Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Splash

13 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt évben Star Wars lázban éget az egész világ, mindenki lélegzet visszatartva várta a legújabb részt Az ébredő Erőt. Persze már jóval a bemutató előtt kiadta a LEGO a legújabb a filmhez kapcsolódó szettjeit, így volt idejük a kínai klón gyártóknak, hogy felkészüljenek. Ennek meg lett az…..
Megjelentek az első képek a LEGO Minifigura készleteinek jövőre megjelenő 15. szériájáról, amiben megint új figurák lesznek, több meglepetéssel. És hogy mik lesznek az újdonságok: Birkózó bajnok Takarító felmosóval Szamuráj Ékszertolvaj Űrhajós, a klasszikus…..
Kocka Zóna LEGO Friends állatkert 2015.05.27 18:41:02
A Dániai Anne Mette és Lasse nevű fia építette ezt a gigantikus LEGO Friends állatkertet. Már a kép is magáért beszél: További képek itt nézhető meg!..
  Tehernapló: Kezdetben vala az FBI Crew. Tényleg így volt? Vagy tudtok ősibb formációkról? Mr. Wax: Tudok. Az FBI Crew előtt volt a P.E.D., ezt jómagam és egy barátom alapítottuk, ezzel indult minden. Akkor még csak neki volt C64-e, nála „gépeztünk”. Vele kezdtem el az…..
Összefogott a Google és a Lego, megalkottak egy Chrome böngészőben játszható játékot, amivel virtuálisan pakolgathatjuk a Lego-kockákat. Az elemek rakosgathatók, forgathatók, és többféle blokkba rendezhetők a virtuális asztalon. A játék technológiai demonstrációnak készült:…..
Korábban már megtörtént a bejelentés (amiről írtunk is), hogy a kultikus időutazós sci-fi vígjáték karakterei és a fluxuskondenzátor által hajtott DeLorean Legóból is kirakható lesz, amiket már kézhez is lehet venni akár. A Lego figurák csatasorába áll Marty McFly és a Doki…..
A Lego új, tizedik minifigura-sorozatában a karakterek között megtaláljuk a paintballjátékost, a szomorú bohócot, a Medúzát, sőt a nagypapát is. A meglehetősen eklektikus társaságba egyetlen foglalkozás került be, a könyvtáros. Az összesen több mint 150 minifigura közül alig…..
Tehernapló Árok party programterv 2013.05.27 09:35:44
Véglegesnek mondható az idei Árok party programterve, ami a megszokottak szerint július 5 és 7 között kerül megrendezésre az ajkai Simon István Általános Iskolában. A csokorban szerepel előadás IDE64 és 1541 Ultimate bővítők kompatibilitási témájában, de két…..
A 2006-ban alapított családi vállalkozásként működő LEGO kiegészítőket készítő és forgalmazó cég, a BrickArms új kiegészítőket jelentett meg, melyek már megvásárolhatók a weboldalukon. Az új kiegészítők között csak fegyvereket találunk, melyek a lenti képen…..
Blogunk egyik nem titkolt szándéka, hogy bemutassuk a magyar piacon eddig ismeretlen vagy kevésbé ismert “kompatibilis LEGO” gyártókat, legyen az távol-keleti vagy éppen európai... Szeretnénk bemutatni őket, mert egyrészt kevés szó esik rólunk (semmi), másrészt szeretnénk, ha…..
Tehernapló Keserű gyalázat 2013.02.19 07:05:40
Manapság divatos téma a plagizálás. A C64-es demoscene történetében is találunk jópár plágium ügyet. A legtöbb eset zenékhez kapcsolódik, amik annyira gyakoriak voltak, hogy el se érték az ingerküszöböt. Sokkal nagyobb port vertek fel a grafika és a kód lopások. Ne gondoljuk,…..
Új Lego Friends szettekről jelentek meg képek, amik egy német játék kiállításon kerültek bemutatásra, a képeket a Toyark.com közölte, melyekből kiderül, hogy milyen új szettek várhatóak a nyáron. A szettek új izgalmas, színeket és új formákat fognak majd hozni. Az új…..
Új Lego Architecture szett jelenik meg márciusban, még pedig a 21017-es Imperial Hotel néven. A szett a lebontott tokiói Frank Lloyd Wright hotel másolata, 1188 db elemből fog állni és kb. 20-23.000 Ft lesz az ára. Képek a szettről: ..
Igazi csemege érkezik a Lego Star Wars rajongóinak: 3 az 1-ben Super Pack, melyben több külön szettet raktak össze egy szettbe. Így nem kell külön-külön megvásárolni a szetteket, hanem majd egyben is lehet... Az árról még nincs információ, ellenben már a szettnek van száma:…..
Egyre nagyobb teret hódítanak a csajos szettek a piacon. A LEGO a Friends márkával erősített, de a konkurens gyártók is kidobták a saját szettjeiket. A mostani tesztünk alanya a kínai Sluban cég Girls's Dream márkájának egyik lányos szettje, ami a Romantikus étterem nevet…..
A Lego úgy döntött, hogy Vissza a jövőbe szetteket fog gyártani. Az első ilyen játék a Deloreanba épített időgép lesz Martyval és a Dokival. A cég négy, rajongók által készített szettből választotta ki a Vissza a jövőbe témát. A Lego hivatalos közleménye szerint azért…..