Regisztráció Blogot indítok
Adatok
XocoLatte

0 bejegyzést írt és 1597 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, nem bírt a Wizz Air sem ellenállni annak az utaskopasztásnak, amit eddig csak a Ryanair mert meglépni: egyre több levelet kapunk arról, hogy ők is átprogramozták a helyosztó algoritmust, külön fizetni kell azért, hogy egymás mellett ülhessünk a velünk azonos foglaláson levő…..
XocoLatte 2018.04.28 14:37:45
@nemetha: Én is a vasárnap déli járattal jöttem vissza LTN-ről, valóban ment a csere-bere. Egy két szülő+csecsemő házaspárból álló kiscsapatot is szétültethettek, mert a nagyon kedves sztyuvi megkérdezte, bánnám-e ha átültetne, hogy a kis család együtt ülhessen. A járat szerencsére félig üresvolt, így előbbre ülhettem a vészkijárat folyosó helyre. A gépen amúgy is még régebbi székek voltak (a bordó műbőrös), lényegesen nagyobb pitch-csel, ami a vészkijárat soron hatalmas volt. Nagyon régen utaztam ennyire kényelmesen... :-) Ami persze egy telizsúfolt járaton biztosan nem lett volna ilyen happy end.
Elég sok poszt született már a hivatali packázásokról, ám a mai poszt több szempontból is más, mint a többi. Egyrészt egy angol bankban játszódik, másrészt Kata történetének nagyon sajátos fordulatai vannak, és azt hiszem, hogy akkor még finoman fogalmaztam. Egy egészen…..
XocoLatte 2016.12.06 21:25:15
@macamuca [IHUN]: szerintem is túl gyorsan ugrott erre a feltételezésbe a posztoló, miközben a kötelezően bemutatandó dokumentumok listájáról csak a társadalombiztosítási azonosító levelet tudta bemutatni, ami címzéséről viszont nem tudott hitelt érdemlő lakcímigazolást vinni.
A lakcím lesz a bibi sztem, azon keresztül pedig az oda címzett feltétel-dokumentumok is gyengék.
XocoLatte 2016.12.07 10:03:53
@gabors: Ugyanabban az időszakban J-1 vízummal rendes SSN, rendes jogsi, sima bankszámlanyitás volt az USA-ban. Persze az mára egy teljesen másik ország lett...
XocoLatte 2016.12.07 10:04:05
@Zoole[uk]: 2009 vége már sajnos nagyon régen volt, annyira megváltozott a világ, benne az EU is. A folyamatos terrorfrász mindenhol kihozta a törvényhozás és politika szintjén az idiotista illuzionizmus abszolút változatait, nem kevés abszurdizmussal fűszerezve, míg a valódi terrorizmus köszöni szépen, él és virul.
A zemberek pedig mindenhol szopnak, mert hétköznapi szinten vegzálják őket mindenhol, tömegközlekedésben, munkahelyeken, repülőtereken, bankokban, offline és online, már az otthonaikban is.
  A Falon/Vakondvárosban Sansa levelet kap (life!, bocsánat, valahogy oldanom kell a feszkót), pöcséteset, a viaszban Kisujj gyanútlan kezekkel belenyomott madaras címere, Sansa meg rongyol menten Vakondvárosba, randira. Hogy Jon hogy engedhette el egyedül, pontosabban csak Brienne társaságában,…..
XocoLatte 2016.05.25 13:27:05
@Charlie100: Arra a papnőre én is rámásznék, legalábbis amikor viseli a nyakékét...
Tyrion csak vedel, amióta megszökött Királyvárból, nőben azóta nem volt. Szegény.
A Falon I. Mindenki emlékszik, hol hagytuk abba, a véres hóban, ott, Havas fekszik, és az élet szó szerint folyik kifelé belőle, mert megbicskázta Ser Alliser Thorne és áruló bandája, köztük a kretén Olly, aki tulajdonképpen egy óra alatt zárkózott fel Ramsay és Joffrey mellé a sorozat legnagyobb…..
