Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Styleair

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy gyönyörű, vadiúj Skoda Octavia III-as érkezett a műhelybe valamelyik nap. A büszke tulaj egy szett téli gumit kért az autójára, és egy szett acélfelnit. Végül téligumival a gyári alufelniken* távozott. Bizony, én beszéltem le arról, hogy külön acélfelnit vegyen. És azt hiszem, azóta is hálás…..
Baromi sokáig birtokolta a Ryanair a leggörényebb európai diszkont légitársaság címet, kirobbanthatatlannak tűnt ebből a pozícióból, láthatólag nem is zavarta, de aztán két éve váltott, elkezdte tudatosan javítani a szolgáltatásait, ma pedig rögtön magasra fel is pontozták a meglepett utasok. Ki…..
Styleair 2016.09.21 12:20:26
@Kánikula: Nem a rövidebb út miatt ítélem el. Kompromisszumot kötött. 4-5 óra alatt Lufthansa, Swiss, Air Berlin is elvitte volna.

Olcsó repülés hozományain hőzöngünk!
Styleair 2016.09.21 13:44:15
@Fillér B. Gusztáv: az jó, mert akkor megnevettetelek.
Amikor Friderikusz Sándor megfogalmazta azt a közleményt, amiben megszakított minden kapcsolatot a számára vállalhatatlanná vált TV2-vel, minden bizonnyal végiggondolta a következményeket is, vagy ha nem, akkor az ügyvédje vélhetően felhívta a figyelmét arra, hogy érvényes szerződésből, egy…..
Végre pozitív naivügyfél, és nem is akármilyen, hanem proaktív! Respekt herodesnek a leveléért, amit fogyasztóvédelemnek írt, amiért alulírott Agip-kúton sehol nem volt feltűntetve a boltban kapható terméke ára - nyilván minden 100-200 forinttal drágább is volt, mint máshol:…..
Egyszerű kis eset lenne, de a hangulatos videófelvétel igazi gyöngyszemmé avatja azt, ahogy Istvánékat otthagyja a vonat a balatonszemesi állomáson. Komplett abszurd dráma: befut a vonat, nulla másodpercnél tartunk, a kis társaság elkezdi hátrafelé tolni a feladásra szánt bringát,…..
Styleair 2007.09.18 00:36:40
Nem értem miért gondoljátok, h kamu?
Ha az, akkor az mire jó? A MÁV-ot már nem kell lejáratni, azon már túl van.
Továbbá sokan nagyon szűk látókörűek a kommentelők közül.
A videó meg nem a hölgy testi adottságai miatt lett feltéve, tehát nem azt kell kommentálni. (És ha nem is figyel oda az étrendjére, ez az ő dolga, lehet így érzi jól magát..., már már diszkriminájátok a mérete miatt, mi jön ezután? zsidózás v. mi? megvesztetek?)
Én már láttam - napközben elfáradt -sovány emberet is lassan menni....
Jah és nem a csajom, nem is ismerem, Én pedig sovány vagyok, nem járok már vonattal - de azért van tapasztalatom -, autóval közlekedem, és hobbi szinten kerékpározok, MÉGIS KÉPES VAGYOK EGYÜTT ÉREZNI EMBERTÁRSAMMAL!!!

Szegény megszívta, sajnálom is érte.

Alapvetően a morállal van baj az országban, eggyütérezni, megérteni, segíteni, az nem megy! Csak fikázás, köpködés, dögöljön meg a szomszéd tehen is!
Mindenki csak elvár, de példát mutatni, tenni nem akar semmiért!

(Pl.: BP. perem kerület, utcánk 1írányú, de sajnos nem mindenkinek. Még az utcában lakók némelyikének sem, aztán meg cimmog, hogy "némán azt az ótót, bejött a behajtani tiloson+mennyi az átmenő autó az utcában"
Ha meg te szólsz a szabálytalankodónak, h "sorry szőr a masik írányba egyirányú" akkor 1 pillanat alatt kiderül, h "anyád kurva" és még a rendőr is rossz írányba halad benne.......no comment)

12 éve Svájcban esett meg velem, h vidéki kis faluban vártam a távolsági buszt (ottani volán), bicóval a megállóba. Jött a busz, a sofőr nem gondolta, h a csajomat várom, v a nagymuttert, volt olyan okos, kitalálta, h a bringával 1ütt szeretnék utazni. A busz megállt, a sofőr leszállt, elvette a bringámat és elkezdte a busz vége felé tolni, majd a busz hátulján kialakított konzolra felakasztotta bringámat.
Majd visszaült a kormány mögé, és kérdezte, h meddig utazom, majd kiállitotta a jegyet Zürich-ig én meg fizettem - a bringáért nem kellett.


Nálunk ilyen nagyon sokára lesz, tehát aki nem győzi kivárni és ilyen szolgáltatást szeretne, az költözzön Svájcba.