Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mattinho

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerda délelőtt az olasz csapatokkal kapcsolatos átigazolásokban általában hiteles hírforrásnak minősülő Gianluca Di Marzio jelentette, hogy Javier Mascherano megegyezett a Juventussal és jövőre náluk folytatná. A hír szinte a semmiből jött.  De gondoljunk bele, hogy miért is lehet valóságtartalma…..
A La Liga második fordulójában a Málaga együttese látogatott a Camp Nouba. A hazaiak nehéz meccsen otthon tartották a három pontot, egyetlen rúgott góllal.  Nézzük meg egyénekre lebontva, ki hogyan teljesített a mérkőzés során!  A Málaga elleni tegnapi meccset minden joggal…..
Egy év hatalmasat fordulhat a világ: ékes példa erre a Barcelona fiókcsapata. A 2013-14-es szezont a másodosztály tabellájának elején zárta az Eusebio Sacristán vezette alakulat. Hogyha nem lennének a Barca második számú csapata, akkor a harmadik pozíció az első osztályba való…..
  Regényekkel kapcsolatban gyakran felvetül bennünk a kérdés, hogy vajon hogyan néznének ki filmen? Az adaptációkról mindenkinek megvan a véleménye. Egyesekből negatív, másokból pozitív élményt csal elő a hír, hogy kedvenc regényeiből filmet készítenek. De mi lenne akkor,…..
Már hetek óta az a pletyka járja, hogy a Barcelona Aranylabdása, Lionel Messi kedvese, Antonella Roccuzzo gyermeket vár. A pár eddig nem nyilatkozott erről a témáról, de tegnap a labdarúgó eléggé egyértelművé tette, hogy a szóbeszéd igaz. Argentína színeiben ugyanis a…..
Mattinho 2012.06.05 21:31:17
Az, hogy a Children of Distance-nek rajongói vannak, nagyobb csoda, mint egy Holdról is látható földi építmény - legalábbis a bizottság szerint. "Ilyen rímek, ilyen flow, ilyen külső, mindez egy kelet-magyarországi rapcsapattól - minden egyes videómegtekintés egy rejtély,…..
Mattinho 2012.05.30 16:53:13
:D
Nemrég egy sorozat amerikai nézőnek befogadói képességeire tett enyhe bírálat után megkaptam, hogy ugyan tudok-e mondani máshol készült, jó fantasztikus filmet. Nos, összeszedtem, rangsoroltam. Tudok. (Példaként ne felejtsük el, a blogban már több alkalommal taglalt Iron Sky is…..
Mattinho 2012.05.27 09:44:43
@Zvezda:
de van belőle rendes film is...
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) hathatós közbenjárásának köszönhetően több ismert magyar személyiség is szerepet kap az olimpián, persze számla ellenében. A jelenlegi állás szerint nem csak protokolláris események idején, hanem a sportversenyeken is lesz feladata a hazai…..
Mattinho 2012.05.25 16:18:21
@czejp:

mert félnek hogy kigyullad tündécske szemöldöke:DD
Ez. Ez történne. Hát, ezt pedig senki, de senki nem akarhatja... valahogy a női karakterektől mégsem bánjuk az ilyen beállásokat. (Nem is értem, miért...)..
Mattinho 2012.05.18 14:44:09
Az elmúlt napokban erősebbnél erősebb, lököttnél lököttebb, azaz jobbnál jobb Csillagok Háborújás anyagokkal kényeztetett minket a sors, mintha csak a Star Wars fandom egyszerre mozgósította volna magát arra, hogy alkosson. És erre íme! újabb gyöngyszem érkezett egy…..
Mattinho 2012.05.16 14:39:01
@mrbloodbunny:

énis:D
SF.blog A boldogság hét titka 2012.03.25 06:00:00
Kutatók utánanéztek annak, hogy mi tesz minket boldoggá. Sok mindent találtak: a szerencsés génektől kezdve, a személyes tulajdonságokon át, egészen a döntéseinkig rengeteg összetevője van a boldog életnek.   Néhánnyal nem tudunk mit kezdeni, másokat azonban…..
Mattinho 2012.03.26 18:38:33
SF.blog 13 zsigeri félelem 2012.02.02 16:00:00
  Vannak dolgok, amiktől azért félünk, mert valamilyen kellemetlen élmény tör bennünk felszínre (például egy jó kis gyerekkori darázscsípés miatt egy életre lehet félni a zümmögő, sárga-fekete rovaroktól). De vannak velünk született félelmek is, amik talán evolúciós…..
Mattinho 2012.02.04 20:59:00
@mutant:
ha nem tetszik nem muszály ide járni:D