XocoLatte 2016.04.27 20:05:50
@papierusz: nem tudta, de saját magának
XocoLatte 2016.04.27 20:13:59
@Knapp75: az öreg Targaeryen szavazatával lett meg Jon többsége a parancsnokválasztáson, így enyhe túlzás azt állítani, hogy Thorne-nak ne lennének hívei Jon ellenében.
Deres alatt I. Melisandre, a vörös rébék, aki Stannis lányának elemésztésében játszott kulcsszerepe miatt remélhetőleg előbb, mint utóbb lesz kesztyűbáb Ser Davos ujjatlan kezein, arra ébred a jól végzett munka (értsd: ELEVENEN ELÉGETETT EGY KISLÁNYT VALAMI HOMÁLYOS LÁTOMÁS…..
XocoLatte 2015.06.16 20:31:57
@Ruadhnait: sajnos nem én voltam... :D
Ha Melissandre szuper MILF, akkor Cersei hiper...
XocoLatte 2015.06.16 20:49:33
@furmintszaraz: most hogy mondod, Jamie bácsi-apuci nem kapott egy szép nagy érzelmes puszit Myrcellától? csaxólok...
XocoLatte 2016.04.26 19:40:33
@sixx: lécci, lécci...
A hv hatására kezdtem el nézni a második évad idején, és egyértelmű, hogy anélkül nem kerek egész a dolog!
Michael Corleone maradt örökre a kiváló színész, dacára annak, hogy az évek során több műfajban is kipróbálta magát, többek között veretes Shakespeare szerepben is, de akadt romantika (imádtam a Krumplirózsát!), hőseposz (az Amerika fegyverben sajnos nem sikerült igazán jól,…..
 Sokat beszéltek és sokan írtak a válogatottról. A közvéleményformáló szakmai kommentárok már a Románia elleni mérkőzést lezáró közvetítés blokkban utalnak a "minőségi futball hiányára" az "erőltetett, első és a teljesen hiányzó másod- harmadszándékú futball"…..
XocoLatte 2015.09.14 09:17:50
@Szvidrigajlov: nagyon lényeges dolgokat írsz itt:
"A kombinatív játékhoz, háromszögeléshez készségekre és képzettségre is szükség van. Ilyenek pl. mozgásgyorsaság, labdakezelés, rúgótechnika. Továbbá szükség van arra, hogy a labdát kapó játékos a labdakezelés helyett már akkor a továbbpasszra figyeljen, és keresse a passz opciókat amikor még csak érkezik felé a labda."

A probléma gyökerét sikerült eltrafálni! És az a baj, hogy ezeket a képességeket serdülő- és ifikorban vagy beleverik a gyerökbe, vagy nyugodtan el lehet felejteni, hogy valami csoda folytán majd felnőttkorban hirtelen megtanulja a "futbalista". Nem, akkor az alapvető készségeket nem lehet tanítani, az erőnléti és taktikai edzéseken és a heti 2x mérkőzésen eredményes teljesítés, ami akkorra marad.
Vagyis kb. az egész bagázst nyugodtan szélnek kellene ereszteni, mert ezekből már soha nem lesz európai színvonalú labdarúgó. Az a néhány kakukktojás pedig legjobb, ha visszamegy a nyugati klubokba, és elfelejti az itthon akolmelegét.
XocoLatte 2015.09.14 09:22:38
@Bartha Zoltán: Akármikor láttam a magyar válogatottban fellépni, nekem Geráról mindig az alibi focista benyomása ugrott be. A mostani meccsen is, csak elhalványult ennek a Szalainak az árnyékában, aki (számoltam!) egyetlen labdát sem tudott elpattanás-mentesen átvenni, megtartani és pontosan továbbpasszolni. Szalait nem hogy a válogatottban, de egy megye-3 szintű csapatban sem engedném játszani, csereként sem.
