzés megtekintése után Antonio Conte kihirdette a Fiorentina elleni mérkőzésre utazó keretet. A Genoa, a Chelsea és a Chievo elleni találkozókhoz képest ezúttal sincsenek változások, ugyanaz a keret utazik Firenzébe is. Íme a 23 fős lista: kapusok: 1 Buffon, 30…..
adams24 2012.09.25 21:33:41
@babo410:
ez valahogy le van védve.Kínai szar ami nem focis oldal bejött sopcaston.Bl meccseknél se jött be foci múltkor.Kibaszás az egész ha nem lehet majd sopcaston meccset nézni...továbbra se megy neked se?
adams24 2012.09.25 21:49:41
@babo410:
Én tartok tőle,hogy ez lesz máskor is.Bl meccsen is ez volt a múltkor...
A Chelsea kapusa, Petr Čech elmondása szerint csapatának mindent meg kell tennie annak érdekében, ha le szeretné győzni a Juventus csapatát ma este. A BL címvédőjének ez lesz az első nemzetközi kupameccse, mióta legyőzték a Bayern München csapatát a Bajnokok Ligája…..
adams24 2012.09.19 16:18:51
Fogadjátok örömmel legújabb "vendégblogger" témájú posztunkat, akinek a szerzője nem más, mint Puzsér Róbert. Róla szinte az egész ország tudja, hogy "zebra", emellett határozott véleménye van a dolgokról. Ez a két jellemző pedig elég volt nekünk, hogy megkeressük és…..
A mai nap folyamán hivatalossá vált, hogy Alessandro Del Piero Ausztráliába igazol a Sydney FC csapatához. Del Piero szerződése 2 évre szól, évente 1,6 millió eurót fog keresni. 13:30-kor Del Piero egy sajtótájékoztató keretén belül mondja el, hogy miért Ausztráliát…..
A Juventus labdarúgócsapata megerősítette, hogy Jorge Martinezt kölcsönadták a román CFR Cluj csapatának. Habár Olaszországban az átigazolási időszak múlt héten pénteken lezárult, azonban az olasz csapatoknak lehetősége volt külföldre eladni játékosokat, ahol nem zárult…..
adams24 2012.09.04 15:11:41
@mpite:
Nem is fordította le senki!A Cluj az Kolozsvár!JÓl írta.
Egészen brutális csoportokat hozhat a ma 17:45-től kezdődő BL-sorsolás annak köszönhetően, hogy a Bajnokok Ligája idei kiírásában a Juventus és a PSG csapata csak a harmadik kalapba került, a német bajnok Dortmund és a francia Montpellier pedig a negyedikbe. Az futballrajongók…..
adams24 2012.08.30 18:23:21
@babo410:
Hagyjad már ezt a Dzekot dolgot.A te istened Bendtner hozza nekünk ! Érd be vele!
adams24 2012.08.30 19:17:19
@babo410:
Látod megint naiv vagy! Lezárult a csatár téma nálunk.Lehet ünnepelni Bendtnert kaptuk....
Jelentések szerint a Juventus visszautasított egy 60 millió eurós ajánlatot a Bayern Münchentől Arturo Vidalért és Claudio Marchisioért. A Tuttosport szerint a német klub még korábban kapcsolatba lépett a torinóiakkal és készen álltak mélyen a zsebükbe nyúlni a két…..
Claudio Marchisio időt kért társának a beilleszkedéshez, mivel szerint Sebastian Giovinco meg fogja mutatni miért is tartják az egyik legtehetségesebb támadónak Itáliában. Giovinco pályára lépett a Parma ellen 2-0 arányban megnyert találkozón, de bokasérülés miatt a második…..
Ma este a Juventus számára is elkezdődik a Serie A 2012/13-as kiírása, és az első ellenfél ezúttal is a Parma lesz, akárcsak tavaly. A Bianconeri az utolsó edzést követően tette közzé a mérkőzésre készülő 22 fős keretet. Jó hír, hogy Andrea Pirlo és Giorgio Chiellini is…..
adams24 2012.08.25 23:25:55
@juventino92:
Navipos linken? hd-ban igaz? Zöld kis ikon lent ,ha nem ismernéd a navipot .Olyan volt?Én régóta azon nézem.
adams24 2012.08.26 01:07:21
@juventino92:
Nekem a régebbi van ,de sosem akad a navipos.Na én nem ismerem ezt az oldalt.Jó minőségű sopcast linkek vannak?livetv.ru/en ismerem ,az is orosz oldal.
adams24 2012.08.26 01:08:33
@juventino92:
Most vettem észre én is ,h.ott a vlc jel mellette ,eddig nem láttam.Te hol láttad ,milyen oldalon?
