Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szultán.

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egész véletlenül ma a hajmáskéri vasútállomáson jártam, Abramset és Bradley láttam.   Mindebből az következik, hogy menetrendszerűen megérkezett Magyarországra az újabb amerikai katona alakulat, hogy pár hónapot töltsenek el nálunk. Az új rotáció nem okozott különösebb meglepetést, ismét egy…..
Lítiumion-akkumulátorok működtetnek egy komplett város A gazdaságos, olcsó, környezetbarát és hatékony energiatermelés és felhasználás a 21. század egyik legnagyobb problémája, melyre minden vállalat a maga módján próbál megoldást találni. A Tesla értelemszerűen akkumulátorainak segítségével…..
Az utóbbi években nálunk is megjelent és elterjedt a Black Friday, de hát valahogy ezt sem sikerült úgy megvalósítani itthon, ahogy azt kellett volna. Igen, ez a poszt kicsit rant-szerű lesz, mert a feteke péntek nálunk sokszor nem átütő akciókról szól, hanem béna brandingről. ..
Szultán. 2017.11.17 09:26:36
@Skywatcher: 220-ban forza 3-at is kapsz hozzá?
Lassan már a sokat látott kórboncnokok is megijednek a cigarettás dobozok képei láttán, de mégsem fog a kormány célt érni a dohányzás elleni harcában. Most komolyan kérdezed, hogy "miért nem?" Egyszerűen nem érdeke. A cigaretta leszoktatás nevű parasztvakítós kampány önmagában akár hasznos is…..
Szultán. 2017.09.22 09:14:47
@Dummy Druggist: Mire meghal egy dohányos szerinted mennyibe kerül azorvosi ellátása az államnak?
Amikor valami vargabetűkkel volt csak értelmezhető, leírható, akkor Obelix mindig azt mondta Asterixnek, hogy dilisek ezek a rómaiak. Nos, Obelix egy kedveskedő, nagydarab képregényhős volt, aki beleesett a varázsitalos kondérba, azóta csak idült vigyor ül az arcán, ami mellé odalopózik némi…..
Szultán. 2017.02.21 15:52:46
Nem először tapasztalom, amikor sikerül fideszhű ismerőssel egy asztalhoz keverednem, hogy abban a pillanatban, amikor elfogy a „mi mindent jól csinálunk” érv, felerősödik a hang, és ha ez sem riasztja el a vitázni szerető beszélgetőtársat, akkor „én ezt nem hallgatom tovább” – felkiáltás után…..
Szultán. 2017.02.03 11:10:35
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Értem, égett a Gulyás. De most tényleg! A Stefka a BM-nek írogatott? És akkor most komcsizott is, vagy azt azért már nem? Mondjuk megérthető... :)
Méghozzá egy békítő realityt. A képernyőre több mint egyéves szünet után visszatérő Jakupcsek a Blikk szerint tavasszal "egy egyedülálló, érzelmekkel teli műsorral rukkol elő, amelyben emberi sorsokat és kapcsolatokat ismerhet meg a néző", a címe pedig Egymás szemében lesz. A koncepció szerint…..
Szultán. 2017.01.27 12:34:31
@Fidesz Bérenc: Mi itt legtöbben munkából élünk, most meg arról megy a szöveg, hogy meló nélküli pénzkeresetbe kinek mi fér bele. Gabikának elég sok...
Sorra dőlnek be és szűnnek meg a CBA-k, Coopok és Reálok...
Repibulit tartott az egri Fidesz, és Nyitrai Zsolt, a helyi képviselő meghívta Kubatov Fidesz alelnököt is. Sőt, volt még egy propagandavideós is, aki megpróbált alákérdezni a nagyfőnöknek...
Bár nem mindenki, azt hiszem (remélem), elég sokan egyetértünk abban, hogy gyomorforgatóan undorító módon kezeli a kormány a menekült kérdést. Töredelmesen bevallom, nincsenek alapos és átfogó ismereteim a menekültek helyzetéről, a válság súlyosságáról, egyáltalán, hogy mi lenne a helyes…..
Szultán. 2016.09.29 13:26:38
@röf: Pont rólad ír, a tag. :D
2016. október 3.-án, a kvótanépszavazás végeredményének megismerése után a médiát elborítják a politikai pártok elnökeinek, frakcióvezetőinek, sulykolórobotjainak nyilatkozatai, valamint a politikai elemzők okos értékelései. Az események láncolata és hangneme előre borítékolható, és mindössze két…..
Több szempontból is hibás kampánystratégiát választott a Fidesz a mostani kvótanépszavazáshoz. Úgy nyomja ugyanis a kampánymantrát, ahogy egy országgyűlési választás idején sem igen szokás, ugyanakkor egyre görcsösebb azért, mert nem biztos a dolgában. A nyár közepén még úgy tűnt, hogy sétagalopp…..
A meglepő kijelentést Csókás András irodalompszichológus teszi Fekete István híres ifjúsági regényével kapcsolatban egy, a múlt heti Élet és Irodalomban megjelent tanulmányában. „A Tüskevár beavatási mű, méghozzá – nem félek kimondani – homoszexuális beavatási mű. Már a regény címe is tükrözi ezt a…..
