Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PowerTalker

25 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PowerTalker Coming soon 2012.04.30 13:29:10
Long time no see.Történt egy pár változás az életemben az elmúlt pár hónapban, ami miatt erre a blogra nem jutott idő. Volt ami lezárult, van, ami elindult. Meglátjuk, mi lesz belőlük.Mindenképpen pozitiv újdonság, hogy régi álmom végre teljesülni látszik: struktúrált módon…..
A mai okosság: a siker/boldogság egy utazás, nem a megérkezés. Közhelyszámba megy, de lényegen nem változtat: sosem a megérkezés, hanem az utazás a fontos. A boldogságot/sikert az úton kell megtalálnunk, nem annak a végén, hiszen akkora már megérkeztünk és ... talán túl…..
Kérlek, hallgass meg. Mostanában meglehetősen sok időt töltöttem Magyarországon. Szó se róla, nagyon jól éreztem magam. Valami viszont szerfelett feltűnő volt: a "kérem" és a "köszönöm" hiánya. Rengeteg olyan helyen voltam, ahol önkéntelenül is meg…..
PowerTalker Az ittlétem üzenete 2011.08.13 19:57:00
Ezt a szösszenetet idestova 5 éve írtam. Most talán megint aktuális. Enjoy! :) "Lassan három éve élek Németországban, kb. 1000 kilométerre Budapesttől, távol a családtól, a barátoktól, a kedves helyektől és ízektől stb.. Na nem önsajnálatból írom ezt, nem.…..
 http://www.youtube.com/watch?v=I1JAud8xWc8&feature=related..
PowerTalker Öröm és boldogság 2011.06.18 08:18:00
(Tulajdonképpen jobb lenne ezt angolul megírni. Na nem azért, hogy az eddigieknél is jobban fel tudjak vágni, hanem mert a magyar annyira, de annyira változatos nyelv. Az angol "pleasure" szó egyszerre jelent örömet, kéj, gyönyört. A továbbiakban az öröm szót fogom…..
PowerTalker Your Life Bt. 2011.06.10 18:39:00
A Wikipédia szerint a betéti társaság (Bt.) létesítésére irányuló társasági szerződéssel a tagok arra vállalnak kötelezettséget, hogy üzletszerű közös gazdasági tevékenységet folytatnak, oly módon, hogy legalább 1 tag (beltag) felelőssége korlátlan és a többi…..
Az ember által elszenvedett legnagyobb személyes vereség TALÁN abból a különbségből adódik, ami aközött van, amivé válni tudott volna, és amivé tulajdonképpen vált...
PowerTalker Utazás 2011.06.09 22:10:00
Néha hangokat hallunk. (Nem, ez most nem a skizofréniámról szól.)Szóval.Néha hangokat hallunk. Hangokat, amelyek arra hívnak, hogy fedezzük fel, mi van a horizonton túl. Hogy olyan helyeket lássunk, olyan illatokat érezzünk, olyan hangokat halljunk, amiket még soha. Hallgass erre a…..
Hú, erre a címre biztosan felkaptad a fejed: WTF?! Ez is volt a cél. Mire is gondolok? Meglehetősen sok mai “guru" tanítja azt, hogy az álmok a sikerhez vezető kulcs, hogy a gondolat megváltoztatja az életedet, a világot, és azzá válsz, amire gondolsz, amiben…..
Az élet titka talán az, hogy legyen egy feladatod… valami, aminek mindent alávetsz… és az a legfontosabb, hogy olyannak kell lennie, amit józan ésszel nézve valószínűleg nem vagy képes megcsinálni...
PowerTalker A spirituális utazás 2011.06.04 08:50:07
Születésed pillanatától kapcsolatban vagy Istennel. Talán nincs is neve, talán nincs is arca. Talán nem is Istennek látod. De érzed: ott van valahol. Ott van valahol akkor, amikor a csillagos eget bámulod, azon töprengve, mi és ki is vagy. Ott van a szép reggelek hűvösében, amikor…..
