Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ati'

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       „Más pasikkal hasonlított össze, és úgy derült ki, hogy férfiakkal is találkozgat, hogy vidáman elmesélt egy történetet, amiben benne volt egy népes kompánia” - Az ex-barátnőnek nem volt felhőtlen a múltja, és Posztolónk a végletekig türelmes is volt vele, mégis győzött a…..
Ati' 2019.09.30 23:40:56
Túl átlátszó lenne és az is, folyton ugyanazzal az egyénnel szexelni. Felgyorsult világunkban fontosabb a fazon alakja, a has lapossága, a köröm ápoltsága és a fogak fehérsége szeretői szinten. Diszkriminál és minősít ennek bárminemű eltérése. Az, hogy kit diszkriminál és kit minősít az egy…..
Ati' 2018.01.31 12:41:20
Tanulságos történet a jóvágású iPhone-ból hipp-hopp féltéglává lefokozott mobilról. Reméljük, olvasónk azért végül nem lett youtube-sztár a felgyújtott készülékkel. Tisztelt Tékozló Homár! így jártam tegnap: Vettem egy telenor függő Iphone készüléket, természetesen nem az előfizetőtől, imei…..
A Porsche remekül beplántálta a vevői fejébe, hogy az autói elpusztíthatatlanok. Meg is van erre minden alapjuk, hiszen kevés más gyártó tud ennyi versenykilométert felmutatni, útfelülettől és versenytávtól függetlenül. Nézzék meg például a 911-est: ötven évnyi evolúció…..
A cím már árulkodó. Nem egy katolikus bentlakásos suli mindennapjait ismerheti meg az, aki megnézi Ted Demme filmjét. Sokkal inkább George Jung életét, aki a ’70-es évek nagypályás drogdílere volt. Az egész mozi megspékelve olyan színészóriásokkal, mint Johnny Depp, Ray Liotta…..
Míg az amerikaiak többsége a bevásárlóközpontokat rohamozta meg a Black Friday (nov. 23., a hagyományos karácsonyi bevásárlási szezon kezdete) alkalmából, addig Cy Kuckenbaker fotós a San Diego-i repülőtéren fényképezett 4 és fél órát. Az eredmény pedig nem…..
Izgalmas árfolyamokra bukkant a Pénzcentrum.hu munkatársa szerdán a brüsszeli (!!!) reptéren.A kép magáért beszél - bár talán ennyire azért nem áll rosszul a forint.... (az csak a poén egyik része, hogy a WE BUY és a WE SELL mezők elég nehezen értelmezhetőek, jelenleg az MNB…..
Ati' 2011.05.26 15:26:36
@IamTwo: nem lehetsz ennyire hülye!

We sell: 231 ft-ért eladjuk az eurót!
We buy: 309 ft-ért megvesszük az eurót!