Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elégedetlenkedő

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amíg kiderítik Brüsszelben, hány ponton jogsértő az összes még működő iparág kommunistoid államosítása, naiv ügyfelek azért próbálnák használni, ami van. A SZÉP-kártyához hasonlóan az Erzsébet-utalvány elfogadóhelyei is érdekesek lehetnek azoknak, akik vissza tudják…..
Annak ellenére, hogy sokszor lehetetlen vállalkozásnak tűnik, időről-időre megkísérlünk eligazodni a gyakran átgondolatlan, egymásnak is ellentmondó célokat, valamint az ezeknek többé-kevésbe megfelelő intézkedéseket megvalósító kormányzati oktatáspolitikában. A sokszor…..
elégedetlenkedő 2012.02.07 15:35:43
@béla a görög: Természetesen a most uralkodó pártunk jobboldali, konzervatív....
Pedig a konzervatív értékek között első helyen szerepel a magántulajdon védelme...
Akkor nem inkább a kommunizmus irányába haladunk? Mindenki szükségletei szerint... Hogy kinek mennyi a szükséglete, azt a mindenhatók majd eldöntik.
Művészi szépségű körívet rajzoltak a galambok az Örs vezér terén a "gomba" köré (melyet most alighanem betemetett a hó, az olvadás meg majd elmos). Tulajdonképpen praktikus, a bankokban, postákon is szoktak ilyen csíkot felfesteni, amely mögött várakozni kell. A BKV védelmében…..
Belsőség Őszinte részvétünk 2012.01.11 12:47:00
Röstelljük magunkat, hogy ilyen szakadt, lúzer, hatéves A6-os Audikba kényszerültek azok, akiknek nem jutott már a hamvas Superbekből. Tényleg, őszintén. És még nehezen is indulnak. Mi javasoljuk a márkaszervizt, ha valami gond van. Istenem, mi jöhet még?! Tata Nano? (Mindazonáltal…..
Varánusz Fidesz: kéne egy tömeg! 2012.01.10 10:57:58
Nem jó ma Fideszesnek lenni Magyarországon. Orbán Viktor teljesítménye szégyenteles, a gazdasági elkúrás mértéke meghaladja a Gyurcsány kormányét, a demokrácia deficittől úgy megfagyott körülöttünk a levegő, hogy lassan az utcákat is fűteni kell, mert beköszönt a…..
A történet alighanem ma már minden hírérzékeny magyar újságolvasó-internetező számára ismert. Páratlan botrányként tálalja a román sajtó, hogy a pénteken Csíkszeredában lejátszott román-magyar válogatott jégkorongmérkőzésen a román válogatott magyar nemzetiségű tagjai…..
Hasonlóan a kisebb parlamenthez, az országgyűlési képviselői juttatások rendszerének megváltoztatásának témája is időről-időre felbukkan hol a bal, hol a jobboldalon. Nincs is ezen mit csodálkozni, abban ugyanis nagy az egyetértés a pártok között, hogy a jelenlegi rendszer…..
Tulajdonképpen mindenki tisztában van azzal, hogy mit kellene tenni a gazdaság fellendítéséért. Mégsem tesszük. Miért?Olvasom Bajnai és Oszkó írását, mi lehetne a megoldás. Okos, megfontolt írások, látszik, hogy értelmes emberek, van abban ráció, amit mondanak. Aztán…..
elégedetlenkedő 2011.10.06 10:07:15
@rámenős: Én biztosan rád szavaznék!
 Tovább folytatódik pártunk és kormányunk Nemzeti Giccs programja. Megalakul az Orbán Viktor Pártalkotmányát Terjesztő Nemzeti Hálózat, amin keresztül a kedves drága, szeretve tisztelt Állampolgár hozzájuthat az Új Világ Legcsodálatosabb Vívmányához, az új…..
hogyvolt Aranypart - 1x07 2011.09.01 07:03:00
A tegnapi nap elég lassú volt, a két díszribanc kvázi kurválkodása mellett Levi bőröndös mutatványa volt az egyetlen kiemelhető esemény, még Pörkölt is visszafogta magát, pedig Alfahímet igazán megharaphatná. A folytatás esőben ázó, szomorú Petőfi-sétánnyal indul, a pult…..