Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Niuska

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Niuska 2011.05.27 21:24:07
Helló,

Niuska vagyok. Édesapám kb. 2 hete meghalt. Azóta furcsa dolgok történnek a lakásunkban.
Rólam tudni kell, hogy iszonyat szkeptikus ember vagyok.De tényleg, nagyon. Eddig majdnem mindenre tudtam racionális magyarázatot adni. Pár történetet ahogy olvastam azokba is bele tudnék kötni, így előfordulhat, hogy majd az enyémbe is valaki belefog. De akkor legalább megnyugodnék. Na mindegy mesélek:
A furcsa dolgok főleg a temetés napján voltak. Miután visszajöttünk a temetésről,ahogy anyukám belépett a hálószobába a klíma bekapcsolt-magától. Ez nem hangzik nagy számnak,CSAK: Anyukám nem ért hozzá,csak Apukám értett ; a kapcsoló ki volt kapcsolva, és nem volt áram alatt az egész gép.A lakásba Anyukám lépett be először, senki sem volt előtte bent. Oké,ezt nem tudtam hova rakni, biztos kóbor áram vagy valami ilyesmi-nyugtatgatom magam azóta is. Este a másik szobában, ahol a párommal együtt aludtunk, gyanúsan egyszerre ébredtünk fel. Ő arra, hogy valami húzza le az ágyról, én pedig rémálomból riadtam fel. (Álmomban Apukám köszönt el tőlünk, hogy nincsen semmi baj,vigyázz majd ránk és hogy minden rendben lesz)Ekkor a párom mondta,hogy vegyük le a tükröket,mert ez valami átjáró vagy mi. Kicsit mosolyogtam és beleegyeztem. Az összes tükör lefordítva, a nagyot ami a falon volt leraktuk a földre. Ez az a tükör amit a tévéből mindig lehet látni,hogy a falon van. És akkor is lehetett, amikor már egyébként a földön volt. Azt hittem csak én látom és biztos haluzok, de amikor a párom is megszólalt hogy: látod a tükröt?!De az az ami itt van a lábamnál! Na akkor, bocsánat a kifejezésért, "befostam". Másnap megint magyaráztam magamnak, hogy biztos csak a fáradtság, kimerültség, meg a történtek együtt.(Na de mindketten ugyanazt látjuk???) A legújabb ma történt.Van egy kép a szüleim hálójában. Fel van akasztva elég masszívan, szóval az nem eshet le, csak levenni tudják. Anyukám reggel elment dolgozni, mikor hazaért látja hogy az a kép az erkélyajtó előtt van a földön. És úgy van lerakva. Nem leverte valami, vagy a huzat, hanem azt valaki LEVETTE.És nem mi voltunk. Az ajtó zárva volt, be nem törtek,mindenünk megvan. Anya még azt is mondta, hogy olyan jelzésszerűen volt lerakva.
Na, most vagy valaki nagyon ügyesen belopózott a lakásba és morbid viccet űz velünk, vagy nem tudom. Azért a biztonság kedvéért lecseréljük a zárat.
Kezdem elhinni, hogy Apa az. De nem tudom. Lehet, hogy annyira hiányzik nekünk, hogy csak azt hisszük Ő az? De ilyenek nem történtek azelőtt. Nem tudom. De valahol érzem lesznek még ilyen fura dolgok a közeljövőben...