Regisztráció Blogot indítok
Adatok
asdf.asdf

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
“Aztán végül csak elkezdtem megint szedni azt a kurva gyógyszert, hogy anyám végre leszálljon rólam. Ment a turbó hiszti, hogy ha nem veszem be, megint bajt csinálok, és hogy ugye nem akarok kikötni a pszichiátrián, és hogy ha így viselkedem, ő leveszi rólam a kezét, és mehetek majd gondnokság alá,…..
asdf.asdf 2014.10.05 14:41:56
@braue: hülyeséget írt.
Egy kedves olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy a Salem tizenkettedik részében a pokolbéli boszorkányok magyar szavakat használnak a pokol nyelvén. És valóban, az öreg boszorkányok magyar szavakat mondanak, de mintha csak valaki lefordította volna Google Translate-tel a…..
Danka Miklós, a 2008-as Nemzetközi Informatikai Diákolimpián ezüstérmet nyert. Cambridge-ben diplomázott, Londonban dolgozik. A jelenlegi körülmények miatt nem akar Magyarországon élni, de felkészítő tanárként ott volt a diákolimpiai érmesek tegnapi parlamenti ünneplésén. Az ő…..
Pakssal kapcsolatban sok minden előkerült már, de szeretném pár szóban összefoglalni a lényeget. 3.000- 4.000 milliárd forintba kerül, ennek 80 %-a, vagyis 2.400 - 3.200 milliárd orosz hitel lesz.Az orosz hitel törlesztését 2023-ban kell elkezdeni, futamideje 30 év.2023-ban a most…..
A belvárosi Fidesz-aktivisták első kampányfeladata, hogy két ismerősük nevét, címét, telefonszámát elküldjék a pártadatbázisba. Magyarország jobban teljesít, és ezzel a szimpatizánsoknak is lépést kell tartani. Frissül a lista – a te adataidat már megadta a…..
Négymillió-kettőszázról fölment hétmillió-hatszázra? Fölmehetett volna hetvenhatmillióra vagy hétszázhatvanmillióra is, pont ugyanennyit tehetnétek ellene, ők meg pont ugyanígy röhögnének a képetekbe. Nem is a Jáksóé még a frekvencia! Sőt, a tévészékház se! Hát mit…..
FAM írása "Támogasd a fennálló rendszert minden nap! Mocskold a gyengét, az elesettet! Okold a melóst, a környezetvédőt, fikázd a hajléktalant! Szólj be a nyugdíjasnak és a munkanélkülinek! Vedd bátran védelmedbe a menedzsert, a bankárt, a befektetőt! Emelj szót az erdők és…..
Gyűlöletbeszédnek, pontosabban gyűlölet-bűncselekménynek minősítette a kanadai legfelsőbb bíróság a homoszexualitás bibliai alapú kritizálását, akár élőszóban hangzik el, akár írásban jelenik meg. Pakisztanizálódik Kanada? Libertárius szólásszabadság-szabályozást a…..
asdf.asdf 2013.03.08 23:28:33
@Ezékiel01: Szerencsére nem ismered a vonatkozó tanulmányok mindegyikét. (én se. Csak a gúgli a barátom) Mindenesetre többen állítják, hogy (egyebek mellett Binbin Wang et al cikkében is) statisztikailag jelentős eltérések mutatkoztak melegek és heterók egyes alléljaiban. Ez ugyan nem jelenti azt, hogy minden buzi örökölte a melegségét, de azt jelenti, hogy vannak genetikailag hajlamosító tényezők, amikkel könnyebben alakul, mint nélkülük.

Wang (September url=www.andrologyjournal.org/cgi/rapidpdf/jandrol.110.012849v1 2011). "Association Analysis Between the Tag SNP for Sonic Hedgehog rs9333613 Polymorphism and Male Sexual Orientation" (PDF). Journal of Andrology.

