Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zenovitz2

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örülünk, Vincent? Nőnapra 2014.03.08 09:00:00
zenovitz2 2014.03.08 12:29:18
:)
A magyar Kormány számára elfogadhatatlan az a gyakorlat, hogy előbb nyilvános pályázaton kiválasztják a stratégiai partnert, amely jelentős befektetéseket hajt végre (...) majd utólag próbálják ezt a stratégiai partnert gazdaságon kívüli eszközökkel megfélemlíteni, s…..
Tisztelt olvasóink, kedves kommentelők! 4 évvel ezelőtt indított blogunk története most új fejezetéhez érkezett. Az internet, a web2 és az ún. social média terjed, egyre nagyobb szeletet követel magának a véleményformáló médiaszolgáltatásokból. Ami eredetileg egy…..
2000-ben egy Ciarán Tobin nevű ír cégvezető halálra gázolt két kisgyereket Leányfalun a járdán. A magyar bíróság két év múlva távollétében három év fogházra ítélte. Azért a távollétében, mert Tobin az eljárás alatt legálisan hazatávozott, és aztán cseszett…..
— Szia, Gyuri, lenne egy kis problémám. Beteg a ló.— Azért, Viktor, mert szénával eteted! Térj át az abrakra, és rendbe fog jönni!  — Adjon Isten, Gyurikám! Család rendben, de ez a ló, ez még mindig beteg.— Viktor, megmondtam, hogy adjál neki nyalósót, vagy nem mondtam…..
zenovitz2 2011.06.03 12:07:25
@Wolff: Ó, anyám, borogass! Nem kell azt mindenkinek tudnia, mi a különbség az egyszeri és a folyamatos kiadás között:(
zenovitz2 2013.02.17 13:52:11
@maroz: El vagyok képedve. Komolyan úgy gondolod, hogy a HaHa tényszerű, okosan érvelő véleménye és a te vagdalkozó, holocaust relativizáló posztod összehasonlítható? Az ordenáré stílusról már nem is beszélek. Amíg szerző voltál, megszokhattad, hogy a zsidózó, rasszista megjegyzéseket a Vincent adminjai mindig törölték. Miért gondolod, hogy ezek a megnyilvánulások a saját szerzőktől elfogadhatók lennének?
Teljes mértékben egyetértek jotunderrel, ennek a posztnak nincs helye a Vincenten. Tedd fel a Kakukkfészekre, sok sikert és népszerűséget kívánok hozzá. Isten veled.
sikerült tágítani a politika és a gazdaságpolitika mozgásterét, megkezdhettük a magyar modell megépítését. Ennek lényege, hogy a gazdaságpolitika megszorítás nélkül éri el a költségvetési egyensúly helyreállását, az államadósság, az országadósság csökkenését, a…..
A Fidesz arra kéri a kormányt, hogy védje meg a magyar nyugdíjasokat a nyugdíjadótól. Selmeczi Gabriella 2013. február 17...
zenovitz2 2013.02.20 10:57:13
@trespass99: Kifejtenéd ezt részletesebben? Nekem négy unokám van, kinek, miért és hogyan kellene őket megvédeni tőlem?
zenovitz2 2013.02.20 12:29:00
@trespass99: Ha Selmeczi Gabriellával akarsz vitatkozni a FIDESZ nyugdíjpolitikájáról, foglalkoztatáspolitikájáról, gazdaságpolitikájáról, szociálpolitikájáról stb., ám tegyed, de ezt tedd nyilvánvalóvá, minden szavadat inni fogom. De azt kikérem magamnak (azt hiszem, hogy a többi nagyszülő nevében is), hogy az unokákat a nagyszülőktől kell megvédeni.
Tele a hócipőm a nyuggerezéssel, a felelőtlenül odavetett mondatokkal, a generációk közötti ellentétek szításával. Ez nem csak rád vonatkozik, akit érint, vegye magára.
zenovitz2 2013.02.20 14:56:54
@alte trottel: Egyetértek:)
Nektek igazatok van. Stadiont szeretnétek és ezt követelitek, határozottan és radikálisan, amitől a ballibek vagy összeszarják magukat vagy előveszik a soha el sem ásott, zsírpapírba gondosan be nem göngyölt gyűlöletüket és lövésre kész állapotba fényesítik azt. Ne…..
zenovitz2 2013.02.14 16:31:33
@DarthVader: "Garázdaság a HaHa rendezvényén
2013-02-14 16:13:00
A rendőrség hivatalból indított nyomozást garázdaság gyanújával a Hallgatói Hálózat (HaHa) hétfői debreceni rendezvénye kapcsán, amelyet futballszurkolók zavartak meg. A rendőrség szerint a Hallgatói Hálózat nem tett bejelentést a rendőrségnél a hétfői rendezvényről, de ez nem is volt kötelessége. A rendőrség kétfős rendbiztosi szolgálatot küldött a helyszínre. A kormány oktatáspolitikája ellen tiltakozó hallgatói fórumon megjelenő mintegy tucatnyi futballszurkoló azt kérte számon a HaHa tagjain, hogy azok korábban a debreceni stadionberuházás ellen emeltek szót. A több esetben is káromkodásba és ordítozásba torkolló vitában tettlegesség nem történt. A szervező a szurkolók magatartása, fellépése miatt nem kívánt feljelentéssel élni, és eljárást sem kezdeményezett.