Szeretlek, mondják egymásnak a lelkek,és végigélnek minden szenvedéstzokszó nélkül – egymásért, vagy taláncsak egy rögeszme rabságában. Perszehinni akarják, hogy az érzelemtöbb a szónál és több a gondolatnál.Hinni próbálják, hogy a szó: szeretlek,tettekre váltható.…..
PowerTalker S.M.B. 2011.06.03 11:54:00
Most tuti felcsillant a szemetek, hogy VÉGRE valami bizarr szexjátékról is szó esik. Bad news: az SM-nek semmi köze a sado-mazo örömökhöz. :)S: Soul. M: Mind. B: Body. És nem, nem azért írom őket nagybetűvel, mert ilyen mértékben germanizálódtam már. Egyszerűbb oka van: ezek az…..
PowerTalker Ma 2. 2011.06.03 09:53:01
Ma írd le a hét legjobb tulajdonságát azoknak az embereknek, akiket tisztelsz (akikhez hasonlítani szeretnél), és ragaszd ki a papírt ágyad mellé.Ezután minden reggel összpontosíts egy új tulajdonságra, amelyet próbálsz alkalmazni a nap során.Egy hét után kis változásokat fogsz…..
A death in the intensive care unit is never easy, but it is particularly hard on families traumatized by violence, alcohol abuse, and other tragedies, observed Gregory Plotnikoff, M.D., at the recent American Academy of Religion convention in Orlando, Florida. Dr. Plotnikoff, medical director of the…..
PowerTalker Rákok, emberek 2011.06.02 16:28:02
Nem is olyan régen olvastam egy érdekes dolgot a tengeri rákok egy bizonyos fajtájáról. Azt írja a szerző, hogy ha 15-20 ilyen rákot egy vödörbe raksz, legalább egynek eszébe jut, hogy esetleg ki is tudna mászni onnan. Megkezdi útját felfelé a vödör falán, de mielőtt elérné a…..
Előzmény: http://powertalker.blog.hu/2011/05/29/you_did_not_fight_with_honor_no_he_did Ha alakot öltesz, ha látható terved van – megnyitod magad az ellenfeleid előtt. És ne is csodálkozz, ha könnyen megtámadnak. Ahelyett tehát, hogy az ellenfeleid által könnyedén…..
PowerTalker Ma 2011.06.01 08:48:43
Ma tedd magasabbra az elvárásaidat.Ma add a legjobbat magadból.Ma egyetlen döntéssel átalakíthatod az életed...
A tragédia és a (lelki/testi) szenvedés mindig meg fog találni. Egyszerűen képtelen leszel arra, hogy elzárkózz előlük. Nem kerülheted el őket. Bármikor jöhetnek: akkor is, amikor azért nem számítasz rájuk, mert minden tökéletes; és akkor is, amikor azért nem számítasz…..
 LIKE me, SHARE me :)..
PowerTalker Tarzan és Te 2011.05.30 19:08:53
 Olyan szívesen hivatkozunk arra, hogy Tarzan magyar. Legalábbis a Tarzant megformáló színész, Johny Weissmüller. Sokan még azt is tudják, hogy Johny Erdélyben született és kiváló úszó volt. De tudtad-e azt, hogy ő volt az első, aki 1 percen belül úszta le a 100 métert? Aki…..
Váljon szokásoddá, hogy valami pozitívat és inspirálót olvasol lefekvés előtt és amint felébredsz reggel. Nagyon hamar érezni fogod ennek a jótékony hatását, mert ezek a gondolatok támaszt fognak nyújtani számodra a nap során...
Megvannak a saját gyengeségeim: sorozatfüggő vagyok. Igyekszem azért összekötni a kellemest a hasznossal - angolul nézem őket angol/német felirattal. Ha még nem próbáltátok így fejleszteni az angolotokat, itt az idő. De ez a poszt most nem a nyelvtanulásról szól.Jelenleg a Game of…..
Elmondok valamit, amit már tudsz:Az Élet nem csupa öröm és kacagás. Nem. Az Élet egy nagyon kemény és álnok hely... baromira nem számít, mennyire keménynek tartod magad: kirúgja alólad a lábad és nézi, ahogy kínodban fetrengsz a földön - ha hagyod. Sem én, sem te, sem senki…..