Ez volt az első találat. A lap honlapja valamiért nem működik, de archívban megtalálható. A kiadója frissen átalakult, nem túl impaktos.
archive.is/www.andrologyjournal.org biztos ki lehet keresni

Nade a második találat:
link.springer.com/article/10.1007%2Fs00439-004-1241-4
És a téma szempontjából ugyanúgy alátámasztja azt, hogy igenis öröklődhet a homoszexuális hajlam. Sokkal egyszerűbb megkeresni a lektorált kutatási eredményeket, mint emlékezetből előrukkolni valamivel, amit érintett propagandista állít.
Vendégszerzőnk, notandanafn írása Az ifjúsági mozgalmak szerepe a társadalmi és politikai változásokban hagyományosan jelentős. A diákok egyrészt képzettségük és tájékozottságuk következtében alkalmasak arra, hogy megfogalmazzák a változás követelésének ideológiai…..
Cikkünk írásának pillanatában még zajlik a családon belüli erőszakról szóló vita a Parlamentben. Mi már nem követjük. Nem követjük, mert amit a fideszes parlamenti képviselők művelnek a parlamentben, attól csak hányni tudunk. Itt van pár idézet csemegéül: a kép…..
asdf.asdf 2012.09.11 12:23:30
@n4rover: De neked is csak a nők elleni erőszak jelent családon belüli erőszakot. Nagyon szívesen állnék melléd, ha érdekelne téged az is, hogy családon belül nem csak nők lehetnek áldozatok.

Sajnos a nők elleni erőszakkal kapcsolatban megszólalók nagyon szeretik elfelejteni, hogy a nők is erőszakosak. Hiszen ők is emberek. Így a nők elleni erőszakkampány végül erőszakkampánnyá alakul, ahol a nők akarnak maguknak erőszakmonopóliumot a családban.

Régen, mikor még élt az indímédia alkalmam nyilt egy ott széles körben támogatott kommentelővel, bizonyos verával szót váltani erről. Az derült ki, hogy őt cseppet sem zavarja, hogy ő maga erőszakos más emberekkel. Azt írta, hogy ő tudja, hogy nap mint nap követ el erőszakot msáűokkal szemben, gazdasági, és érzelmi erőszakot. Azt írta, hogy ez őt nem zavarja. Őt csak az zavarja, hogy vele szemben követnek el erőszakot. Ostobák vagyunk, ha ilyen ügy mellé állunk, ha ilyen emberek mellé állunk. Ostobák azok a nők, akik erőszak áldozataikánt olyanok mellé állnak, akik maguk is hívei erőszak elkövetésének.

Tisztítsátok meg a mozgalmatokat az erőszakra való törekvéstől. Tisztítsd meg magad az erőszakra való törekvéstől, és melléd állok.

De ezt nem tudom támogatni.
azbeszt A hősök kora 2012.09.03 17:16:07
Napok óta mást se hallni/olvasni országszerte, hogy milyen szépen sikerült beletenyerelni egy mocsokos kis háborúcskába. A kormány persze mosakszik, a lóláb pedig kilógik, de minderről már mindenki lerágott mindent, amit csak lehet, még a nagynyomású, ipari csontozó se tudna több…..
asdf.asdf 2012.09.04 02:02:12
@von Putri: Csak troll vagy. Sose leszel ember.
Vezessük rá őket arra, hogy autóst csak akkor állítsanak meg, ha annak valódi oka van. A fennmaradó időben eredjenek a tulajdon elleni szabálysértések elkövetői után. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
asdf.asdf 2012.05.09 15:57:24
@QuQuriQu: Csináltál egy nevet magadnak azért, hogy ma gyorsan hazudj kettőt.
Gratulálok!
Tegnap hazafelé jövet a mesterképzéses felvételik esélyét latolgattuk két hallgatótársammal, amikor is egyikük felvetette, úgyse lehet itt még sokat tudni, ha a Corvinust végül beolvasztják más egyetemekbe, itt még elég nagy felfordulás lesz. "Hülye vagy? Ez már rég…..
asdf.asdf 2012.04.21 17:59:19
Helló! A Szent Imre kórházban velem történtekről készült kicsiny összefoglalómat továbbítom:     Tisztelt Orvosigazgató! Tájékoztatom, hogy intézményükben 2012. március 11.-én kifejezett kérésem ellenére részesültem olyan kezelésben, ami nekem kárt okozott,…..
asdf.asdf 2012.03.22 14:00:02
@Irkutszk:
Tisztelt Itruszk és többiek, akik kicsit még ironikusabbak.

