Regisztráció Blogot indítok
Adatok
phm

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Marketing. Borbola Bence, a Békéscsaba egykori négyszeres NB1-es játékosa, a Nemzeti Sport újságírója és mellékesen műkedvelő amatőr programozó derűs napra ébredt szerdán. Miközben az ágyból kikelve nekiindult elvégezni apróbb-cseprőbb reggeli dolgait, még egyszer…..
Ismét elmúlt egy hét. A nyűgös kezdésre jött egy közepes kedd, egy melós szerda, de nincs vész, itt a várva várt csütörtök, és ha csütörtök, akkor tippjáték, mert a szelvény mindenek felett! Kivételesen a beharangozó nagy részét most nem mi írtuk, hanem csak úgy,…..
Réges rég valahol egy messzi-messzi galaxisban … A birodalom sötét évei után az új köztársaság korszaka köszöntött be. Az új rend elérkezésekor elkezdődött egy szerethető csapat megszületése,A béke napjaiban már nem volt szükség többé az ősi rend védelmezőire,…..
Biztos sokan unjuk már a sportriporterek modoroskodásait, mint pl. "a kutyafáját", a "betyár mindenit", "ezt bizony a 94. percben higgadtan pöckölte be Ibrahimovic, gyönyörű gól volt sajnos"...Eljátszottunk a sok évtizedes gondolattal és vággyal - milyen…..
Policity Hiánypótlás 2011.09.03 19:15:00
A fülkeforradalom legújabb – egyelőre, a szöveg elején jelzős szerkezet nélküli – intézkedése az Alaptörvény Asztala és a „rendelj dedikált Alaptörvényt Kövér László Házelnöktől”. A legtöbb helyen még ketchup-mentes Alaptörvény Asztala „2011.…..
phm 2011.09.03 22:13:45
@_Molly: Tudom ajánlani a Magyar Közlönyt ;)
phm 2011.09.04 00:04:29
 Figyelem! Egyedülálló lehetőséget kínálunk azoknak, akik még nem tudják, hol folytatják ősszel tanulmányaikat. Nálunk pótfelvételi keretében is lehetősége van ingyenes képzésre jelentkezni. Antimenedzsment tanfolyamunkon szeretettel várjuk az újabb érdeklődőket, és…..
 Már nem azok az idők járnak a fejünk felett, gondolta K. Dezső. Persze ekkor nem valami romantikus dologra gondolt, valami fura képzett társításra, nem. K. Dezső az apja kezében látott Szalon sörökre gondolt, Horn Gyula válltámaszos koronájára, a még kívánatos Mariah…..
Még mielőtt bárminemű félreértés lenne belőle, nem, még nem kapott el minket (vagy engem?) a gépszíj, így véletlenül sem célzunk semmi olyasmire, hogy a Honvéd netán már bajnoknak tekinthető (bár egyelőre cím nélkül - innen a cím), pusztán azért, mert egyes csapatok…..
Ahogy szárnyal a svájci frank fölfelé, úgy nő a kétségbeesés a frankhitelesek táborában. Vigaszt nem nyújt, de talán érdekes tanulságként szolgálhat számukra, hogy a parlamenti képviselők jelentős hányada is sorsközösséget vállal velük a majréban.Devizahitelt fölvenni…..
phm 2011.08.07 10:10:38
@Pistie: Lehet, hogy politológián nem tanítanak pénzügyeket,de azt igen,hogy a költségvetést nem a politikusok "csinálják", hanem a minisztériumok szakemberei ;)
Múlt szombaton kisorsolták a 2014-es labdarúgó-világbajnokság selejtező-csoportjait, ismertté váltak, hogy mely riválisok ellen bőghetnek le fitogtathatják képességeiket aranylábúink. A sorsolásról adott közvetítés kapcsán már megismerhettük állandó szakértőnk, Vegyi…..
Itt a nyár, és bár már a vége felé közelít, azért tart még a fesztiválszezon. Miközben a ’biztos törzsolvasógárdájának tagjai hűs krimók mélyén vagy épp baráti körben kvaterkázva (vagy neadj’Isten, titokban a melóhelyen a monitor előtt…) törik fejüket…..
A héten már a második fordulót rendezik szeretett ligánkban, és ilyenkor azért már nálunk is minden csapat számára elkezdődik a szezon. Rossz hír az edzőknek, hogy az előrejelzések szerint a nagy melegre nem lehet majd hivatkozni. A várható zápor zivatar a szurkolók szabadidős…..
 P: Egy napon, ha majd az illúzió kihűlt,Egy napon te is másképpen látsz mindent.Nem az győz, aki az eget vette célba.   D: Ne add fel, meg kell őrizned hited.   (Kocsák –Miklós: Utazás)     Rengeteg témám lenne, időm meg semmi, de feltétlen…..
 Hogy kicsoda Fütyi királyfi? Hogy nem ismeritek? Ó igazán senki sem ismeri, mert hol ezt mondja, hol azt. Bámulatosan tudja változtatni a véleményét és a döntéseit. Ha a nőcskéi akarják, olyan mint egy kifordított bunda kesztyű, vagy papucs orrán pamutbojt. Most leginkább…..