Regisztráció Blogot indítok
Adatok
(C) Neel Armstrong

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A délelőtti órákban 5-10 centi friss kokain hullott Kispesten. Az ott dolgozó rendkívüli hómunkásokat onnan lehet megismerni, hogy le van horzsolva a homlokuk. Akár 10 centit is elérheti a Kispesten hullott csapadék, amiről kezdetben azt hitték hó, de kiderült, hogy kiváló…..
(C) Neel Armstrong 2012.02.19 19:23:07
@tobias2:

Éliás-Tóbiás, tudom, hogy vége munkanapnak, hiszen ti nem tisztelitek az Úr napját, a vasárnapot és most a nagy büdös üresség vesz körül a magányodban.

Ha nagyon unatkozol, akkor sem muszáj telefinganod a virtuális teret a sóletszagú kénköves seggtermékeiddel.

Üsd fel a Tórát alkalmas helyen, ahol Jehova büntetést helyezett kilátásba nektek, mert azok idők megint eljöhetnek. Én szóltam.:)
(C) Neel Armstrong 2012.02.19 19:44:10
@jupiter:

Figyelmezz egy percre, buta libsi, ha már megszólítottál.

Az én nevem (C) Neel Armstrong. Akiről te zörögsz, az Neil Armstrong, az első ember, aki a Holdra lépett. Ő még közöttünk van, és - hála istennek -, 82 évesen is jó egészségnek örvend.

Eszem ágában sincs elbitorolni az ő nevét, ezért tiszteletből egy helyen megváltoztattam. Eddig megvan?

Te viszont alkalmatlan nicken patkánykodsz, a büdös kaftán jobban illene hozzád.

Ha már helyesírás: a római pantheon főistenét pedig Iupiternek (az elején nagy I-vel) írták eredetileg, mert a J betűt a rómaiak nem ismerték. (v.ö: Iulius Caesar)

Bár ez nyilván magas neked, mint kerti bodobácsnak a függönykarnis.
(C) Neel Armstrong 2012.02.19 19:58:22
@tobias2:

Barátod neked a muraközi csodarabbi vagy még inkább a sakter a kóser vágóhídon.

Az még elmenne, hogy ostoba vagy egyszerű, mint két, egymásba tolt háromszög, de végtelenül unalmas is.

Éliás-Tóbiás, a fitymátlan tejesember.:)
„BREAKING: Lemondott Schmitt Pál” című cikkünk tévesen olyan látszatott kelthetett, mintha arról szólna, hogy lemondott Schmitt Pál. Az igazság ezzel szemben az, hogy az ország mondott le Schmitt Pálról. Január 18-i keltezésű „BREAKING: Lemondott Schmitt…..
(C) Neel Armstrong 2012.01.22 15:15:38
@Dr.Betépett felhasználó:

Le lettél oltva, ordenáré kisköcsög, csak azt kaptad, amit megérdemeltél.

Majd máskor jobban meggondolod, mielőtt mocskos stílusban belekötsz valakibe.

És egy jó tanács. Aki ennyire korlátolt és tanulatlan, mint te, az ne túl sűrűn érezzen késztetést a hozzászólásra, mert a szövegértés magas neked, mint eszkimónak a kókuszpálma.:)
(C) Neel Armstrong 2012.01.22 15:49:50
@tobias2:

Megteheti mindezt, ez egy szabad ország.:)

Ön bizonyára a "másság" tisztelője, a tolerancia tántoríthatatlan híve. Akkor nyilván nekem is megengedi, hogy megvessem hazám árulóit, az aljas hazudozókat, a kényszeres kútmérgezőket, a libsi oldal csalóit és tolvajait, és ennek verbálisan is hangot adhassak.

Ezt hívjuk úgy, hogy szólásszabadság.

Magyarországon 4 évente parlamenti választásokat tartanak, a győztes politikai erők alakítanak kormányt. Ezt meg úgy hívjuk, demokrácia.

Két éve úgy alakult, hogy a legfőbb elkövető által bevalottan "elkúrókat" hatalmas arányban zavarták el a retekbe az állampolgárok.

A bucira vertek ebbe azóta sem törődnek bele, és miután a közpénzlopáson kívül semmiféle programjuk nincs (ez a kormányzásuk 8 éve alatt markánsan kiderült), sértett bosszúvágyukkal teleóbégatják a médiát és külföldre szaladgálnak feljelenteni a hazájukat.

Különösen azok, akik érintve vannak honorárium-lopásban, vagy azok, akik hamis telekszerződésekkel akartak állami földeket szerezni, hogy kaszinóbirodalmat építhessenek a Velencei-tó mellé.