A levél lényege nem jött át nektek a sok sallang között: A páciens azt panaszolja, hogy olyan kezelést kapott, amit megtagadott. Azt teszi hozzá, hogy a kezelés további károkat okozott.

Amúgy vihar a biliben persze. A hozzáállás a baj. Nyilván mindkét részről.

Az, hogy ekkora körítés van körülötte? Hát nyilván férfi. Ha talált volna email címet hozzá, akkor az egészségügyi miniszternek ír.
asdf.asdf 2012.03.22 14:14:37
@Dr.laikus PhD: :D
Hát nem tűnt fel a postból?

Szerintem ha nincs bekötve a keze, a kedves páciens még egy komplett kisregényt is költött volna hozzá.
asdf.asdf 2012.03.22 14:36:03
@Irkutszk: Ha te mondod. Én se mondtam, hogy kárára vált. A postban azt írja, hogy olyan kezelést kapott, amit elutasított. Nem az a kérdés, hogy káros volt, avagy nem. Ha a beteg elutasítja a kezelést, alá kel vele iratni egy papírt, hogy ott volt, köszöni a figyelmet, és lelép, és nem okoz több költséget az amúgy is szenvedő TB-nek, meg egészségügynek. Ha annyira kevés a pénz EÜ-re, minek ráerőltetni olyanra, aki a poszt szerint csak figyelmet akart. (gondolom annyit, hogy valaki hozzáértő megmondja neki a tényeket, hogy "Magának kutya baja, menjen haza, kenje és kötözze. Gyógyszertárban olcó hozzá a kici kenőc" Aztán ezután a (papírmunkával) két perc után hívhatja a következő beteget. És olyan és annyira drága vizsgálatot számol el rá, amilyet akar.

Ok. Az kérdés, hogyan lehet valakinek a kezét letapasztani úgy, hogy ő nem akarja. Nyilván valahogy mégis ő adott rá alkalmat. A személyzet meg gondolom legjobb belátása szerint döntött.
A New York-i metrón rengeteg idiótával lehet találkozni. Persze a budapesti se kutya, de azért a Nagy Alma rátesz egy lapáttal. Mondhatni, már a nagy számok törvénye miatt is többnek kell lenni, hiszen  nappal, csak Manhattanban nyolcmillió ember fordul meg. Erre jön még a több…..
asdf.asdf 2012.01.05 19:10:59
@Pakos: Csodálkozol, hülyegyerek?
Idecsődülnek az emberek, hogy vicces dolgokat lássanak, ehelyett csupa erőszak. És tetejébe az összeállítás még alaposan rá is erősít a rasszizmusra.

Felraksz olyanokat, akik röhögnek mások elverésén. Aztán itt álszentkedsz, hogy a rasszista hozzászólásokat törlitek. Akkor törölhetnéd az egész posztot.

A poszt a Tegyünk Együtt az Előítéletek Továbbéléséért Alapítvány támogatásával készült.
A Quimby idén ünnepli 20. évfordulóját, aminek apropóján szülinapi koncert is lesz az Arénában 1011. november 12-én, azaz ma este. Átnéztünk sok-sok videót, hogy senkinek ne kelljen bajlódnia ezzel a 20 évvel, és kiválogattuk belőlük a mérföldköveket. Nem volt könnyű, de…..
asdf.asdf 2011.11.12 13:24:37
A Hatodik Elem Szélvész 2011.11.11 00:00:00
A hazai szélerőművek tragikomédiájaPár napja új szerkesztőtársunk megajándékozott minket egy érdekes eszmefuttatással. Az energia egyre inkább olyan témának számít a közéletben (a politikai vitáktól a kocsmai beszélgetésekig), ami nemcsak érdekli az embereket, hanem szépen…..
asdf.asdf 2011.11.12 12:22:41
@Nguyen: www.youtube.com/watch?v=RtgBWNKwBkE

btw itthon a fokozottan veszélyeztetett túzok az egyik olyan falj, amelyik éjszaka repül, lassan és alacsonyan, és rosszul lát.

