Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiscicalany1

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyet jól jegyezzetek meg: Ha a tanár azt mondja,hogy könnyű lesz a dolgozat,ha a fogorvos azt mondja,hogy nem fog fájni és ha a horoszkópod azt írja,hogy jó napod lesz,akkor készülj a legrosszabbra.Nálam is így kezdődött minden.Már reggel jelentkeztek a gondok.Elaludtam,nem volt…..
kiscicalany1 2011.05.26 20:46:28
@Szandeeekahh:

Lehet, hogy ismered Zsanit, és lehet, hogy ezt csak egy vicces hozzászólásnak szántad, de nálunk nem az a proli, aki blogot ír, hanem az, aki nem tud leírni úgy egy sort, hogy legalább egy helyesírási hibát ne vétsen...
Na pussz...
kiscicalany1 2011.05.27 09:03:37
@Szandeeekahh:

Igen, a helyesen írni nem tudók mindig ezzel védik magukat.

Másrészt lehet, hogy te kis betűvel írod a neved, de nálunk nem ez a divat. Ezt még egy ovis is tudja. Tehát nem zsani, hanem Zsani.

Harmadrészt nem a te korosztályod vagyok, tehát tisztelettudóan is írhatnál, de tőled ezt nem várom el, mert ez is intelligenciához kötött- ami neked igencsak alacsony szinten mozog.
Tehát ha megkérhetlek, kopj le a húgom blogjáról, és írogass a sajátodra, és a mai napi blogodat kezdd azzal a tökéletesen rád illő mondattal, amit az itteni első hozzászólásodban írtál:

"már neis haragudj de sztem tök béna h már minden prolinak megengedik h blogoljon."
kiscicalany1 2011.05.30 16:10:18
@Szandeeekahh:

Én már nem tudok rád mit mondani, de aki ennyire nem tud írni, és még a gyakorikérdéseken is nyitottak róla témát, az már komolyan akkora tuskó, hogy magától hasad!