Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adanos Zakta

42 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is, tegnap nem tettem fel semmit, pedig van egy csomó dolog ami történt, viszont azt meg kell mondjam, hogy olyan 2körül fél álmomban elkezdtem gépelni a telefonom jegyzettömbjébe gondolván, ez nagyon fontos dolog, így mára megszületett a paraszt gádzsó dala című művem.…..
Lehet, hogy a mai napon megmutatom a blogot valakinek. Akit én is ismerek ám... Annyi a lényeg, hogy statisztikai adatok alapján láttátok páran a bejegyzéseket, ez tisztára fura. Gyakorlatilag ez a blog okot ad arra, hogy engem utáljanak, de nem baj, mert vége lett a dolgoknak, így a…..
Leszek megosztani magamról egy képet, mert nem igazán faszány, így arc nélkül írni a hülyeségeket... Ezt a képet nekem szerkesztették^^ köszönöm szépen! Egyik kedvenc képem, mert rajta van egyik kedvenc együttesem.Na, cá szkacok! ..
Igen itt van a mai napi 3. post :)Durva mi? A semmiről milyen sok dolgot el lehet gépelgetni!Szóval ez a hetem eddig rohadt jó volt :D. Találkoztam egy csomó arccal, nem mentem suliba, csak a csavargás, felsőfokon. Múlthéten meg teló javítás 1000-el!!! Még jailbrek-eltem is a…..
Tudni illik, hogy "beteg vagyok, de az élet csodás". A pici láz, semmi, gyakorlatilag a tegnapot, illetve a tegnap előtött végig lógtam. Amúgy is, ha már az előbb a rajzolásról beszéltem, akkor hétfőn mást rajzoltam le, ennyi. Őszintébe jó ez így :D. Segít a továbblépéseken.…..
Fuu, skacok. Már egy ideje egyedül vagyok! ( Csajok most lehet jelentkezni az alábbi telefonszámon, dobj sms-t vagy csörgess, és visszahívlak: 0036304432363 ) (<--nyugi, csak poénkodom ;), de a feltételeket leírom: súly megadása, mellbőség magasság, egy mms-ben csatolt arckép amin…..
Ha olvasod, ne gondolj egy csak szex témával foglalkozó perverz srácnak, csak írok---írok---írok!Tanuljatok, és könnyű prédára ( ami esetedben könnyű, de ez nem azt jelenti, hogy állandóan ) ne vadásszatok, mert lehet, hogy valakinek a könnyű prédád vadászásának eredménye…..
Azt a jó kurva életet! Az biztos, hogy ezt kb 10 szer olyan idegesen írom, mint az előző kettőt. Hogy én egy kibaszott nagy pszihopata vagyok az is megeshet! Nem tudom, hogy mit mondjak, de lehet, hogy épp az előbb törtem el a kezem. Nemtudom.  Ááá kizárt. Valószínű, hogy…..
Lehet, hogy az egyéni agyszüleményeim zaklatnak, vagy jobb, ha nem tudnék tényleg semmit. Jobb? nemtudom, esküszöm nemtom! <---azért ez rövid lett :P..
Na, csövi. Először is közlöm, hogy magyar nyelvtanból ki-be cseszettül szar vagyok, ami nálam a 3-ast jelenti. Semmiféle kibaszott felelősséget nem vállalok egy mondatomért sem! Remélem, hogy nem ismersz/nem ismersz rám, mert ezt nem feltétlen olvasás céljából írom, meghát…..
Feladat: 2012. június 30.-ig készíts el egy 3-10 perces videót, amiben egy olyan animét védesz meg, melyet én már leoltottam egyszer, vagyis egyfajta válaszvideót várok, a komolyan vehetőség faktorát rátok bízom, legyetek Gordiászt megalázóan cinikusak. :P. Ezen az oldalon…..
És az utolsó jelentkező műve, remélem megjelenik a tiltás ellenére. Mivel már 4 van, kiírok egy közönségszavazást, ha hazaértem, addig bírjátok ki. :) ..
Adanos Zakta 2012.08.21 13:22:17
www.youtube.com/watch?v=wjWZIcJpcWY itt a link ezen megtekinthető a videó
PlayTactics Core RPG» Play More Cool Games !..
Egy hiba az oldalon ami elég sokszor előfordúlt! Az első 5 embernek aki megtalálta a hibát annak ajándékokat adunk. A hibát küldd el a zahe7@citromail.hu e-mailra.A másik hiba az, hogy valami miatt az elmúlt pár napi bejegyzést nem jelenítette meg a blog.....
Az itt található letöltések közt van olyan amely levan kódolva. Megoldás:-jelszónak írd be-   new7warez  szerintem csak ynuyasha részeknél Letöltések vírusossága nem rajtunk múlik szóval mindenki saját felelőségre töltögessen.....
Fasza mert humorsarkos szerkesztőtársam nem adta el a www.humorsarok.com & www.humorsarok.blog.hu oldalt így nézzétek és kavagjatok. Ezen kívül még a GrafiFUN-t is ajánlom mert nagyon jó www.grafifun.blog.hu és persze a www.zahe.g-portal.hu oldalt se felejtsétek el xD..
 01 - A Kártyák Lelke02 - A Kihívás  03 - Út A Párbaj Palotába04 - Darázsfészek(1)  05 - Az Utolsó Mohikán(2)06 - Joey Elsõ Párbaja  07 - Támadás A Mélybõl08 - A Szerencse Forgandó(1)  09 - SzellemHarc(2)10 - Add Fel…..
Inuyasha 1 részInuyasha 2.részInuyasha 3.részInuyasha 4.részInuyasha 5.részInuyasha 6.részInuyasha 7.részInuyasha 8.részInuyasha 9.részInuyasha 10.rész forrás: ide kattintva láthatod ..
Holnap pár közismert animének a letöltései lesznek 1-10részig, köztük:-Yugioh-YnuYasha ..