Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alfa752 (törölt)

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alkotmányellenes a tavaly nyári jogszabály-módosítás, szinte betarthatatlan a törvény és indokolatlan a 800 ezres bírság. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
alfa752 (törölt) 2012.02.29 19:24:31
alfa752 (törölt) 2012.03.01 18:04:06
@zrzr: sajnos a 62000 ft-os fizetéshez képest sokallom a 400 ezer ft-os bűntetést !!!!!!!!!!!!
Szemfüles olvasónk vette észre jártában-keltében a következő jelenséget, melyet az Autós szégyentáblán közzé is tett. Eddig semmi érdekes, de nézzük csak meg közelebbről: Rácz Tamás főszerkesztő-helyettes ugyanezt látta szlovák rendszámmal, szintén Cayenne-re szerelve,…..
alfa752 (törölt) 2011.07.24 13:31:28
Sajnos itt alapjába véve csírájában van súlyos probléma ezzel az országgal.S az emberek felfogásával.Ez több száz éve így van és így is marad.(ha én szegény vagyok akkor a másik is legyen az,ha a másiknak drága autója van akkor fel kell jelenteni)a politikusaink a legnagyobb rablók egyébként.
A külföldi rendszámos autósokkal amit meg szeretnének hadjáratot indítani az felháborító és teljes diktatórikus.
Akkor majd egy nap ötször fognak megállítani és ellenőrizni mert külföldi rendszámom van.S ha a parszt rendőr úgy gondolja akkor elveszi a külföldi rendszámot meg forgalmit? (már pedig ez lesz) A német hatóság meg ha megkapja a forgalmit amit ezek kiküldenek nekik hogy elvettük mert Magyarországon használta x-y ezt a kocsit, körberöhögik a Magyar hatóságot.A német úgyis visszaadja,meg a Szlovák is.Mi a fasznak veszik el? Talán inkább a köcsög regadót kéne megváltoztatni.Az autóm jó esetben ér 2 milliót,(biztosítst,adót) ami kint horror inkább a Német állam zsebébe rakom mint ennek a tetü kormánynak)a regadó lenne rá 1 millió,meg a forgalomba helyezés 300000 ft.A műszakin meg a büdös életben nem menne át mert amerikai.Szana szét kéne aprítani a lámpákat.Legalább Németországban elfogadott az amerikai lámpa szabvány.
Én azt mondom kellene kezdeményezni valami érdekképviseletei rendszert mielőtt atomra büntetnek,meg a sok hercehurca,elvett rendszám,stb...ha ki akarnak úgy is kibasznak velünk.Legalább lássák,hogy nem figyeljük tétlenül amit megint le akarnak nyomni a torkunkon.