Bakizni emberi dolog, bénázni is, a technikának meg megvan a maga ördöge, mint tudjuk, de mindez így egyszerre sem menti az M4 Sport tévé (mostantól: Nemzeti Sportadó) első hetét, mert ha már 5,4 milliárd forintot rászántak egy tévéadó indulására, akkor legalább ésszel…..
XocoLatte 2015.08.03 19:33:21
@sunblind: Engem is sikerült kiakasztaniuk az ismétlés 45 perces laza csúszással történő elkezdésével, ui. a futam második felét nem sikerült élőben követni, és volt annyira érdekes és eseménydús a futam, hogy meg akartam nézni egyben, emberi időben.
Miután így erről lemondtam (azért álljon már meg a gyalogrendőr, hétfőn hajnal 2-ig emiatt?), másnap mérgemben letöltöttem valahonnan a brit Sky Sport HD adását, a felvezető 30 perces műsorukkal együtt.
Emberek, 30 éve nézem a Hungaroring futamokat a TV-ben, de először láthattam valami olyan profi, informatív és érdekes műsort, hogy csak néztem ki a fejemből. Ilyen is van?
Ott helyben kedvem lett volna (pontosítás: minden megszólalásánál van) szívlapáttal addig verni a Szujót, amíg még mozog. (Ugyanez persze hatványozottan igaz a Mezeire is, főként a vízilabdameccsek alatti ripacskodásai miatt.)
Szóval, innentől kezdve adófizetőként köszönöm, de lópikulát a magyar tévé Forma1-közvetítéseiért!
Deres alatt Ramsay és húszfős szabadcsapata eredményes volt, annak ellenére, hogy a logika és az észérvek (na jó, a Trónok harcán belül uralkodók nem) azt diktálják, hogy egy maroknyi partizán nem tud nagy kárt tenni egy kibaszott hadseregben, de igen, tud, felgyújtanak pár…..
XocoLatte 2015.06.09 21:05:52
@mokamini: szerintem ez csak a naivoknak (Dany és vidéke ÁFÉSZ) volt meglepi, az arab gyökér közvetlen előtte is pont azt szervezte (emiatt késte le majdnem a kezdőrúgást).
XocoLatte 2015.06.09 21:15:40
@vastyúk is ..: +1
nagyon így lehet, bár én dafkéból sem olvasom
XocoLatte 2015.06.15 13:16:05
@sixx: nem könnyű, ezt azért szögezzük le... =(
Meereen Dany ugyan a harci veremből kihozatta Ser Jorah-t, a titkos vírusgazda/hősszerelmes lovagot, és kistermetű kísérőjét, Tyriont, a nagyszájút, de ez egyelőre csak azt jelenti, hogy nem egy poros gladiátorarénában fejezik le őket, hanem mondjuk egy piramis belsejében. Jorah…..
XocoLatte 2015.06.02 13:47:52
@szepi79, első ezen a néven: igen, tisztában vagyok a jelentéstartalommal, a kiterjesztés fokára nem, főleg nem a képzelt régmúltban.

Incest is sexual activity between family members or close relatives. This typically includes sexual activity between people in a consanguineous relationship (blood relations) [...]
Third-degree relatives (such as half-aunt, half-nephew, first cousin) on average share 12.5% genes, and sexual relations between them is viewed differently in various cultures, from being discouraged to being socially acceptable.

Na erre az utóbbira utaltam, mint Cersei-Lancel rokoni kapcsolatra, ami tipikusan third-degree, azaz még a mai világban sem minden kultúrában bizonyul vérfertőzésnek.
XocoLatte 2015.06.02 13:49:49
@XocoLatte: ... és emiatt lenne kellemesen "odabasz" kategória, amikor a Főveréb az incest vádpont kibontásakor nem a Lancel-Cersei kúrogatásra, hanem a Jamie-Cersei viszonyra építené a vádat...