MTI "
blikk.hu
Az állam létének, működésének vannak deklarált céljai. Ezekre biztosít alapvető jogokat, és azokból következően kötelezettségeket vállal. Számosat ezek közül nem tud teljesíteni. Ilyen a lakhatás joga is. Itt az állam mulaszt. De ezek a kötelezettségei attól még…..
zenovitz2 2013.01.30 13:44:33
@zenovitz2: Oppardon azért keménykednek:
Anarchistáknak üzent hadat Tarlós:
"Kedd éjszaka egy csoport lebontotta a Blaha Lujza téren felhúzott kordont, amely szerintük a hajléktalanok ellen húzták fel. A Főpolgármesteri Hivatal erre fokozottabb ellenőrzést ígért az aluljárókban, mert szerintük anarchisták zavarták meg a közrendet.

Fokozottan ellenőrzik a hatóságok a budapesti aluljárókat, mivel egy anarchista csoport eltávolította a Blaha Lujza téren a főváros tulajdonában lévő korlátelemeket kedd éjszaka - közölte a Főpolgármesteri Hivatal szerdán."

A hivatal szerint elfogadhatatlan, hogy a január 19-i, Csányi utcai házfoglalás után ez a második olyan akció, amely a közrend megzavarását szolgálja. "Ha minden munkaterületről elhordanák a korlátokat, az közvetlen balesetveszélyt is előidézhet, további, hasonló akció következményei pedig több szempontból beláthatatlanok" - olvasható a közleményben.
Barangolások a múltban. Képek az internet rejtett zugaiból. Merre járunk? Tippeket a kommentekbe kérünk, megfejtés majd ugyanott.....
Barangolások a múltban. Képek az internet rejtett zugaiból. Merre járunk? Tippeket a kommentekbe kérünk, megfejtés majd ugyanott.....
Barangolások a múltban. Képek az internet rejtett zugaiból. Merre járunk? Tippeket a kommentekbe kérünk, megfejtés majd ugyanott.....
Most, hogy Havasi Bertalan, a miniszterelnöki sajtóiroda vezetője a leghatározottabban kijelentette, hogy Semjén Zsolt véglegesen és hivatalosan is lezártnak tekinti a plágiumügyét, végre elkezdhetünk foglalkozni Semjén Zsolt plágiumügyével és véglegesen és hivatalosan is ipari…..
zenovitz2 2012.12.11 14:07:53
Részlet a delphoi jósdából:
"mk27soundmaster 2012.12.11. 10:30:22
Üdvözöljük az ötvenes években! Ha valakinek még mindig nem világos, miről szól a történet, még mindig nem tiszta a képlet, még mindig nem érti, hogyan működik az ávóstempó, akkor parancsoljon:

"Molnár Attila Károly régi kedvence blogunknak. Korábban volt vele egy lovagias ügyünk, fogalmazzunk úgy, hogy nem viszünk egymásnak virágot. Molnár szerepe Semjén plágiumügyében az volt, hogy jelentős szövegazonos egyezés található Semjén szociológia diplomamunkájának „javított" második kiadása és Molnár (Semjén korábbi konzulense) évekkel későbbi tanulmányai között. Molnár először azt állította, hogy a hvg azt inszinuálta, hogy ő lopta Semjéntől az ominózus szövegrészeket. A hvg természetesen pont az ellenkezőjét inszinuálta, tehát azt, hogy Molnár átadott Semjénnek részeket a saját munkáiból, hogy legalább második próbálkozásra el tudja fogadtatni Semjén szakdolgozatát. Molnárnak inkább arról kellett volna nyilatkoznia, hogy tudott-e róla, hogy Semjén felhasználta az ő munkáit. Ehelyett perrel fenyegetett meg mindenkit, aki olyat merne állítani, aminek az ellenkezője világos mindenki számára, mint a nap. Semjént kompromittálni nem volt bátorsága, megfenyegette hát az újságírókat.