Szultán. 2016.09.01 14:59:43
A sört már évezredek óta szívesen fogyasztják, és hazánkban is az egyik legnépszerűbb alkoholos ital, évente 71 litert fogyasztanak belőle átlagosan. Ezzel egyébként a középmezőny tetején helyezkedünk el Európában.A legtöbb sört egyébként Csehországban isszák, évente átlagosan 149 litert, de a…..
Bizonyára ezerszer megbánta már Orbán Viktor, hogy a vasárnapi boltbezárás ügyében engedett a kereszténydemokratáknak, mivel a kis hazugságokat csak egyre nagyobb hazugságokkal tudja fedezni a kormány. A verőlegények helyszínre küldése, majd a kopaszok szerecsenmosdatása (ennek a kifejezésnek biztos…..
A mai nap legnagyobb trollkodása  a „közügyek iránt érdeklődő, független magánszemély” meghatározás, amelyet a népszavazási kérdését szabálytalannak tűnő becsúszással érvényesítő Erdősi Lászlóné állított önmagáról. Az ilyenért egy normális publikum piros lapot adna neki, ha már bíró nincs a pályán,…..
Szultán. 2016.02.26 10:03:47
@mojszipupi: Nem így van... csak a véletlenek sorozata, hogy pl. valaki szívingfartust kap egy rendőrautóban... van ilyen.
Szultán. 2016.02.26 10:08:05
@vadi3: lásd libás Bajnai.
Az egyik héten még a választókerületében élőknek tart lakossági fórumot, a következőn pedig a világ talán második legbefolyásosabb politikusával tárgyal nyolcszemközt. Majd hazajön és minderről be is számol azoknak, akik benne látják ügyeik elintézésének zálogát. Lázár János elég sikeresen…..
Szultán. 2016.02.19 13:16:02
Szultán. 2016.02.19 13:16:47
Fejszenyélfaragáshoz kéznél a minta. /Kínai bölcsesség/ Illyés Tibor  -eredeti foglalkozása szerint fotóriporter- egy igazi műalkotással nyert a hír, eseményfotó (egyedi) kategória első helyén. Tanuljuk el tőle azt, hogyan lehet műalkotás készítésével újságírói műfajban mégis nyerni. Illyés…..
Szultán. 2016.01.29 09:53:03
A Bors szúrta ki, hogy az MTVA a feperlzselt föld taktikával esett neki Jakupcsek Gabriella emlékének és még az írmagját is kiirtotta az MTVA archívumából. A Ridikül előző műsorvezetőjének nevére rákeresve valóban csak pár hírcikket talál az ember, képet és videót pedig csak úgy, hogy a Magyarország…..
Szultán. 2016.01.14 09:51:14
Az ifjú korában tehetséges hülyegyerekből egy élet munkájával magát érett kreténné kidolgozó Kövér László vakerált valamit a nők helyéről, amely szerinte a konyha-szülőszoba reláción belül értelmezhető. Egy öregecskedő kurzus  szintiboy is ezt az időpontot…..
Szultán. 2015.12.17 08:37:00
A hétvégén sokakban elszakadt a cérna, amit a facebookos aktivitások és csoportalakulások nagyon jól mutatnak. Van, akinél az állam által elvárt új női ethosz több fronton való deklarálása után, másoknak a Telenor reklám véget nem érőnek tűnő ismétlése miatt telt be a…..
Szultán. 2015.12.16 09:32:58
@Tudományos libsizmus:
Kikérem magamnak!

Kövér Úr nem homokos! És libsi is csak volt...
Hivatalosan október elején adott számot az országgyűlésben a kormány arról, hogy a Nyugdíjreform és Államadósság-csökkentési Alap hogyan gazdálkodott a rá bízott 3000 milliárd forinttal, és mire használták fel a magánnyugdíjpénztárakból átáramlott vagyont.  Nagyon…..
Szultán. 2015.10.27 09:53:24
@Szultán.: És csak sikálják, mosdatják azt a szerencsétlen szerecsent...
Ugye emlékszünk még Balogh Józsefre és az ő vak komondorára? És a pécsi civileket lehazaárulózó Fodor Ibolyára? Végképp beállt ezeknek a Fideszt lejárató közszereplőknek a sorába Tiffán Zsolt, a sajátjait is maffiózónak nevező borász, akiről nehéz eldönteni, hogy mi…..
Szultán. 2015.10.08 09:11:26
@nu pagagyí: Igaz minden szavad! (sajnos)
Miután menekültekkel már teli a padlás - nehogy valaki szó szerint értse! -, foglalkozzunk egy olyan témával, amellyel blogunk kiemelten foglalkozott múlt év végén-év elején - mi a helyzet a vasárnapi zárva tartás hatásaival? Aki megfelelően elvetemült és sok ideje van, itt…..
Szultán. 2015.09.14 11:12:06
@ördöngös pepecselés:
Üdv!
Én úgy tapasztaltam vasárnap Ausztriában a Spar nyitva van, ami mégse semmi ugye.
Szinte az összes regisztrált munkanélküli férfi kapott értesítést arról Szegeden, hogy köteles megjelenni a honvédelmi minisztérium által elrendelt „regisztráción”, ami lényegében azt jelentette, hogy vagy elmegy kerítést építeni a határra, vagy elveszíti minimális…..