Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pliiz

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pest megyei kisvárosban komoly felzúdulást váltott ki egy helyi rendelet, amely a vendéglátó ipari egységeket hétköznap éjfélkor, hétvégén pedig éjjel 1 órakor bezárásra ítéli. A helyzet ennél persze komplikáltabb… Ráckeve a kis Esztergom. De ne rohanjunk előre!A…..
pliiz 2011.07.12 17:27:52
@Vicuska013: ha már annyira odafigyelsz a betűk, és szavak jelentőségére, akkor szeretném figyelmedet felhívni arra, hogy a MUSZÁJ az pontos jével írandó!

Én is szoktam hallani, hogy valahol buli van, de ellentétben azokkal akik most fröcsögnek, hogy kuss legyen, tudomásul veszem, hogy olyan környéken lakom, ahol előfordul éjszakába nyúló zenés buli.
Régen is voltak ilyen és még a mostaniaknál is hangosabb rendezvények mikor még üzemelt többek között a Kacsa is. Senki nem hisztizett, hogy hangos a zene. Régen is pecáztak emberek a Dunában, és akkor is lehetett hallani őket. Mégsem volt jellemző az olyan hozzáállás mint most. Valóban nem megy jól a Lagunának, de erről talán a tulaj tehet. Mikor még ott is voltak hajnalig tartó bulik, soha nem foglalkozott a környéken lakók igényeivel, sőt! Ezzel szemben most teljes mellbedobással azon van, hogy a másik életét megnehezítse. Tudod ez olyan "dögöljön meg a szomszéd tehene" hozzáállás.
Írod, hogy mennyi idős vagy. Tudod, ennyi idősen még vígan mulatoznod kéne, és nem a kis sámlit a hónod alá szorítva leülnöd a Duna partjára, és azt hallgatni, hogy ki, hol, mit beszélget. Következő lépésetek már a tücskök és madarak kiirtása lesz, mert azoktól sem lehet aludni?
Inkább örülni kéne annak, hogy a mai helyzetben vannak még emberek akik nem savanyodnak be, és mernek nevetni!
"Meglehetősen hosszú időbe telik, míg hazánkban a szocializmus és a kapitalizmus között az ideológia terén eldől a harc: melyik győz. Ennek oka az, hogy még hosszú ideig fenn fog maradni országunkban a burzsoázia és a régi társadalomból származó értelmiség befolyása,…..
pliiz 2011.06.27 11:32:06
@popocatepetl: látom hű vagy vezéredhez, és közmondásokkal válaszolsz! ebből is látszik, hogy saját gondolataid nincsenek, csak más ökörségét majmolod. a helyesírási hibákra felhívod más figyelmét, azonban nem veszed észre, hogy te mekkora hibákat követsz el. sajnállak, mert azt látom írásaidból, hogy önértékelési problémáid vannak. próbálsz orbán lenni, de csak vitya lehet belőled. az sem tagadhatja meg fajtáját, és te sem. együttműködésről beszéltek állandóan, közben ti osztjátok meg a nemzetet. akkor így hogy lesz belőlünk egy egész? te biztos tudod a választ.
Orbán Viktor levelet írt a rendőröknek. Hopp, azt elfelejtettem mondani, hogy ez másfél éve volt.   Most már más szelek fújnak. Visszamenőlegesen el akarják venni a korkedvezményes nyugdíjat a rendvédelmisektől, ami érthető módon nekik nem tetszik. Az Országgyűlés…..
pliiz 2011.06.03 10:34:44
@martonx: www.facebook.com/notes/t%C3%B3th-zolt%C3%A1n/k%C3%A9rd%C3%A9sek-munk%C3%A1ja-sor%C3%A1n-kell-e-%C3%B6nnek/1632187129941
Te rühelled a rendőröket, én meg az olyan elvetemült embereket amilyen te vagy!
Ha a rendvédelmisek olyan genny alakok lennének akkor már rég fegyvert fogtak volna. Ebből is látszik, hogy ők mire esküdtek fel!
pliiz 2011.06.03 21:18:39
@Seduxen: :) és Viktor meg Péter ellen mikor emelnek vádat? Ha János vagyona kevesebb lesz? Róbert pedig tüzet okádik?
Nekem igazából ez lenne happy!
Ettől függetlenül nagyon jó kedvet csináltál nekem ezzel a linkeléssel.
Köszi
pliiz 2011.06.03 21:25:46
@rdos:nol.hu/gazdasag/elvonjak_a_bankbeteteket__rendkivuli_kormanyszovivoi_tajekoztato_fel_haromkor_
sajna az utóbbi időben amiről először azt hittük, hogy rémhír, a végén kiderült, hogy az az igazság. remélem, hogy ennyire azért nem mocskosak, bár igaz ami igaz a magánnyugdíj pénztárakkal is ezt tették, holott először csak átmeneti gondolat volt.
ki tudja??????????????
Az egyik tűzoltó szakszervezet, a HTFSZ oldalán megjelent egy közlemény, aminek a lényege az volt: hétfőig meg kéne állapodni. Ami a közlemény alapján nem teljesen lehetetlen dolog, de a kormány annyira megbízható tárgyalópartnernek bizonyul, mint Észak-Korea.A tűzoltók is, más…..
pliiz 2011.05.27 21:23:17
pliiz 2011.05.28 20:03:13
@tomtyi: Ne haragudj, de írásod mond nagy semmit. Amiről én írtam, a tisztelet megadásáról, szót sem ejtesz.
