Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igric

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mozikba került M. Night Shyamalan új filmje, a Széttörve, amelyet sokan az egykor ünnepelt író-rendező nagy visszatérésének tartanak. Attól függetlenül, hogy egyetértünk-e ezzel az állítással, a produkció, na meg persze James McAvoy parádés játéka bőven okot szolgáltatnak…..
Az év eleji koncertpangás és uborkaszezon alatt megjelent a Quimby új klipje, méghozzá az I've got a girl című dalhoz. Nos, hogy is mondjam... mit is lehetne rézandráskodni e videóról...?! Sommásan: egy klipben lévő legtöbb férfi nemiszerv EVÖR, ráadásul mindez…..
Szerda este hét környékén az iTunes először nem találta az új szoftvert, de néhány perccel később már megjelent, hogy letölthető a 3.0-ás verzió, amivel a majdnem egyéves iPhone teljesen megújul. Az Apple sok újítást ígért, mert súlyos hiányosságokat kellett pótolnia.Az…..
igric 2009.06.18 08:35:15
@cso zsi: Már megint ez az általános szkeptikusság... Megnézte valaki mennyibe kerül a telcsi a apple oldalán?? Itthon drága, persze, itthon minden drága. Az alkalmazások meg kb. a fele teljesen ingyenes, a telefont nem kell hackelni a normális használathoz... Hmm... pl. 3000 pénzből megvettem a nekem szükséges progikat rá, egy to do szinkronizálót, meg egy fájlkezelőt. Egyszerűen ez más rendszer nem symbian annak is vannak hülyeségei, nekem volt olyan is,egyébként meg ha úgy vesszük két nokiát kaptam, egy E szériát, meg egy N szériát egyben, így a + progikkal meg a rengeteg letölthető alkalmazással, meg beépített ipoddal meg, mondjuk egy normális, GPS vevős Nokia készülék gyakorlatilag egy árban van ezzel a telcsivel, vagy az még drágább...hogy a kamera két megapixeles, még így is nagyságerndekkel jobb képet csinál, mint bármelyik N szériás Nokia...persze ez a szubjektum valósága, és így ez nem racionális világkép...
Például: tavasztól őszig, ha lehet, zsigerileg kerülöm az autóba ülést, kizárólag pocsék időben vagyok ilyenre fogható, illetve ha cikket kell írnom valamilyen tesztkocsiról. És motoron mindig észreveszem, milyen iszonyatos hő ömlik ki egy akármennyire is agyonkatalizált,…..
Több olvasónk is kérdezte, hogy mégis mennyibe kerülne elindulni a mezőnnyel Bamakóba.A futam oldalán ugyan megjelölnek körülbelüli számokat, intervallumokat, de úgy gondoltuk, egy valós példa többet segít az érdeklődőknek. Az alábbi adatokat egy tavaly induló csapattól…..
Hétfő este tízkor ment le élőben a Swung című beszélgetős, kliplejátszós műsorban magyar Music Televisionön. Ákos beszélget a blogokról, az internetről és a bulvárosodó Indexről. Kommentár nélkül, teljes terjedelmében küldenénk minden bloggernek, Ákos-rajongónak, és…..
A magyar közlekedési vállalatok változatos eszközökkel harcolnak az utasok ellen, de a fizikai megfélemlítés, illetve az utasok vagyontágyainak megsemmisítése, ha nem is ismeretlen, azért aránylag ritka jelenség. Éppen ezért köszöntjük karatés csatakiáltással az Alba Volán…..
Egyszerű kis eset lenne, de a hangulatos videófelvétel igazi gyöngyszemmé avatja azt, ahogy Istvánékat otthagyja a vonat a balatonszemesi állomáson. Komplett abszurd dráma: befut a vonat, nulla másodpercnél tartunk, a kis társaság elkezdi hátrafelé tolni a feladásra szánt bringát,…..