XocoLatte 2015.06.03 09:26:00
@Aszusz: a sós víznek alacsonyabb a fagyáspontja, arra meg már nincsen kalibrálva a WW fagyképző generátora. =)
A falon Hideg van, és kurva hideg, de hát ugye #winteriscoming, használnák a hashtaget a varjak, már ha nem lennének elfoglalva a birodalom védelmével, és egymás (virtuális) baszogatásával. Havas komolyan gondolta az északi expedíciót, és Tormundot is viszi magával, amivel…..
XocoLatte 2015.05.26 21:59:58
@zizi77: Kisujj kb. lófaxra sem készítette fel, hiszen Derestől fél kilométerre árulta el neki, milyen tervet eszelt ki számára és helyette... Amúgy pont Kisujj ne lenne tisztában a Boltonok, különösen Ramsay pszichopataságával, nane... Kisujj perverz vonzódása sem egyéb, mint Sansa anyjáért érzett utánérzés és birtoklási vágy, ohne szexualitás (apropó, Kisujj szexuális orientációjára vonatkozóan lehet valamit tudni?).
XocoLatte 2015.05.26 22:03:40
@nota19: Nem volt azannyira röhej, Theon baszta el nekik -- ha Theon nem szindrómázik, akkor sikerülhetett volna, az elbaszakodott idő miatt értek oda Ramsay emberei. Ha annyira necc lett volna, Yara otthagyta volna a fogát.
XocoLatte 2015.05.26 22:08:57
@nota19: igazad van, illetve, mégsem teljesen -- szerintem Kisujj minden cselekedete, beleértve a dugást is, a szövevényes terveinek a végrehajtásához egy-egy mozzanat. Lysa ordítása éppenséggel lehetett egy baszási stílus is, én már találkoztam hasonló nőkkel, akikbe még bele sem dugtam, de már üveghangot adtak ki és még fokozni is tudták. Lysa asszony pedig mintha picikét ki lett volna éhezve a dákóra, nem mellesleg őrült is volt szegényem.
Előre szólok, hogy a) nem ez volt az évad legakciódúsabb epizódja, és b) nem ez lesz a legjobb vagy leghosszabb hogyvolt. Van ez így. Meereen Szürke Féreg nem halt meg! Csak nagyon szarul van, viszont Missandei ott ül mellette és simogatja a kezit, meg nagyon szomorú arcot vág a…..
XocoLatte 2015.05.13 10:23:08
@minden luk: Stannis meg elmesélte, hogy Samu apját nagyra tartja, mert ő volt az egyetlen hadúr, aki csatában legyőzte Robert-et, a bátyját. Persze odaszúrt Samunak, nem nézel ki harcosnak, he? Stannis a visszafogott de állandóan fortyogó indulatával elég szépen büntet. Azt hittem, hogy Melissandre legalább néha könnyít rajta, de úgy néz ki, hogy mostanában ki sem veri neki.
XocoLatte 2015.05.14 06:27:59
@Cérnahuszár: és bár kardozni egyik sem tud, észben tízszeres a túlerejük...
XocoLatte 2015.05.14 06:29:06
@fosch9: =)
Gólem a ligetben, ingben, hipózott farmerben (tényleg, emlékszik még valaki a házilag hipózott Trapper farmerra?) és kék ingben feszít, ma valakinek meszeltek, Gábot és Loki ideges, Gyula, Becks és Bence meg nem, mert nem olyan családból származnak. Adri és Ivar bugyis, de…..
XocoLatte 2015.04.26 19:30:30
@tomfree: köszönöm a szakszerű pontosítást
az utolsó bekezdésedben van egy k. nagy kutyatetem elhantolva szvsz...