Engem igazából nem érdekel, hogy mi a te véleményed, és, hogy kit utálsz. Meggyőzni nem szeretnélek semmiről, mindenkinek joga van a véleményét ki nyilvánítani (most még).Nem vagyok agitátor. Csupán egy dolgot kértem, hogy az utálatod és megvetésed normális hangvételben, és a tisztelet megadása mellett történjen.
Politikusnak biztos jó lennél, mert pusztán csak az általam említett témához nem szóltál, azon kívül mindenhez. Egy dolgot kellett volna csak tenned, elnézést kérni a fröcsögésért, ettől a véleményed még nem változott volna, csak a tisztességes hangvétel meg lett volna.
Megkérdezhetem, hogy mit dolgozol?
Üdv.
pliiz 2011.05.31 19:17:58
@tomtyi: Igazán örülök annak, hogy személyesen nem ismerjük egymást.
"Ez kicsit öngól, nem?">Hát nem! :)
Szerintem is öngól, mert te is itt irkálsz, a láncos kutyák között. Ez örömmel tölt el, mert ez azt jelenti, hogy nem vagy különb tőlünk.
Feltételezhetném, hogy valaha volt valamilyen sérelmed, amit nem tudtál másként megtorolni, hát itt ezen a blogon próbálsz nyugalmat találni a lelkednek, hogy "nesztek ezt visszakapjátok".
Boldog vagyok, hogy olyan munkakörben dolgozol, ami keveseknek adatik meg. Így biztos van viszonyítási alapod a bérezéseteket illetően.
Nem valószínű, hogy a besorolási illetményed annyi mint a rendvédelmiseké. Biztos neked is olyan feltételek vannak szabva, mint nekik.
Egyébként, ha idegesítenek az itt írkálok véleményei, miért vagy itt fenn? Miért nem mész ki a mezőre pipacsot szedni? Ott nem kapnál piroslapot, csak piros virágot.
Szép nyarat kívánok! Sok piros virággal!
Piroslap Újabb tűzoltó levél 2011.05.23 10:47:00
Egy újabb tűzoltó levelet, véleményt találtunk, azaz pontosabban most kaptunk. (És várjuk a továbbiakat is: piroslap.hu@gmail.com) Ez úttal egy másik szakszervezet a HTFSZ közölt le egy véleményt. Mint ismeretes, többek között a tűzoltók szerzett jogait is megnyirbálná a…..
pliiz 2011.05.27 22:21:46
@botika01: Nagyon szomorú vagyok!
Sajnos megint vitya csinálta jól, mert sikerült neki!
Összeugraszt mindenkit, és sajnos ennek te is egyik szenvedő alanya vagy!
Nem láttam sehol, hogy valaki le lenne nézve ezen az oldalon. A TŰZOLTÓ levele elején írja, hogy csak a saját foglalkozásáról tud írni, a többiek nevében nem nyilatkozik.
Nem hinném, hogy lenézné a te szakmádat, nem is teheti, hisz mikor dolog van együtt kell, hogy dolgozzatok. Ami tény: valóban szégyen, hogy ennyi fizetésért kell dolgozni.
Én csak egy rendőr feleség vagyok 20 éve. Tudom, és látom, hogy mikor a férjem hazajön volt-e helyszín vagy nem, nem a fizikai fáradtságról van szó. Látni rajta, hogy mennyire megviseli, főleg mikor egy ártatlan gyermek volt az áldozat. Volt példa arra is, hogy a saját lányunkat nem tudta megölelni, mert azon a héten 3 csecsemő, és egy kisgyermek volt az övé.
Tudom, hogy mivel jár a mentőzés, az egészségügy, és azt is tudom, hogy mennyire nincs megbecsülve. Azonban ez nem a tűzoltók miatt van, és ezért nem őket kell szapulni. Én, a ti munkátokat is nagyra becsülöm, mert van miért. Életet mentetek, aminél nincs szebb és nemesebb.
Egy dolgot azonban nem lehet eltagadni: a tűzoltó megy, ha : tűz van, ha baleset van, ha nem nyílik egy ajtó, ha extrém helyről kell menteni, ...Ő megy elől minden veszélyes helyzetben. Nem mérlegel, nem tud mást hívni, mert csak magára és a társaira számíthat. Az égő lakásból mikor mindenki menekül, ő akkor megy be. És mindezt mennyiért is? Számomra vannak olyan szakmák, amik szerintem nem megfizethetőek. Ez az.
Látod, rendőrfeleség vagyok, és mégis elismerem a másik munkáját, holott az én férjem is "kopik" a semmiért. Tudok rangsorolni, mert nem irigykedem. Nekem attól nem lesz több, ha az övét elveszik, és így sincs kevesebb, hogy kap.
A te fizetésed sem ettől függ, hanem azoktól a személyektől, akik most még csak az övét akarják kurtítani, a jövőhéten lehet a tiédhez is hozzányúlnak. Azonban lehet, ő melletted fog állni, és nem az ellenséged lesz.
Nem kéne bántani a másikat, mert akkor pont az lesz amit vityamester akar. Mindenki utálkodni fog. Nem inkább az összefogáson kéne gondolkozni? Leülni, és megbeszélni, hogy hogyan lehetne közösen, összefogva, egyként odaállni ezek elé a bitangok elé, számon kérni a jogokat? Tisztességes fizetést követelni, és megbecsülést?
Tudod: sok lúd disznót győz!
Üdv.