Regisztráció Blogot indítok
Adatok
idegen555

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Katalin találkozott egy verbálterroristával a vonaton, aki ráadásul megtévesztően MÁV-egyenruhában volt. Mi felnőttek már tudjuk, hogy terrorizmus nem létezik, a gyerekek azonban jó idegesek lettek és egész úton sírtak és futkorásztak, hogy a bácsi táskájában bomba van:…..
idegen555 2011.05.28 08:53:13
@barbie83: Barbie, ha javasolhatom: Inkább a falnak beszélj, mint ezeknek! Az itt hozzászóló, (feltehetően a két legnagyobb kereskedelmi tv csatornán szocializálódott) emberek egy részének láthatóan szinte mindegy, hogy ma Magyarországon van-e valós bombafenyegetés, vagy sem. Ha ugyanez Afganisztánban történik, azt gondolom, érthetőbb lenne ez a fajta, egyes hozzászólók soraiban megjelenő „hiszti”. Ugyanakkor, ha ezen hozzászólók képesek lennének mélyebben elgondolkozni a történeten és a sajátos szubjektív látásmódjukon „átlépni” feltehetően rájönnének (maguktól is) arra, hogy értelmetlenül kényeskednek. Ugyanis, ez nem más, mint kizárólag kényeskedés! Ez nem is lehet vita tárgya.
Az, hogy egy-két (kilátástalan helyzetbe került, tehetetlen embertársunk (itt nem csak a jelen történet főhősére a MÁV-os ruházatú személyre gondolok, hanem úgy általánosságban) elkeseredettségében mond ezt, azt, hááát… Melyikünk száján nem csúszott még ki meggondolatlan mondat? Engem viszont, sokkal inkább megijeszt az az irány, amit a nyilvánvaló helyzet ellenére az affektáló hozzászólóknál felfedezni vélek. (Abban az esetben, ha ők mind bűnügyi szakterületen lennének és ezt a leírt esetet (a saját jól felfogott érdekeik miatt) így értelmeznék akkor legalább a jobb felderítési statisztikára való törekvéssel (így hatékonyak vagyunk a munkánkban logikával) magyarázni lehetne. De megítélésem szerint nem kell polihisztornak, de még csak kriminál pszichológusnak sem lenni ahhoz, hogy látni lehessen a láthatót.