XocoLatte 2015.04.26 19:38:33
@Krétagarbó: akkor meg nem kell pattognunk, TV2 egy rakás szar, és fossal öntöz mindenkit, aki nézi
így jártunk
részemről téma lezárva
XocoLatte 2015.04.26 19:40:44
@Krétagarbó: ebben az esetben is csak magánvád alapján történik hatósági intézkedés? érdekes...
de legyen, én már valóban lezárom a dolgot
és azt hiszem, többet nem nézem ezt a szart
Kék, szűk póló, nagy, kopasz fej, körben pálmák, lent a színes Nike - igen, ez itten Gólem, kérem szépen, és mondja nagy lendülettel, hogy Pjotrnak fingja nincs arról, kivel basszon ki, ezért a kanok majd egy randin győzik meg arról, hogy ki legyen a szopóroller Vettelje ezen a…..
XocoLatte 2015.04.24 23:40:08
@fosch9: talán már nem spoiler, hogy hétfőn az új lányt fogják így hívni, vagy rosszul látom?
XocoLatte 2015.04.24 23:41:48
@sui.generis: azt hitte, csak gúnyolódom, pedig néhány mondatával engem meggyőzőtt, hogy sokkal klasszabb műsort csinálna mint azok
XocoLatte 2015.04.24 23:43:19
@ÉH3sZ: hehe :D

Oltársnők, olvtársak, további jó társalkodást mindenkinek, én jóccakára lépek... Szasztok!
A tegnapi Loki-mayhemnek ma lesz következménye, mondja Gólem egy naplementében a seggét rázó bulát ábrázoló pólóban, és megint a pálmaligetben van, ahol egyszer már eltévedt. Ráadásul Sármőr elbaszott küldetése is terítékre kerül, az előzetesben bemutatott, látványos…..
XocoLatte 2015.04.23 21:00:53
@ÉH3sZ: OK, megtekintjük -- máskor tudtak egész szólókat bevágni...
XocoLatte 2015.04.23 21:04:31
@Szent Borzadály: értem, én most csak azért, mert lehet, hogy kihagynám amúgy a tegnapi lapótya volt nagyon (persze a BL-meccshez képest mi nem volt)
Ha hihetünk a matrózos szettben hogyvoltozó Berkinek, akkor a mai részben több ármány, intrika, szerelem, sírás és szárazbaszás lesz, mint a Homok titkaiban és a Szomszédokban összesen, úgyhogy csapjunk is bele. Már tuti senkinek sincs tiszta vérképe, de még mindig nem…..
XocoLatte 2015.04.22 11:25:54
@pogona vitticeps: +1
remélem, Nóri és Gyula is így gondolja
mondjuk nem sok idejük lesz egymást győzködni (állj csak bátran mögém majd, ha ez a gyökér is odaáll, ő fog repülni), plusz, Botox_Pjotr most Lokit akarja majd kibasszarintani, azaz, elképzelhető, hogy SármŐrnek azt fogják nyomni, hogy álljon csak Loki mellé és minden potenciális nővel lezsírozzák, hogy Loki repüljön. Szóval, nem lesz ez a könnyű menet Nóri és Gyula részére.
És mivel Nórika bevallotta, hogy a pöcörője az ilyen Gáboroktól indul be, nem látok rá garanciát, hogy egyéjszakás kényeztetés után le is akar majd állni.
XocoLatte 2015.04.22 12:34:35
@mézescsók: igaz, igaz...

a papírfecnivel úgy tűnik, valóban volt minimum egy eredeti terv: teátrálisan szét lehet tépni... :D
XocoLatte 2015.04.22 13:05:56
@Shabby Bear: írta a minap, hogy most nem lesz pár napig
  Mintha csak a testépítésben járatos kommentelők vitájára akarnának pontot tenni a szerkesztők, Gólemet alulról filmezik, hogy a vádlit jól megnézhessük, igen, van neki, nem csirkeláb, amivel bír, vita eldőlve. Aszongya a kis kártyájába kapaszkodva a jóember, hogy jön egy…..