Az ember akkor sem fordul a hazája ellen, ha éppen ellenzékben van. Ha nem magas ez Önnek, mint orángutánnak a jégvitorlázás.
(C) Neel Armstrong 2012.01.22 16:20:45
@tobias2:

Hasonló tisztelettel.:) És azt kívánom Önnek, amit Ön nekem.
MTV Híradót nézni lassan szórakoztatóbb elfoglaltság lesz, mint Szaniszló Ferenc tévés jegyzeteire vadászni az Echo TV honlapján. A szerda esti adáson is jól szórakozhatott az, aki észrevette, hogy a hírműsorban egyszerre kellett helyreigazító riportot lehozniuk, majd…..
(C) Neel Armstrong 2011.12.29 13:54:45
@mement:

"Az a bokkeno hogy a magukat kifejezetten hazafiknak vallok a legnagyobb bunko parasztok az orszagban, alacsony iskolazottsagal, egy bites vilagkeppel, es fortyogo dacos agressziv duhvel."

Az a bökkenő, hogy az a bunkó paraszt, aki nem használ magyar ékezetes billentyűzetet, miközben másokat szeretne kioktatni az igazi hazafiság paramétereiről.:)

Némi helyesírási utóképzés sem ártana neked, mielőtt a nagyok dolgába ütöd az orrodat.
(C) Neel Armstrong 2011.12.29 14:18:39
@nmate:

Ez nagyon gyenge volt. Látszik, hogy a téma magas neked mint svábbogárnak a szőnyegporoló.

Hogy mivel foglalkozom (dolgozom), be vagyok-e jelentve (be), az ebben a vitában nem lényeges, mivel nem vagyok közszereplő.

Ellentétben Sas Józseffel, akinek "humora" abban merül ki, hogy alpári módon és lejárt poénokkal viccelődik, valamint a másik oldal seggéből kiszólva szapulja a vele nem egy táborban lévőket.

Hogy ez kinek tetszik, az ízlés és igény kérdése is, rólad pl. sokat árul el, hogy a védelmében lépsz föl.

Az viszont nem szimpátia kérdése, hanem tény, hogy Sas (eredetileg Polacsek) Józsefet

"2008-ban jogerősen egy év, két évre felfüggesztett börtönbüntetésre, valamint 300 ezer forint pénzbírságra ítélték adócsalás vádjával, majd Kossuth-díját visszavonták. Az ügyészség adatai szerint 1998 és 2001 között mintegy 35 millió forintot nem fizetett be adóként, emellett hétmillió forint egészségügyi hozzájárulással és négymillió forint tb-járulékkal is adós, összesen 46,1 millió forinttal."

Ez azért valami, nem?, Véleményem szerint egy ilyen figura műsorával köszönteni az új évet egy földi sugárzású frekvenciát birtokló, magát mérvadónak tekintő tévécsatorna részéről van akkora ügy, mint a bármilyen "kabaré" az m1 Híradójában.
(C) Neel Armstrong 2011.12.29 15:03:51
@nmate:

Elbeszélsz a téma mellett, mert defenzívába szorultál. Hogy kerül ide Fábry? Nem róla és ízlésekről van szó.

Merész emberként és egy nick mögé bújva adócsalással vádolsz egy neked nem szimpatikus közszereplőt, hogy jobb színben tüntess föl egy jogerősen elítélt közbűntényes figurát.

Aljas, gyáva és primitív módszer ez, rólad árulkodik. Ha névvel, címmel vállalnád, Fábry beperelhetne és megfizetnél a rágalmazásért.

Ellentétben Sas (Polacsek) Józseffel, aki ugye ezt nem teheti meg, sőt priusza van, pedig egy milliókat megcélzó műsor névadó sztárjaként és szerkesztőjeként feddhetetlen erkölcsi bizonyítvánnyal kellene rendelkeznie.

Hogy ez nem így van, az nem zavar téged, Fábryval hozakodsz elő. Gyenge vagy, kiskoma és szánalmas.
Amikor a harmadik stúdióvendég, az Érdektelen Holland Dobos a kezébe vett egy PVC-ből készült csőnek kinéző tárgyat és azt mondta: "Ez valójában egy PVC cső!", mire D. Tóth Kriszta azt válaszolta: "Hú, jaj!", Taki bácsivá váltam a Szomszédokból és azt…..
(C) Neel Armstrong 2011.10.06 16:46:45
@GGG77:

Csak te tudsz rávenni arra, hogy hónapok óta először reagáljak valamire.

Mondd, szerencsétlen kis kajmán, nem unod még a haverjaiddal együtt ezt a tőről metszett (pöcsű) és irritálóan hazug óhéber dumát?

Odáig süllyedtél, hogy egy köztörvényes pedofil gazembert is a védelmedbe veszel? Ja, hogy az illető egy anarchista zsidó, akinek a szüleit vegy ezerszer gázosították el a gonosz nácikok, így persze már más.

Tőletek, alattomosan pusztító baktériumoktól kellene egyszer Magyarországot (az egész világot) megszabadítani, könnyebben lélegezne az emberiség.