Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ingénue

18 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ADmission Karika ide vagy oda? 2012.06.21 11:37:00
Nem éppen ezzel a reklámmal szeretnék most foglalkozni, ugyanakkor mégis. Egy olyan kérdés merült fel bennem, amire Veletek együtt keresem most a válaszokat. 2004 óta a tévé bal alsó sarkában ott figyel egy színes kör, benne egy számmal. Ez a korhatár-besorolás jele. A…..
Egy ideje már csak pozitív posztokat írok, kezdett bennem felborulni a jin és a jang, úgyhogy most muszáj ismét elővennem a kritikus énemet… egy pillanat… meg is van, ez nem volt nehéz feladat, így gyorsan összeszedtem nektek egy csokrot azokból a „kedvenc” reklámjaimból,…..
ADmission Ingénue vagyok 2012.05.31 16:05:00
 Már egy ideje láthatjuk a tévében is a Nikon új reklámkampányát, azonban nálam most vált befutóvá, imádom a reklámok zenéjét is, ezzel nálam eleve nyert ügye van. Utánanéztem interneten, és meglepődve láttam, milyen sok reklámot készítettek az utóbbi időben, aminek…..
ADmission Activia 2012.05.15 13:00:00
 Minden embernek számos identitása van, ezek egyike a nemi identitás. A nemi identitás ad egyfajta keretet annak, ahogyan a világot látjuk. Én a női szemüveget hordom. Egy ideje azt látom ebben a szemüvegben, hogy a nők számára kissé változott a világ, több a feladat, több a…..
ADmission Mekkora hülyeség! 2012.05.03 07:00:00
 Ezúttal ismét összeállítottam egy listát, most a véleményem szerinti leghülyébb szöveget tartalmazó reklámokról. Az alternatívák száma majdcsak végtelen, én mindösszesen 5 reklámot ragadtam ki közülük. Az ihletet az új Cofidis reklám adta, amely akkora baromságot…..
ADmission Rézágyú Gábor Áron? 2012.04.23 07:00:00
 Sör reklám. Igen, megint. Volt már péntek, a mi napunk, szerettük már együtt Magyarországot, ittunk a férfi vízilabda válogatottal alkoholmentes sört (hadd adjak pacsit annak, aki ezt a reklámot megcsinálta :)) és lépésről-lépésre megtanultuk, hogyan nem szabad sört…..
ADmission WTF?! 2012.03.29 15:00:00
  Ez egy olyan reklám, amit nálunk nem adnak le a tévében sosem. Bezzeg Ásóka, az nem gáz. Az előző posztomban szereplő reklám kissé nagyobb port kavart, mint amire számítottam. A Telenor is felismerni vélte magát a 20-as rajtszámmal jelzett kék színű autóban, ezért…..
  Ha valamiért elviselni sem tudok egy reklámot, vagy éppen megtetszik egy másik, mindig próbálom szem előtt tartani, hogy vajon célcsoport vagyok-e? Mert ha nem, akkor halálosan mindegy, hogy tetszik-e vagy sem, utálhatom nyugodtan, a legkevésbé sem fogja ez meghatni a…..
ADmission Jobb vagyok nálad! 2012.03.12 07:00:00
 Érdekes módját választotta a Vodafone, hogy bebizonyítsa nekünk, ő a legjobb mobilinternet szolgáltató. Vettek egy modellt, beültették egy rally autóba bekötött szemmel. Majd miután elkezdtek száguldani, ráeszmélt a csaj, hogy ő a navigátor. Hoppá! Rögtön a mélyvízbe,…..
  Ez az egyik kedvenc reklámom. Fél perc alatt csábítja el a szülőt, hogy Kinder tojást vegyen a gyermekének. Nem tagadom, rajongásomnak nem csupán szakmai okai vannak. A mai napig ugyanolyan izgatottan bontom ki a csokitojást, mint gyerekkoromban. És ha már kibontottam a…..
ADmission Piszoár vs. Ásóka 2012.02.16 18:06:00
 A mai posztom témája kicsit kapcsolódik egy korábbi poszthoz. A minap láttam először ezt a reklámot, és hogy úgy mondjam, nagyon megfogott. Elgondolkodtatott. Először azon törpöltem, hogy vajon miért készítenek idióta és undorító reklámokat a gyógyszerekhez. Aztán…..