XocoLatte 2015.04.21 12:04:50
@thør: szerintem a védett ellen kiejteni az addigi párt egyfajta felmentést biztosít ("de hát védettsége volt, pedig én kérleltem, hogy nehogy hozzánk álljon") olyan esetre, amikor az illető már szabadulna a párjától, de nyílt választási döntést nincsen mersze bevállalni. Vagyis a védettel kibasszarintani a saját párt a sunyik eszköze.
XocoLatte 2015.04.21 12:07:06
@XocoLatte: sima kiejtés saját döntést igényel, a védettel történő viszont a védett játékosa kenhető
XocoLatte 2015.04.21 12:08:30
@mssser: talán sixx majd megmondja neked, jó?
A Kavarás Másnapjnak Reggelén vagyunk, Gólem szerint Loki nagyon belezúgott Botoxba, és emiatt megint sakkozni kell a bulák között. És ez nagyon nem jó, legalábbis Pjotr szerint, aki már tuti ki van bukva attól, hogy állandóan tíz-tizenegy ember helyett kell gondolkodnia, majd…..
XocoLatte 2015.04.20 23:00:56
@Chuck Νorris: naon kafa, még szerintem az büntetne, szó szerint, ha Gyula kezében a kamerával kellene végig élvezkedje
XocoLatte 2015.04.20 23:01:46
@fosch9: belehalok, úgy jártam... :(
XocoLatte 2015.04.20 23:08:08
@fosch9: szia jó éjt és gyere vissza hamarosan!
A fák között szoborkánt (faszként?) meredő Gólem cipőjéről nálam sokkal divatérzékenyebb bloggerek tuti ódákat vagy kesergőket írnának, szerintem szimplán csak ocsmány, ez a kétezertízes évek susogós mackója és makkor cipője two-in-one, és leszarom, hogy…..
XocoLatte 2015.04.17 23:26:55
@fosch9: nem vagyok vevő arra a szegmensre, amit az ő munkássága fémjelez... és még egy sor másikra sem... ebben a témában nagyon maradi vagyok, max a FF vagy MFF kategória vonz
XocoLatte 2015.04.17 23:28:09
@Mók_Ica: nem nem, várjuk a reggeli hv-t! :)
XocoLatte 2015.04.18 07:40:26
@fosch9: na ezt szépen kitaláltátok a hátam mögött... most mehetek Beácskához puncsolni, hogy mögé kerülhessek... :D

sixx-re és PornósBarbira visszatérve, szerintem alapismereteknek utánanézett, lásd OmaPerverz, de kétlem, hogy a filmanyagot is végigülte volna...

MF - male-female akciózás, FF - female-female akciózás, stb.
Gólem sztájlisztja rém egyszerű elve mentén dolgozik, reggel megkérdi az alanyt gyúrás közben, hogy baszki, milyen színű cipőt veszel magadra? És ha az aszongya, pirosat vagy tüdőszínűt, akkor ad rá egy piros inget, kigomboltatja vele mellközépig, hogy a gyantázott mellkasból…..
XocoLatte 2015.04.16 09:44:18
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Gyula mindenesetre elérte azt, amit senki nem is emelt még ki, hogy visszaérve a hotelba, Nóri hosszú szenvedélyes ölelésben részesítette, ami azért már megérte, Gyula szemszögéből nézve... :D
XocoLatte 2015.04.16 14:35:44
@kamilla123: ez így nagyon fekete-fehér végletesítés, szerint fosch9 sem így gondolta. Aki saját érdekében taktikázik, törtet a melóban, otthon, saját családja, gyerekei körében még lehet egy jó szülő, élettárs, mert a saját doménjén belül miért is kellene törtetnie vagy áskálódnia?
