Regisztráció Blogot indítok
Adatok
redmiller

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel az év első felében már minden létező rendszerváltós műsort megnéztem a YouTube-on, nyár óta „ráfanyalodtam” a vállaltan baloldali politikai aktivista, Gulyás Márton Partizán című online műsorára, ami a Fidesz mellett az MSZP-t sem különösebben kímélve veszi górcső alá a rendszerváltás óta…..
Mindenki tudja, hogy mi aztán tényleg sima, őszinte Fidesz-rajongók vagyunk, igazi civilek - ellentétben a mindig ugyanazt a párezres (ám annál hangosabb) rajongótábort felvonultató Millával és klónjaival - nem beszélve a számlaképes bloggerkollégák ezreiről. Úgyhogy ha valaki tiszta szívvel tud…..
A tapolcai választás esetében többek között említésre méltó, hogy van jelentősége egy helyi időközi választás kimenetele kapcsán az országos közhangulatnak. Hiába vonult fel ugyanis a teljes Fidesz kampánycsapat több száz aktivistával, illetve Orbán Viktorral karöltve,…..
Ahogy a cc is megírta, a ma reggel 6:30-kor kezdődő köztévés hírműsorból kimaradt Robin Williams halálhíre, pedig erről minden más magyar híradás és a teljes világsajtó is beszámolt. Most végre megvan a magyarázat, hogy miért maradt ki a reggeli adásból a színész…..
Krumplishal Elhunyt Eli Wallach 2014.07.01 14:47:20
2014. június 24-én elhunyt Eli Wallach, aki decemberben lett volna 100 éves! Játszott Bud és Terence oldalán a z 1968-ban született a Bosszú El Pasóban névre keresztelt moziban. Több néven is futott a film, ismert még nálunk A pirinyó, a behemót és a jófiú címen is, valamint…..
redmiller 2014.07.01 16:22:21
Southfork festői látképét egy ótvar nagy fúrótorony színesíti, ahol a munka annyira megy, hogy csak azt látjuk, ahogy valaki éppen egy durva szövésű pokróc alatt szunyál, majd mire a nagyon intelligens számítógép pittyegni kezd, egyből felpattan és közli velünk tudatlan…..
redmiller 2012.08.30 15:47:59
@slowmotion:
A régi stadion biztos, hogy benne volt párszor.
A választási eredményeket látva derék Maszopos prominenseink lelkében úgy szökkent szárba a pánik, ahogy a kannibál gyerek születik: rágta magát bentről kifelé. A gazdatest hiába igyekszik palástolni szenvedését optimista nyilatkozatokkal, a ded minden igyekezet ellenére…..