Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bad obsession

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma lenne 70 éves Janis Joplin énekes-dalszerző, aki annak ellenére a rockzene talán legmeghatározóbb női előadója, hogy mindössze 27 évet élt, köszönhetően véget nem érő önpusztításának, és a heroin iránti szenvedélyének. Az évforduló alkalmából összeszedtük…..
Jean-Christophe Bonis francia tanácsadó két éve él Budapesten. 5 éve tagja a CouchSurfingnek. Beválogattam őt is a leghelyesebb CS tagok listámba. Szerettem volna tudni hogyan él egy francia Magyarországon, ezért elhívtam kávézni. Az interjú első…..
bad obsession 2012.12.27 14:38:58
@ANTICK: na hát ez az! és még ő pofázik arról hogy akinek csak ingyen ingyen szállás kell az nem igazi CSer...meg hogy azoknak ott vannak az olcsó hostelek...az iylen majomnak meg ott van a rosszlanyok.hu...ez egy majom !
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én kifejezettem bírom, mikor Kedves Vezetőnk a világ pénzemberei előtt beszél. Ilyenkor egy sajátosan torzító önjáró vetítőgéppé lényegül, amit nincs az a mozigépész aki lekapcsol valahogy. Nekem az is furcsa volna, ha ő maga elhinné a…..
bad obsession 2011.05.26 14:50:09
@kormányzó: igen az. cseppet elragadtattam magam, mert felb.szta az agyam a Viktátor néphülyítésén. Viszont ennél is durvább, hogy a zemberek el is hiszik :) Lesz még nap ,mikor le fognak mondani egy havi fizetésükről az államadósság csökkentése érdekében :) Hiszen tudjuk egy jó hazafi ezt a csekélységet megteszi szeretett hazájáért. Ha éhen halsz nem baj, hisz az államért tetted :)
bad obsession 2011.05.26 14:45:23
@Monçada bíboros: azt sem tudom ki az :) nézd a dolgokat reálisan...a legtöbben egyre szarabbul élnek. mit oldott meg a politika az elmúlt 20 évben? na látod. menj ki az utcára, nézz körül a környezetedben. és ez még mindig semmi, ahhoz képest, mint amerre a dolgok haladnak....
Oszkó Péter blogjában egy érdekes Facebook kiírásra hívja fel a figyelmet:Orbán Viktor 2009. június 12-én a fidesz.hu-n a következőt mondta: “a következő kormány kénytelen lesz újabb hitelt felvenni az IMF-től, mert a mostanit teljesen elkölti a Bajnai-kabinet. A…..
bad obsession 2011.05.26 13:28:14
@babo_: lehet itt etetni a népet számokkal, idegen kifejezésekkel, ennyi meg annyi százalék az államadósság bla bla.....közben meg évről évre egyre szarabbul él mindenki. a politika is csak színjáték. felhasználják a jó kommunikációjukat a hazugságaik elhitetésére. A probléma forrás a pénzrendszerben van és ott is marad amíg az emberek nem jönnek rá, hogy átb.sszák őket....egy ország pénzét magánbankok nyomják, amit az államnak kamatra adnak oda :) hogy fizeted vissza a 11 dollárt ha csak tízét nyomtattak ki? :) felveszel újabb kölcsönt. az eredmény: adósságcsapda. Hiányból lesz a pénz.