Ha Molnár abban bízott, hogy ezzel az ügyet végleg és hivatalosan is lezártnak tekintheti, bizonyára csalódott. Azóta eltűnt kedvenc internetes élőhelyeiről, de bizonyára eljutott hozzá a hír, hogy mire is kíváncsi ebben az ügyben a közönség. Tegnap új nyilatkozatot adott ki, amiben azt sejteti, hogy nem tudott róla, hogy Semjén felhasználta az ő munkáit a szakdolgozatában. Persze nem ezt írta, hanem azt, hogy az államvizsga lebonyolítói neki nem mutatták meg a dolgozatot. Ezt vagy elhiszem, vagy nem, és vagy azt jelenti, hogy Molnár nem ismerte a második javított kiadás tartalmát, vagy nem. Legyen mondjuk a nem.

De legalább eljutottunk a tízmillió forintos kérdésig. Semjén plágiumával szemben egyedül a sértettnek, Molnárnak van joga fellépni. A jelentős szövegazonos egyezés ténye bizonyított. Molnár azt állítja, hogy ő nem lopott Semjéntől és hogy nem is tudta, hogy Semjén felhasználta a szövegeit. Tehát, Károly, tehát? Mi következik ebből? Segítsünk, Károly, kimondani a nyilvánvalót? Vagy inkább lehívod a neked állítólag rég beígért opciót és rástartolsz valami politikai kinevezésre?"

