Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cicamama

4 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cicamama blogja Cukiságok 2011.05.26 19:13:00
Olyan aranyosak, hogy megérdemelnek egy saját posztot! ..
Az utolsó Harry Potter 3D-ben jön, a Warner próbál minél nagyobb szakítani és ez minden bizonnyal össze is fog jönni számukra. A felcseperedett varázslótanoncok utoljára (?) néznek össze Voldemorttal és hű csatlósaival. Az utóbbi film alapján bizton számíthatunk némi…..
Csiribú-csiribá, akarom mondani kapitulatusz. Ennél azért többre lesz szüksége a roxforti varázslóiskola egyik legjobb növendékének, ha le akar számolni azzal, akinek nevét ki sem merik mondani. Idén véget ér a Harry Potter kalandja, de valamiért úgy érzem, hogy nem kell tőle…..
Még nem kapta meg a megfelelő korhatár besorolást, nem mintha lenne kétsége bárkinek is, hogy PG-13-as lesz. De azért jó lenne egy R kategóriás verzió a DVD-n, nem? De legalább esélyes, hogy egy szép hosszú varázslóháborút láthassunk, méghozzá mindez 3D-ben érkezik. ..
Cicamama 2011.05.26 13:45:39
@Atkakukac1989: Egyetértek, ütős lesz a film, az effektek, a kételkedés bennem csupán annyi, hogy vajon mennyi köze lesz a könyvbéli sztorihoz. Nekem az is nagyon izgalmas volt, azt is szívesen viszontlátnám, de asszem nem fogom.
Cicamama blogja Allergiaszezon 2011.05.26 11:40:35
Nehéz a túlélés. Farkastörvények uralkodnak, és nincs kegyelem: a gyenge elbukik, az erős győz. Ezek a természet ősi szabályai, és mit tehet egy egyed, aki nem lát-nem hall-nem kap levegőt az allergiától? Reménykedik, hogy nem jön egy erősebb egyed, hogy felfalja, vagy simán…..
Cicamama blogja Negyedik dimenzió 2011.05.24 20:51:00
Ma voltunk 4D ultrahangvizsgálaton. Minden rendben van a kis prücsökkel, egész jó képek készültek róla. Szopizta az ujjacskáit, tátogott, dörzsölte a szemét, és mosolygott! Igen, tényleg mosolygott! Ugye, mindenki látja?..
Nos, íme, eljött vala ez is, megismerkedtem a blog.hu-val, és rögtönazonnal rájöttem, hogy énisakarokilyet. Így megszületett. A blog.hu főoldalán találkoztam a hét bloggerével, kapásból Két Cica rajongó lettem, és megtaláltam a kezdőposzthoz való ihletet is. Ezen a blogon…..