Nekem nagyon érdekes az, hogy a szélerőművek tényleg ölik lecsapják a levegőből a madarakat, még a távvezetékek is károkat okoznak. Érdekes az, hogy a környezetpusztító villamosenergiavállalatok a privatizáció után még erősebben védik a madarakat* miközben a "környezetvédők" csordában hazudják itt nekem, hogy a szélerőmű biztonságos.

Őszintén? nem győztetek meg.

* pl. a Hortobágyon a vezetékek speciális fényvisszaverőprizmákkal vannak ellátva, amitől éjszaka kísérteties látványt nyújtanak, és a túzok is észreveszi így az útjában álló akadályokat.
pl. a videóban látható szélfarm vállalat megpróbálta a baglyok védelmében lecserélni a lapátokat, amivel 70%-kal csökkent a bagolyhalálozási ráta a turbinák körül, és 300%-kal _nőtt_ NŐTT a sasok halálozási aránya. És itt is egy magáncég próbál tenni valamit a madarakért, miközben a "környezetvédők" kórusban éneklik, hogy a szélerőmű biztonságos.
asdf.asdf 2011.11.12 12:47:23
@Vad_Alma: Lehet, hogy tájékozott vagy, de igazán utánanézhettél volna annak, amiről írsz, mielőtt írsz. Egy 5 perces gúgli keresés, vagy valami, és akkor talán nem írtál volna orbitális hülyeséget.
Persze lehet, hogy akkor is. Így most két lehetőség van: Vagy tájékozatlanul írsz hülyeségeket, vagy valamilyen okból elfogult vagy és propagandát folytatsz.

Az, hogy í végén így visszaeszel az arcból mondjuk szimpatikusabbá tesz, mint az eredeti szélesvásznú arccal megfogalmazott cikked, és ha eredetileg tényleg ezt írtad volna, akkor talán kevesebben hülyéznek le, de ettől még madárügyben nincs igazad.

Akkor sem, ha amúgy a hőerőművek légbeömlőjében rekedt madarak is elpusztulnak, csak az nem annyira látványos és sokkal több szenvedést okoz a madárnak, mint az, hogy egy turbina lecsapja a fejét.

Csakhogy egy hőerőmű légbeömlője néhány négyzetméter, míg egy turbina park néhány hektár. Ha egy hőerőmű felett átvonuló madárrajból a pár négyzetméteren elpusztul 3000 példány, akkor a néhány hektáron hány példány pusztulhat el? Na ezért van az, hogy a vonulási utakba tilos erőművet telepíteni.

De nem a csőrikék vonulása a szélparkok terjedésének az akadálya itthon. Hanem pénzügyi okai vannak: lassan szolgálati audira se futja az államigazgatásban. Skodákat vesznek takarékossági okból audik helyett. Szerinted mikor szánnak majd pénzt arra, hogy hőerőműveket telepítsenek és támogassanak annak érdekében, hogy a szemednek kedves szélparkokat is felépíthessék, és üzemeltethessék méregdrágán?

Ellátásbiztonsági okból ugyanis egy bizonyos határon túl már a szélparkok telepítését nem bírná rugalmassággal a hálózat újabb hőerőművek nélkül. És akkor jöhetne a tárolt energia, aminek rengeteg problémája nincs még megoldva.

Ha tényleg tenni akarsz valamit, tanulj gépésznek, villamosmérnöknek, vagy fizikusnak, és kutass ki valóban gazdaságosan működő tárolási módokat, vagy olyan atomenergiát, aminek a teljesítménye jól szabályozható, és a kivett energia mennyiségével valóban fordított arányban áll a kampányidőszak hossza, és akkor jöhet majd a szép, függőleges tengelyű szélturbina, ami ugyan zajosabb, de legalább faszán meg lehet jelölni a madarak számára, hogy észrevegyék, hogy nekik az a hely nem biztonságos.

hirlevel.ingatlan.com/?p=11006