Regisztráció Blogot indítok
Adatok
botika01

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piroslap Újabb tűzoltó levél 2011.05.23 10:47:00
Egy újabb tűzoltó levelet, véleményt találtunk, azaz pontosabban most kaptunk. (És várjuk a továbbiakat is: piroslap.hu@gmail.com) Ez úttal egy másik szakszervezet a HTFSZ közölt le egy véleményt. Mint ismeretes, többek között a tűzoltók szerzett jogait is megnyirbálná a…..
botika01 2011.05.23 20:44:51
Tisztelt tűzoltó kolléga!

Lehet nem leszek ezzel népszerű,de már régóta szúrja a csőrömet, hogy az általatok végzet hivatást az egekig magasztaljátok, viszont más szakmát
" lefikáztok". Az óvónő, hidegburkoló és az újságíró szakmában is keményen dolgoznak(csak egyszer felügyelj 25 gyermekre napi 8 órában). Tudom ezek példák voltak, de nem volt szimpatikus. Ami a médiából, a hírekből mindig kimarad egy eset,mentés kapcsán a mentők. Ha mégis akkor általában úgy jön le, hogy a tűzoltók megmentették az életét, a rendőrök biztosították a helyszint,a mentők pedig elszállították a sérültet(olykor ők is megmentegetnek életeket).Ebből már kiderülhetett, hogy mentős vagyok.Mi is másod, harmadállást vállalunk,mi sem tudunk kijönni a fizetésünkből,nálunk is sok a válás, sok a fásult,kiégett mentődolgozó és még sorolhatnám a végtelenségig. Azért azt mindannyian tudjuk, hogy egy komolyabb szituáció kapcsán az előbb említett hármas minden tagja jelen van. A korkezvezményes nyugdíjkor viszont nem! Kérdezem én, hogy mennyivel különb egy tűzoltó,vagy rendőr munkája, mint egy mentőssé( nővéré,orvosé,óvónőé,stb...) Teljesen igazságtalannak tartom, hogy még én 65 évesen dolgozzak ti viszont(akikkel együtt mentettem) már 20 éve nyugdíjasok vagytok. A korkedvezményes nyugdíjatokra a pénzt ugyanis a hidegburkoló és a többiek fogják befizetni a közösbe.Motorman jól írja ha nekünk sem akkor senkinek se járjon.