Nincs Berki, nem is kell azért a nettó 5 mondatért. Felszopónak untig ölíg az ez lesz a mai adásban montázs. Lesz ma randikommandó, fergeteg bulika, rinyálás és taktikázás. Hazudtam, van Berki, csak a vége főcím előtt elregélni a holnapi nap eseményeit ebben a kiváló Bambis…..
XocoLatte 2015.04.15 10:30:53
@rekapitány: pontosan ezért is közöltem vele -- egyébként, közöd?
XocoLatte 2015.04.16 06:24:39
@windsor: én nem vagyok 100% hogy Bencét mutogatta neki. Patrikot sokkal esélyesebben, ráadásul a mondóka közben is Patrikra ült.
XocoLatte 2015.04.16 06:44:46
@mokamini: szerintem mutatták... Paca konkrétan leszarta Adrit és haverjával, Bencével ment félre egy kis lelkimasszázsra, miközben már tematikáztak is egyet (új csajok egyike sem kóser hosszabb távon). Ha lámpaoltáskor volt hiszti, azt meg majd mutathatják, de kétlem, hogy Patrik vitanapot nyitott volna ezen. Számára a fiúbari 100x fontosabb mint Adri, aki végtére is csak egy szopó-dugható numera, tattikai elem a játékban. Adri durván pofára fog esni, ha az első Paca számára fantáziadús csaj bejön.
Berki a fakockákat megszégyenítő könnyedséggel sétál pálmafák között a királykék Nike lépőjében, az ehhez passzoló mellkason szétpattanó kék pólóban és vajszínű rövidgatyában. Aszongya ma két buxa is betéved a Hotelbe, oszt arany karszalag is lesz, mint amit a prémium…..
XocoLatte 2015.04.14 11:07:49
@Mucsai2010: szerintem kevered a rendezvényeket, a Melani és a hozzá hasonló műbalhé-a-biliben-sztárocskák a VV és hasonló okádékokba valók, kár, hogy a TV2 ezt a műsort is sikerrel korrumpálta és aljasította le a maga színvonalára.
XocoLatte 2015.04.14 11:15:57
@Mucsai2010: azon nem fogunk összeveszni, hogy a kaszting egy kalap hígfos és akkor még elsőbálozó hamvasság voltam, azonban még egyszer ismétlem, lassabban: az Éden Hotel című reality műsor nem az a kategória, amelybe a Való Világ és társai TV2-hulladék tartozik. A TV2 sajnos sikeresen aljasítja le ugyanarra a szintre, nem kis részben köszönhetően a hulladékgyártó szerkesztőinek köszönhetően. Ez kizárólag a TV2 sara, a xar kaszting felerészt róható fel nekik és a jelentkezőknek. Ha esetleg nem is volt publikus jelentkezésre lehetőség, hanem valakik ismertek valakiket alapon ment a válogatás, akkor a TV2+valakik a sárosak ezért is.
Maga az ÉH mint műsor külföldön, eredetileg egy kimondottan taktikai műsor, messze a trash reality-ktől.
XocoLatte 2015.04.14 11:17:56
@Mucsai2010: lásd előző válaszomat -- szóismétlésért szorri vagyok
Berki egy betonkocka kecsességével mozog az erdőben míg eldarálja a kötelező felszopót. Ma párválasztó, senki sem érezheti magát biztonságban, ez itt az Éden, itt bármi megtörténhet, mondja teljesen hitelesen a gyárilag koptatott farmerjában és a vasúti restik abroszából…..
XocoLatte 2015.04.14 07:53:15
@kismalacka: egyértelműen az, a Mandula-klán által futtatott kennelhez tartozhat ez is.
XocoLatte 2015.04.14 09:36:47
@AkkorlegyenPtr: ja valóban, bocsesz, tökre igaz
XocoLatte 2015.04.14 09:38:16
@mézescsók: ezt a kriptából jött fejet valóban nehéz feledni, nekem szerencsém volt ezek szerint eddig a felnőtt-filmekkel, mert bár RÉMes, de nem RÉMlik...