Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Harcimókus

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ősszel induló ÖsszeEsküvők a TV2 egyik legnagyobb és legdrágább produkciója lesz, közel egymilliárd forintba kerül majd - tudta meg a Blikk. (Azért azt tegyük hozzá, hogy ez az összeg valószínűleg erős túlzás, inkább a fele tűnik reálisnak.) A csatorna a török formátum…..
Charlie Sheen kálváriája a végéhez közeledik, legalábbis nagyon úgy néz ki. Több hónapos egyeztetés után cége megvette az Anger Management (Ki nevel a végén?) című film tévés jogait, kerített egy forgatókönyvírót, és íratott vele egy olyan szinopszist, amire a Lionsgate…..
Harcimókus 2011.07.26 18:53:06
A premiernek szánt orfűi bemutatkozást tegnap elmosta az eső, ettől függetlenül meg lehet hallgatni a Soerii & Poolek Fluor Tomival közös dalát, amit itt és itt harangoztak be viccesnek szánt videóikkal. Elvileg maga a dal is vicces:..
Harcimókus 2011.06.24 16:26:50
V. rész Mi is történt? Most pedig vegyük lépésről-lépésre, mi is történt első sörünk elkészítése során. I. Fertőtlenítés A fertőtlenítés és a mikrobiológiai tisztaság a sörkészítés allatt az egyik legfontosabb mozzanat. A sör kiváló tápatalaj a mikroorganizmusok…..
Harcimókus 2011.06.15 16:44:23
@kerzo: Igen, egymillió forintos készülékkel nyilván könnyebb..:P
Akár ilyen is lehet pár év múlva a Flórián tér látképe, ha megvalósul az RG Stúdió terve, amit az üzletközpont átalakítására dolgoztak ki. Mint a honlapjukon írják:A jelenlegi Flórián téri áruház meglehetősen avult állapotban van. A felújítás során az épület…..
Velem együtt. Tegnap a HTC Magyarorszák Facebook oldalán bejelentették, hogy a Desire nem kap hivatalos Gingerbread frissítést. Nem bizony. HTC MagyarországA HTC mérnökcsapata az elmúlt hónapokban keményen dolgozott azon, hogy a Gingerbread frissítés felkerüljön a HTC Desire…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.06.14 09:30:00
A TMZ.com információi szerint Charlie Sheen egy network tévével tárgyal egy esetleges sitcom-főszerepről, amire már januárban sor kerülhet. Na, melyik tévé vállaja be az esetleges szívást?Az idei Tony-gálát 6,9 millió amerikai látta a CBS-en.Damon Lindelof azt bírta mondani,…..
A előző két részben, hogy is mondjam, elmérgesedett a helyzet Ned Stark és a Lannisterek között, meghalt egy király, egy törpét majdnem kihajítottak az ablakból és így tovább, nem egy szívderítő hely ez a Westeros. Ebben a stílusban folytatjuk tovább a történéseket egy…..
Khm, hát azt a na erre jó frázist most már igen sokszor elsütöttük, de mit lehet tenni, ha már megint egy elképesztően ötletes trükkel találkoztunk. A Microsoft mozgásérzékelőjét egy portugál fiatalember, bizonyos Luis Carlos Inácio de Matos önjáró, és a gazdit hűségesen…..
Harcimókus 2011.06.06 14:05:44
@Trebron55: Igazság szerint ez már most is elérhető áron lenne, ha foglalkoznának a dologgal. Természetesen nem a mozgássérültnek kellene maga után cipelnie a fél városon át a szerkezetet, hanem a nagyobb áruházaknak kellene pár darab hasonló (s persze kiforrott) kosarat biztosítania..az már más kérdés, hogy mivel ebben abszolút nincs üzlet, így valszeg magasról tesznek rá.
A hidegháború legkiélezettebb időszakában a kubai rakétaválság idején a Szovjetunió és az Egyesült Államok között a katonai konfliktus pengeélen táncolt, az atomháború rémképével átitatva. Az ettől való félelem nem csak a katonai életet, de a hétköznapok világát is…..
Harcimókus 2011.06.02 13:05:29
IDDQD Japán, lóverseny, WTF 2011.05.30 10:00:00
Oké, kicsit magas labda nyugati szemmel nézve totál nemnormális japán játékokról posztolgatni, de ez most tényleg kiütötte a biztosítékot. Pedig nincs benne semmi csápos-szörnyes mangapornó meg hasonlók, csak egy sima lóverseny. Oké, a "sima" kis túlzás volt:  …..
A kicsinyke cicakölyök nyitott szájjal alszik, majd álma zaklatottá válik, szalad - talán menekül -, majd az anyacica olyan szeretetöleléssel vonja magához, hogy nyomban megnyugszik, a tovább alussza az igazak álmát...Forrás: Indavideó..
[Videó lent] Nagyon régóta szerettem volna már elmenni megnézni, hogy miből is áll a méhészkedés, hét elején végre lehetőségem nyílt erre is, ugyanis a teljes erőből virágzó akácerdőnek köszönhetően a Kőteleki Kaptár minden méhe szolgálatban állt, és folyamatosan…..
Ádám nem érti, miért kell rendőrséggel fenyegetőznie, hogy a PPS átutalja neki az 5 hete kiszállított csomagja árát:Már írtam nektek futárszolgálattal kapcsolatban, úgy látszik ez az én területem. A helyzet a következő: a Vatera által ajánlott PPS futárszolgálattal küldtem…..
Tegnap este a 2K Games a következő sajtóközleménnyel szórta meg a világot: Media Advisory2K Games and Gearbox Software Announce Duke Nukem Forever® Has "Gone Gold" Vaporware no more! Gaming's most legendary hero makes his triumphant return this June New York, NY – May…..
Öntudatára ébredt majd gazdája ellen fordult egy NOKIA 6310-es telefon. A készülék egy Crazy Frog csengőhanggal végzett tulajdonosával. A holland állampolgár barátai is felfigyeltek arra, hogy a telefon először maga kezdte megválaszolni tulajdonosa SMS-eit, majd módosított a…..