orulunkvincent.blog.hu/2012/12/09/ket_ferfi_es_egy_kicsi
Mi lehetne kellemetlenebb szombat délben annál, hogy az ember egyetért Selmeczi Gabriellával? Olyasvalamire gondolok, ami nem involvál szögbelövőt, vagy egy viagrás dobozban turkáló hímgorillát.A Demokratikus Koalíció felszólította Orbán Viktort, hogy azonnal mutassa be a…..
zenovitz2 2012.05.02 23:10:28
@Vortumnus: Okosabbat úgy sem tehetünk:)
zenovitz2 2012.05.03 00:10:56
@jotunder: Hamisítottak annak idején Németországban Hitler naplót is, emlékszel?
Mire a gyors magyar bíróság hasonlóan gyors igazságügyi szakértőkkel dűlőre jut, a karaktergyilkosság rég befejeződött.
Hihető szcenáriót kértél tőlem. Az MTI, a hajdani nemzeti hírügynökség is hová jutott. Maffiaország lettünk:(
Az elmúlt héten a kétharmad azzal próbálta enyhíteni ikonikus bábjának ledőlése miatt érzett tűrhetetlen lelki kínjait, hogy rávetette magát Gyurcsány egyetemi szakdolgozatára. A gondolatmenet roppant egyszerű: bármilyen disznóságot is követ el a jobboldal bármelyik prominens…..
zenovitz2 2012.04.09 12:49:09
@jotunder: Schmitt a Közgázon végzett 1965-ben, egy évvel előttem. Akkor nem kellett a Közgázon szakdolgolzatot írni (én sem írtam), tehát az nem is veszhetett el. Volt összesen négy államvizsga, 2 a szaktárgyakból, 2 ideológiai tárgyakból (politikai gazdaságtanból és filozófiából) és slussz. Néhány tárgyból a kollokviumhoz vagy a szigorlathoz kellett szakdolgozatot írni, de ez a féléves vizsgajegy feltétele volt.
zenovitz2 2012.04.28 13:28:15
@jotunder: Egyáltalán nem rossz taktika. Minden bizonnyal valamelyik Hír tv-s pacáknál van mindkét szakdolgozat, csak arra várnak, hogy Gyurcsány hazudjon (mint Schmitt) és akkor lecsapnak.
Schmitt kapcsán többször is elmondták a kommunikációs szakértők, hogy ilyen esetben _tilos_ hazudni.
Egyébként Gyurcsány így ír erről a blogjában:
www.facebook.com/notes/gyurcs%C3%A1ny-ferenc/amortiz%C3%A1ci%C3%B3-90/398535870178881
Többkulcsos adórendszerre van szükség. Orbán Viktor szerint nem lehet egykulcsos az adórendszer, több kategóriára van szükség. fidesz.hu 2010. február 9. Orbán Viktor a TV2-n..
zenovitz2 2012.04.19 12:03:10
@prandelli: Nem, a Pitti, megdicsőülten:(
Örülünk, Vincent? Vagy-vagy 2012.04.02 08:15:00
Emlékszem arra a döbbenetes, látomásszerű pillanatra, amikor 2004-ben egy börleszkbe illő módon elkúrt épületrobbantás után a robbantómester kiállt a kamerák elé, és szinte derűs nyugalommal mondta bele az optikába, hogy igen, elkúrtam, nem győződtem meg, és ezért egyedül…..
 József Attilának mennie kell"Talán dünnyögj egy új mesét,fasiszta kommunizmusét –mivelhogy rend kell a világba,a rend pedig arravaló,hogy ne legyen a gyerek hiábas ne legyen szabad, ami jó."(József Attila: Világosítsd föl, 1936)..
zenovitz2 2011.10.19 21:15:37
@HaKohen: Állítólag komoly veszélyességi (dekonspirációs) tényezőnek tartották az illegalitásban, mert pszichiátriai kezelésre szorult. Egyszerűen lehagyták. Mikor erre rájött, tovább romlott az állapota.
Rövid képaláírás: Orbán, Csányi és Polt a magyar-finn VIP-páholyában. Hosszabb: Az ügyészség nem tervezi Orbán Viktor miniszterelnök és Martonyi János külügyminiszter tanúkihallgatását a Sukoró-ügyben — rögzítette a szocialista Molnár Csaba írásbeli…..
zenovitz2 2011.10.17 10:12:32
@simonmondja.: az MLSZ-ben valami hajjakend alkalmazott, évtizedek óta.
zenovitz2 2011.10.17 10:50:04
@Medvegyev: Amikor megismerkedtem vele, valamikor a 90-es évek elején, főtitkár vagy mi volt az MLSZ-ben, időnként felfigyelek rá, és még mindig vagy már megint :) az MLSZ-ben van.
Rám tipikus "hajjakend" benyomását tette, ezt a pályafutást csak gumigerinccel lehet végigcsináni:)
Már a 2006-os önkormányzati választás utáni, 2010-ben súlyosbodott színházi kinevezésekkor elkezdtem gyűjteni az adatokat a színházigazgatók kinevezéseiről. Aztán a VI-os kategória körüli Vidnyánszky-haláltánc után belekezdtem egy posztba a színházi kultúra és a…..
Kedves díszmarháim! Megfogalmazom én, pontosan és a nyilvánosság számára is érthetően, de meg ám, csak győzzétek az ablakotokba tenni! Művészkéim, nyolc éve guggolunk a hatalomért, már azt hittük, hogy soha nem jön el ez a pillanat, de szerencsére tavaly meglett. Nem…..
zenovitz2 2011.10.13 09:04:32
Örülünk, Vincent? Szar és máj 2011.10.08 21:40:00
 Tarlós István felháborodott azon, hogy Bálint Andrásnak,  Eszenyi Enikőnek, Mácsai Pálnak és hat másik színigazgatónak nem tetszik az, hogy két náci disznónak odaadták az Új Színházat. Konkrétan, arról van szó, hogy Csurka István és Dörner György azt szeretnék…..
zenovitz2 2011.10.12 21:17:39
@sajtohuba: Csak ugráljanak, nem sokáig lesznek díszpolgárok... :(
Örülünk, Vincent? Hatvannyolc? 2011.10.03 21:58:00
 Török kolléga Árok Kornélban és Kónya Péterben véli felfedezni az antielitista politikai ellenzék új kulcsfiguráit. Kedves Olvasó, tudja Ön, kicsoda Georges Seguy? Az idén 84 éves Seguy volt 1968-ban a legismertebb szakszervezeti vezető, a CGT főtitkára. Kommunista…..
zenovitz2 2011.10.05 17:35:00
@Pásztörperc: Hö-hö :)
...elmagyarázva...
zenovitz2 2011.09.29 09:21:23
Hatalmas Frankmezőt találtak Makónál - adta hírül az MTI. Jelentős haszon származhat a Makó térségében felfedezett hatalmas svájci frankkészlet kitermeléséből. Az elkövetkező három-négy évtizedben nem lesz devizahitel gondunk, sőt ebből az országnak jelentős haszna…..
zenovitz2 2011.09.22 09:35:25