Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ujragondolo

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  ..
ujragondolo 2011.08.11 13:44:46
Jön, jön, jön! Ahogy azt korábban kiszivárogtattuk, hamarosan szinte teljesen megújul a Blog.hu adminfelülete. Az új rendszert új alapokra helyeztük, fő szempont volt, hogy átlátható, letisztult felületet hozzunk létre, ahol áttekinthetően, de egyben érhetitek el a legfontosabb…..
ujragondolo 2011.07.29 16:25:45
Annyira fontos a visszajelzés, arra, amit csinálunk. Ahhoz érezzük magunkat közel, akiért teszünk, aki reagál arra, akivel együtt meg tudjuk beszélni, akivel megosztjuk azt, amink van. És nem anyagiakra gondolok elsősorban, hanem lelkiekre, gondolatokra, érzésekre. Vannak hívők, akik…..
Pár napja Schwarzenegger hűtlenségéről szólnak a vezető hírek. Úgy tűnik, legalább egy gyermeke született házasságon kívül, de valószínűsíthető, hogy több is. Őszintén szólva feldühít az eset, különösen amikor a feleségére, és a gyermekeire gyakorolt hatására…..
Ma reggel az jutott eszembe: a legutolsó épkézláb gondolatom akkor volt, amikor megkérdőjeleződött bennem minden eddigi hit-gyakorlat. Az az ige támasztotta alá: "még egyszer megrázom ezt a földet..." Biztos vagyok benne, hogy Isten az, aki annyira szeret engem, hogy arra késztet,…..
Sok embernek, aki nem "hitben nevelkedett" (bocsánat, hogy ezt a nevetséges formulát használom, de annyira "kifejező") annak az első asszociáció, ami beugrik az egyház kapcsán: ítélkezés. Számos ilyen emberrel való beszélgetésem kapcsán a következőkre…..
ujragondolo 2011.05.29 11:00:17
@Elijahu ben Natan: Nagyon köszönöm Illés! Grafomann vagyok, csak a másik nick-emmel. A dolog ennél bonyolultabb. Ha elmenekülsz a szolgálat elől, akkor nem teljesítetted Isten rád bízott küldetését. Még egyetemista korom első éveiben ragadott meg nagyon Jónás története. A próféta tevékenységét mikor övezte siker? Persze, siker övezte, de nem emberek szerint való, hanem Isten szerinti. Én még azzal a fiatal vehemenciával szemlélem a dolgokat, hogy talán nem véletlen, hogy pont egy ilyen közegben kell szolgálnom. Nem könnyű, de nem érzem, hogy helyes lenne mást tenni. Még szabad vagyok (valamelyeset), de Jézusban mindenképpen,mert az egy egészen más jellegű szabadság. Szabad vagyok a bűneimtől, és ez minden szabadságnál többet ér.

Láttam, hogy tegnap hoztad létre a profilodat, gondolom, hogy hozzászólhass a bejegyzéshez, ezt külön köszönöm!

Üdv: Graf.