Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m.o.padme

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
... ééés megérkezett a JógaBlog első hivatalos társszerzője!:) INTRODUCING: JÓGAMARIA szokásos jógablog-metodikával dolgozó "titkosügynök" jógalujzához hasonlóan anonim módon járja a város jógastúdióit, és beszámol a tapasztalatairól - annyit viszont…..
JACK DOUGLAS: Amikor megtudtam, hogy John Lennon a Plant stúdióba jön, hogy felvegye az Imagine-t, sikerült bekavarni magam hangmérnökasszisztensnek; John ugyanis napi huszonnégy órán át, egyszerre két felvevő-helyiségben akart dolgozni. Akkorra már egy csomó rögzített anyaga volt,…..
Amerikában a Damned soha nem számított többnek kellően nagy rajongótáború kultuszzenekarnál, Angliában viszont sokkal híresebbek voltak. Ők voltak az igazi punk zenekar, nem a Sex Pistols. A Sex Pistols nagyszerű rock ’n’ roll banda volt, de csak ennyi, és semmi több.…..
Közeledik június vége, amikor a cenzortörvény, bocsánat, médiatörvény szerint regisztrálni kell az internetes sajtótermékeket, hogy a cenzorhivatal, bocsánat, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NHH) jó nagy pénzbüntetéssel ki tudja fejezni nemtetszését a tartalommal…..
Nem túl gyakori, hogy a világban bolyongva úszó szigetekbe ütközünk, ráadásul olyanokba, melyek nem a modern világ termékei, hanem évszázadokra visszanyúló történelemmel rendelkeznek. A Titicaca-tó Peru és Bolívia határán valami olyat kínál, ami Európából nézve romantikus…..
m.o.padme 2011.06.18 11:17:06
Hillary White művésznő leginkább az akril festést részesíti előnyben, de nem veti meg a ceruzával, szénnel, markerekkel, tollakkal történő alkotást sem. A grafikus tervezőként (leginkább a pólókészítés területén) is tapasztalatot szerző festő előszeretettel készít olyan…..
Kovácsné Trónok harca 2011.05.16 10:57:00
Készült a Filmmagazin számára, 2011. április 30-án Nem könnyű a „Jég és tűz dala” sorozat rajongójának lenni. A trilógia immár az ötödik köteténél tart, és nem elég, hogy mind a kétszázötven főbb szereplő rokonságban van egymással, de ezek a rokonsági…..
Nem biztos, hogy jó volt "elhamarkodottan" lefordítani a 7. epizód félig-meddig kalózverzióját, mert így túlontúl hosszúra nyúlt a várakozás a következő részre. Mindenesetre megérkezett, és Merthin, valamint Noresfatu áldozatos munkáját nekem már csak helyre kellett…..
m.o.padme 2011.06.09 22:29:08
Tegnap Zalaegerszegen voltam, egy irodalmi folyóirat (Pannon Tükör) új lapszámbemutatóján. Egy Lángi Péter nevű keszthelyi költő olyan verset olvasott fel a lapból, ami azóta is bennem van. Könnyen lehet, hogy baromi műveletlen vagyok, de halvány fogalmam se volt Simon Böske…..
Clandestino Hippik az erdőben 2011.06.06 06:25:00
A mexikói erdők nem csupán a zapatista indiánoknak nyújtanak menedéket a kapitalizmus és a modernitás ellen: figyelemreméltó erdei népcsoportot alkotnak az ökohippik is, akiket a szárazvécé, a vegetáriánus konyha és a napelemek romantikája csalogatott ki a városból. Ha ez így talán túlzás is, annyi…..
B-oldal TOP10 csúnya rocker 2011.06.09 08:18:00
Bár nem leszek jelen a Twisted Sister ma esti fellépésén, azért biztos vagyok benne, hogy óriási hangulatú, felejthetetlen bulit csapnak ma. Amellett, hogy kissrácként természetesen imádtam a TS dalait, klipjeit, a banda sick-motherfucker énekese, Dee Snider mindig is kedves volt…..