Mivel az Öreg Hölgy nem tud megegyezni az Athletic Bilbao vezetőségével Fernando Llorente leigazolását illetően, ismét Edin Džeko vált a Juventus első számú kiszemeltjévé. A Bianconeri az egész nyári mercatót top csatár keresésébe fektette, ám eddig nem sikerült a csapat…..
Andrea Poli ügynöke megerősítette, hogy ügyfeléről tárgyalásokat folytat a Sampdoria és a Juventus csapata. A 22 éves játékos az elmúlt szezont kölcsönben az Internél töltötte, azonban a Nerazzurri nem vásárolta meg az idény végén a játékost, így az visszakerült a…..
A Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy a Juventus hamarosan megteszi utolsó ajánlatát a Fiorentina támadójáért, Stevan Jovetićért. A montenegrói válogatott csatárt már figyeli egy ideje a Bianconeri, de a firenzeiek eddig teljesen elzárkóztak az üzlettől. Könnyen lehet azonban,…..
A pletykák szerint mindkét milánói klub érdeklődik a Juventus csatára, Fabio Quagliarella szolgálatai iránt, a játékos azonban Torinóban szeretne maradni. "Az Inter érdeklődik iránta, a Milannal már beszéltünk is" - erősítette meg a híreszteléseket Quagliarella ügynöke,…..
Fernando Llorente ügynöke megerősítette azon híreszteléseket, miszerint kliense a Premier League-ba igazolhat az átigazolási időszak lezárulta előtt. A spanyol játékos elhagyja a Bilbao csapatát ezen a nyáron, miután visszautasította szerződésének meghosszabbítását.Az…..
Augusztus 19-ét írunk, nem sokára kezdődik a Serie A új idénye, amelynek első mérkőzését a Juventus hazai pályán, a Parma ellen fogja játszani. A bajnoki rajt előtt azonban hátravan az utolsó megmérettetés: a Berlusconi Kupa. A Berlusconi Kupát 1991 óta minden évben…..
Massimo Carrerát, a Juventus segédedzőjét lenyűgözte az új szerzemény, Paul Pogba tehetsége. A 19 éves játékos a nyár folyamán érkezett a Manchester Unitedtől, miután lejárt a szerződése a Vörös Ördögöknél. "Remek játékos és fiatal tehetség" - nyilatkozta Carrera, aki…..
adams24 2012.08.18 12:53:53
@juve1986:
Pogba nem mélységi irányító ,vele nincs megoldva a Pirlo kérdés.Verratival lett volna...
A potenciális csatárigazolást tekintve egy szinttel visszább lépett a Juve. Van Persie már biztosan nem lesz "zebra", és Džeko érkezésére sem tennénk fel minden pénzünket. A héten a Bilbao támadója, Llorente a sláger, de úgy tűnik, Marottának van egy vészterve arra az esetre, ha…..
adams24 2012.08.17 12:06:10
@Diego2889:
Na végre már más is aki Damiao párti:D. Mondjuk rá semmi esélyünk ,sokat kérnek a brazilok érte,pedig a fizetési igénye nem sok : 2,5millió.Tottenhambe fog kikötni...
Damiao ,Jovetic,Dzeko,Llorrente,Negredo a sorrendem ,de tartok tőle ,hogy Barmotta megint cserben hagy minket és Pazzini Poli kettős lesz a vége.
Úgy hírlik, a Juventus visszatért Jovetićhez, már ami a nyári top csatár-kérdést illeti. Erre az adhat ismét okot, hogy az eddigi kiszemelt, a holland Robin Van Persie meglepetésre a Manchester United csapatához kerül egyre közelebb. A jól értesült hírforrások azt is tudni vélik,…..
Juventus FC blog Conte felmond? 2012.08.07 17:19:39
Sokkoló információ látott napvilágot, mely szerint Antonio Conte kész benyújtani a felmondását abban az esetben, ha több, mint 10 hónapra eltiltja a Fegyelmi Bizottság. A szakvezető nem volt hajlandó megkötni a második vádalkut, hanem kész bíróság elé állni, hogy tisztázza a…..
adams24 2012.08.07 17:23:38
A Corrierre dello Sport szerint Conte 10 hónapos büntetésre számíthat, míg Bonuccit és Pepét akár teljesen felmenthetik a vádak alól. A héten szerdán, csütörtökön és pénteken várhatóak az első ítéletek a Scomessopoli azon résztvevői számára, akik nem kötöttek vádalkut…..