Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Téglakő

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyedülálló internetes szolgáltatást jelentettek beIngyenes internetes ügyfélszolgálati rendszert vezet be június 14-től a fővárosi XII. kerületi önkormányzat – jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatóján Pokorni Zoltán polgármester.A XII. kerületben élők a…..
Téglakő 2011.06.10 16:13:26
Téglakő 2011.06.11 11:52:17
@Üzletfejlesztés: Nem tudom, hogy mit értett félre a gratulációmon, amit elsősorban az ETL ötletgazdájának, Bodor úrnak címeztem. Szerintem kevés ennél fontosabb dolog van, minthogy ilyen ötletekkel javítsák az emberek életminőségét, hiszen a hivatalok eddig rengeteg időt vettek el az életünkből. Örvendetes, hogy alkalmaznak egy ilyen innovációt, magunk is innovátorok vagyunk (építőipar) tudjuk milyen nehéz és jó dolog ez! Szóval még egyszer gratulálok Bodor Miklósnak és a Hegyvidéki Önkormányzatnak is.
Kaptam egy sajtómeghívót egy konferenciára, ahova ugyan nem megyek el, viszont volt egy érdekes videó mellékelve hozzá. Nem vagyok egy útépítési szakember, lehet hogy nincs benne semmi új, de nekem mégis az volt. Persze egy csomó kérdést felvetődik a géppel kapcsolatban…..
Téglakő 2011.05.24 20:53:01
Kedves Urbanista!

Egy átlagos utcában van mondjuk 1800-3000 négyzetméter felület. Számoljunk 3200 magyar településsel, akkor az nagyságrendileg - ha jól számolom - 300-400 millió (!) négyzetméternyi olyan felület, ahol ezt a technikát gazdaságosan ki lehet használni. Egy ilyen gép évente - ha száz százalékon pörög majd - akkor kb. 70 ezer négyzetméterrel végez majd. Szóval vannak távlatok. :) Örülünk, hogy tetszik a cím, máskor gyere el, ez nem feltétlenül ilyen öltönyös protokoll-program, hanem látványos esemény. A mai bemutatónkról a TV2 Tények is beszámolt egy színvonalas anyaggal:
tv2.hu/tenyek/video/utat-epit-a-robot

Kedves Vyca!

Ezzel a géppel többféle módon lehet kötést rakni.

Kedves Maisie!

Nem rombolunk, építünk. Ez alapelv.

Kedves szb9! Kedves felszopó!

Ott még nem tartunk, hogy ember ne kelljen hozzá, de azért gondoljátok meg: ezzel a - nyugaton bevált, de itthon még ismeretlen - rendszerű géppel a munkások ugyanannyi idő alatt négyszer több követ tudnak lerakni, mint a megszokott technológiával, ráadásul nem megy tönkre a térdük, a derekuk sem. Ez ne számítana?

Kedves vaaandor!

Az alapozást természetesen itt is ugyanúgy el kell végezni, mint bármilyen más út esetében.
Köszönöm a kommenteket, a mai premier nagyon sikeres volt, remélem egyszer ti is megnézitek.