Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bellington

34 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig van mit tenni Ősz van 2017.09.17 22:34:12
Ősz van. Végre nem lesz semmi dolgom. Lepotyog a dió, lehullanak a levelek és onnantól kezdve nem lesz semmi, de semmi (extra) feladatom. Nem lesz befőzés, gyümölcsszedés, ültetés, kertészkedés, ovis festés, gazolás. Nem vagyok várandós sem, ami megnehezítené a mozgásomat, a szülés utáni túlzott…..
Kedv, idő és energia hiányában nem részletezem mennyire király is a madárgyűrűzés és az ott lévő emberek. Eddig csak háromszor voltunk, de ezt hiszem ez idővel hatványozódni fog. :)..
   És a Matyi se maradjon ki, bár róla nincs két évvel ezelőtti kép. :) A csodálatos képeket köszönjük az NNfotónak! :) :) :) http://www.nnfoto.hu/..
22:30-kor indultunk haza a Sumonyi halastó mellől, a madárgyűrűző táborból. Lotti és Matyi hátul aludt, Miki is elbóbiskolt az anyósülésen. GPS bekapcsolva, nehogy eltévedjek hazafelé. Egyszer csak hív Zsoca. Az úton semmi és senki, hát felveszem, mondtam, hogy most indultunk, meg cukik voltak a…..
-Az Ice'N'Go-s műanyag sapkát és kanalat nem lehet újra felhasználni. Illetve de, csak nem arra, hogy kérjek bele még egy adag Ice'N'Go-t. Illetve arra is lehet, de akkor is adnak hozzá még egy műanyag sipkát és kanalat, "mert le kell mérni, hogy mennyi fogyott, hogy ne tudják átverni a tulajt a…..
Mindig van mit tenni A lovasíjász 2017.05.16 22:39:45
Vasárnap Zsoca Airsoftozott és mivel itthon temérdek sok munka várt volna rám, ezért inkább elmenekültem a 3 gyerekkel Nagypeterdre egy íjászversenyre. Útközben kiderült, hogy Nagypeterd nagyon messze van, de az ott töltött idő, barátném, Enikő és Miki íjászkodó kedve kárpótolt minden idő-és…..
És miért olyan nagy gond ez? Mert túl gyakran kerülünk vele kapcsolatba. De a pszichológus végre választ adott a kérdéseinkre: Miért gondolja mindig úgy, hogy csak neki van igaza? Miért szól bele mindenbe? Miért vagyunk előtte, közben és utána idegesek, ha találkoznunk kell vele? Hát azért, mert…..
Egy gyerek számára nincsen a multiverzumban (nem lehet) motiválóbb jelenség egy kajáért kunyeráló állatnál. A kunyeráló állatot meg KELL etetni. KELL neki a fű. A gyerek gyenge kis ujjaival letépi, eleinte csak pár szálat, majd egyre többet és többet. És mit csinál a felnőtt? Hát pont ugyanezt. :D..
....akkor úgy kerülhetem el az egész napos veszekedést, ha azonnal kiviszem kutyát sétáltatni a  HAVASESŐBE. A gyerek garantáltan nem fog azon hisztizni, hogy mit akar reggelizni, hogy mit akar felhúzni, mert mire ráeszmélne, hogy mi is fog történni, már rákerült az overál (a pizsamára),örül,…..
Mindig van mit tenni Easter is over 2017.04.17 22:01:42
Deal with it children.B)..
-Anya képzeld, hogy nem tudok rosszat álmodni. A tininidzsákból (Tininindzsa teknőcök) kiszedem a rosszat és jót gondolok a helyére. A szememmel és a gondolatommal csinálom.  Szalad Apához és mondja neki is: -Többé nem álmodok rosszakat. Soha. A fényképet köszönöm az NNFotonak! :)…..
Jelenleg életem két fő mozgatórugója az egészséges (természet-és állatvédő) étkezés és az egyszerűsítés megvalósítása. Előbbi elég egyszerű(nek tűnik, de nem az), vegyszermentes, minél közelebbről vásárolt termékek, minél boldogabb életet élt állatokból nyert kaja. Utóbbi a "Minimalizmus" elvei…..
Mindig van mit tenni Motiváció 2017.04.12 14:58:18
Hogy mi a fantasztikus érzés? Úgy kezdődik, hogy kiteszem a lelkem az ebédért, mindent beleadok, finomat, változatosat és ötleteset főzök, időre elkészülök, rendet hagyok magam után és még az újszülött is boldog, mert vagy a hátamon ücsörgött, vagy dumáltam hozzá. Felhasználtam mindent: a maradék…..
Kicsit régen írtam és több mindent szeretnék leírni, mint amit le tudok, ezért lehet, hogy ez a poszt kicsit összefüggéstelen lesz. Elnézését kérem annak, aki olvassa. A sok hete tartó feszültség, mérgelődés és rossz kapcsolat után végre elértem a holtpontot. Lenyugodtam. Böjt van. Igaz nem…..
Így néz ki egy elvarázsolt és általunk megmentett királyfi: Imádom az állatokat, kiváltképp a hazai őshonos vadállatokat. Kiskorom óta rajongok a hüllőkért és a kétéltűkért, szerencsére Miki és Lotti is. Aki fél tőlük, az vagy műveletlen, vagy szarul nevelték, vagy (kb. a hüllő-és kétéltűútálók…..
Már nagyon elegünk volt a náthából, így meglátogattuk a siklósi termálfürdőt. Matyi gyakorlatilag néhány nap kivételével EGÉSZ ÉLETÉBEN NÁTHÁS VOLT, így megpróbálkoztam ezen változtatni valami nem gyógyszeres kúrával. Sajnos kiderült, hogy sószobába nem mehet 6 hónapos kora alatt, a C-vitamin…..
Pénteken waldorfos farsangi buliztunk Gyöngyvéréknél, végre megengedtem magamnak, hogy igyak egy fél üveg búzasört. Ha nem lenne elég egyértelmű, Piroska és a Farkas(ok)nak öltöztünk. És elkészült az első ötszemélyes családi képünk is, egy kis Attilával fűszerezve. :) 11-re haza is értünk, ilyenkor…..
Sajnos nincsen túl sok lehetőségem fotózni. Részben emiatt vettem az új telefont, de 2 okból kifolyólag elég nehéz vele képeket készítenem. Először is csak két kezem van. Ha csodával határos módön lenne egy harmadik, akkor mindhárom gyerekre jutna egy, pl ha átmennénk az úttesten, vagy csak éppen a…..
Mindig van mit tenni Lotti lovagol 2017.02.20 20:39:54
Homokkal.Lotti jóvoltából...
Ő itt Lackó baba, Miki babája. Sokan nem tudják, de a fiúknak is lehet babájuk és ez egyáltalán nem feminim dolog. Nem lesz tőle a fiú se töketlen, se homoszexuális. És valószínűleg nem lesz belőle olyan apuka sem, aki nem képes tisztába tenni a saját gyerekét, aki úgy gondolja, hogy a…..
Mi mindig úgy szoktunk kirándulni, hogy mivel kicsik a gyerekek, ezért elmegyünk az erdő széléig kocsival, onnan pedig tetszőleges irányba elsétálunk valahova (vagy sehova, csak ott játszanak a gyerekek, nyomokat fedezünk fel, gyűjtögetnek, madarakat figyelünk, stb.)Mindig magunkkal viszünk egy…..