Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arvensis

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetek eseményei alapján sajnos nem kérdés: válságban van a hazai röplabdaklubok többsége. De mi lehet a megoldás? Vitaindító cikkünkhöz véleményeket, hozzászólásokat, ötleteket várunk! Ahogyan az elmúlt hetekben arról beszámoltunk, számos magyar röplabdacsapat…..
arvensis 2011.08.02 20:29:12
@háló: Tisztelt háló!

Bár nem vagyok oly tájékozott, hogy minden korábbi hozzászólását elolvassam (ezért elnézést kérek!), de attól tartok, nyitott kapukat dönget. A Magyar Röplabda Szövetség Nyilvántartási és Átigazolási Szabályzatának 12.§-a rendelkezik a nevelési költségtérítés összegéről. (Elolvasható a www.hunvolley.hu -> Dokumentumok -> Szabályzatok megközelítési útvonalat követve)
Azonban nevelési költségtérítés csak abban az esetben kérhető, amennyiben a sportoló érvényes sportszerződéssel rendelkezik. Ha nem rendelkezik ilyennel , mert nem is kötöttek vele (véleményem szerint itt követik el legtöbbször a hazai csapatok a hibát) vagy a sportszerződése lejárt, nevelési költségtérítés nem kérhető érte (2004. évi I. törvény 7.§ (1), (2), (3) bekezdése).
További adalék: Ilyés Bettina 2010-ben a Nyírsulitól igazolt át az NRK-ba, így a Nyilvátartási és Átigazolási Szabályzat 11.§ (3) bekezdés szerint az NRK-t nem illeti meg nevelési költségtérítés.
Maradok tisztelettel:
Mezei Zoltán
Költséghatékony, tornarendszerű röplabdabajnokság szerveződik Nyugat-Magyarországon, amelyre női, férfi és vegyes csapatok jelentkezését is várják!Januárban megalakult a ZTE Röplabda Klub. A főként zalaegerszegi fiatalokból álló csapat nagy tervekkel vágott bele az egyesületi…..
Az MRSZ kiküldte a 2011–2012-es bajnoki szezon versenykiírását. Ide kattintva megtekinthető! Érdekesség, hogy az élvonalbeli csapatok számára a nevezési díj 2008 óta 290.000 ezer forinttal növekedett, csak tavalyhoz viszonyítva 180.000 forinttal! A játékvezetői…..