Regisztráció Blogot indítok
Adatok
transparency - muhahaha

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ÁSZ-nak igaza van. Hack Pétert kevesen tartják függetlennek, mert 2002-ig aktív politikus volt. Akárcsak az ÁSZ elnökét. Eddig a hasonlóság, amire az ÁSZ a kritikáját alapozza. A különbség, hogy az ÁSZ elnöke még utána is politizált. Konkrétan, 1991 óta minden…..
transparency - muhahaha 2012.06.11 14:22:56
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: fihihihideszehehehes? köszönöm, megtisztelő! Valami céget is kapok? Nem, Sipike, a baj sokkal nagyobb, mint ezek a kis paprikajancsik. Pont a TI ne oktasson ki senkit. Ez a korrupció-téma olyan a belpolitikában, mint a terrorizmus a hadügyben: ok arra, hogy olyanok avatkozzanak be, akiknek amúgy erre semmi joguk. És te azért, mert nem vagy az aktuális pénzosztók kegyeltje, rögtön odaállsz bárki mellé, aki szidja őket. Építed a rendszert. Én inkább koplalok, de akkor se manipulálja a magyar kormány nemzetközi megítélését egy ilyen sehonnai szervezet.
transparency - muhahaha 2012.06.11 14:36:57
@fikanick: néha kedvem volna összefoglalva, egy nagy táblázatban látni az összes háttéralkut, és az alapján megítélni a drága kormányainkat, és választani az igazi lehetőségek közül. De ahogy minden kíváncsiságom ellenére boncolásra sem mennék el, ezt sem hiszem, hogy bírná a gyomrom. Ahogy azt sem, hogy TI-nek tartozna bárki elszámolással. A választók pedig olyat választanak, amilyet akarnak, vagy talán te jobban tudod? Jobb vagy, mint a demokrácia? Kérsz koronát?
transparency - muhahaha 2012.06.11 17:38:19
@fikanick: próbálom megérteni a logikádat a magam egyszerű módján: ami itt van, az rossz. Ezért aki jó, az elmegy innen. Így itt marad a rossz, jó pedig sosem lesz itt. De akkor miért szidod a rosszat, ha úgysem fog változni? Ez fölösleges szócséplés lenne, tehát azt jelentené, hogy rossz vagy. Ez ugyebár nem lehet, tehát akkor biztosan azért szidod, mert szeretnéd, hogy változzon, és legyen jobb, ugye? De csak akkor lesz jobb, ha a jók itt maradnak. Akkor aki elmegy, az a rossz! Te akkor biztos itt maradtál, és szenvedsz, várva, hogy lassan többségbe kerülj, és változtass. Ez igazán nemes küzdelem! Nem vagy egyedül!
                                            (Matthissonhoz)Jer te, ki a szép genfi tavat s szép genfi virulmánytOlly eleven színnel festéd, s Eratódnak ölébenA roppant Bernhárd…..
transparency - muhahaha 2011.05.27 19:08:52
@TuRuL_2k2: jöjj, most jó turul úr, s folytassuk bátran a verset:
Osztrák s NDK-s nagy, szőke turisták hordták
Mozgó otthonaik s márkájuk bumszli zsebükben.
Később már a magyar nép ifjabb tagjai jöttek,
s lett kókusz szagú krém meg felfújt matrac a vízben.