ADmission Heineken Csodaországban 2012.01.26 07:00:00
  A minap szúrt szemet nekem ez a Heineken reklám, amit már nem tudok szó nélkül hagyni. A Heineken mind eddig olyan reklámokat csinált, amiről beszéltek az emberek. Egymásnak küldözgettük a videokat, hogy 'ezt láttad már, nagyon jó'? És ez nem kis siker. A Heineken…..
ADmission 2011 Top 10 2012.01.12 23:10:00
Az újévben első posztomat egy összefoglalóval kezdem. Összeállítottam egy listát olyan 2011-es reklámokról, amiket (szépen szólva) nem szívesen látok a tévében. Felhívom a figyelmeteket, hogy a reklámok egyenként is megviselik az embert, az egymás utáni megtekintésük káros…..
ADmission A csábítás művészete 2011.12.15 07:00:00
  Épp Nespresso reklámokat nézegettem, mikor rátaláltam erre a gyöngyszemre. Azonnal beleszerettem. És most nem George-ról beszélek, hanem a reklámról. Ez egy igazi nőknek szóló autóreklám. Erre a szerepre nem is találhattak volna jobb színészt George Clooney-nál.…..
ADmission Reklámozz a híradóban! 2011.11.24 07:00:00
   Mai posztom előtt végeztem egy kis felmérést azzal kapcsolatban, hogy kinek mi jut eszébe először a United Colors of Benetton névről. A következőket mondtátok: feketék, színek, Forma-1 Benetton csapat, élénk színek, cicik, mosolygó arcok, színes, sokféleség,…..
ADmission Gerappaaa! 2011.11.10 07:00:00
  Ugye mindenkinek mosoly ült az arcára? Az egyik legemlékezetesebb reklám, amit valaha láttam. Az 1999-ben készült reklámból évekig zengtük még, hogy "gerappaaa" (magyarosan ugye így hangzott:)). A reklám ereje a humorban rejlik. Talán a humorral lehet a legtöbb…..
ADmission Danger Zone! 2011.10.27 07:00:00
  Újra "hódít" az Old Spice! Úgy egy éve nagyon erős ostrom alá vette kis hazánkat az Old Spice. Pontosabban egy fehér férfi, aki akkor is férfias illatú marad, ha már szétrágták a piranhák, illetve egy nárcisztikus fekete férfi, aki szerint ő minden nő…..
ADmission Tomika, takarék! 2011.10.24 07:00:00
Azt hiszem, a teljes szerzőgárda nevében tartozom egy vallomással: Fluor Tomi nem közömbös számunkra, sőt. Munkássága meghatározza hétköznapjainkat, így aztán nem volt kérdés, hogyha ő felbukkan egy reklámban, akkor annak itt szerepelnie kell.Fluor ugye a magyar könnyűzenei…..
  Kevés dolog létezhet a világon, ha egyáltalán van ilyen, ami jobb a szexnél. Az előző posztban megállapítottuk, hogy a Schweppes biztosan nincsen közöttük. Ez így rendben is volna, de mit tehet az ember, ha partnert szeretne találni? Nézzük csak meg, hogy a férfiak…..
Ingénue 2011.10.20 22:31:33
@Babette: Na, meg mivel szeretnék megfogni a nőket? Hogy a dezodorod már nem sárgítja be a fehér pólódat, és nem hagy fehér foltot a feketén. Azaz, "Hé, csajszi, az én dezodorommal kevesebbet kell mosnod!"
   Mielőtt elkezdenénk a reklámmal foglalkozni, ismerkedjünk meg egy kicsit a márkával. A Schweppes története 1783-ig nyúlik vissza, amikor is Jacob Schweppe először készített szénsavas vizet. A márka talán leghíresebb üdítője az Indian Tonic Water 1870-ben…..
 Végy egy okostelefont, adj hozzá néhány mérges madarat, majd vidd ki őket egy forgalmas közterületre, és kész is a zseniális reklám. Ki ne ismerné az okostelefonok világában az Angry Birds nevű játékot? Éppen ez az, amire a T-mobile is okosan épített, mikor elkészítette…..