Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Urakura

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eMag sokszor szerepel nálunk garanciális ügyek és panaszkezelési sztrorik kapcsán úgy is, hogy a hozzánk beérkező sztoriknak persze csak a töredéke kerül ki. Egyszerűen rejtély, hogy egy ekkora webshop miért nem fordít nagyobb gondot erre a területre. A vásárlók elsősorban…..
Urakura 2019.03.18 19:47:21
    Az alábbi kisokosunkban általános egészségügyi tájékoztatást nyújtunk a menekülteknek és segítőiknek arról, hogy magyarországi tartózkodásuk idején státuszuk szerint milyen ellátásra jogosultak. A sürgős ellátásokhoz akkor is joga van mindenkinek, ha még nem nyújtott be menekültkénti…..
Urakura 2015.09.11 09:19:28
@Csaba Szikora: Ha nincs pénze,de van némi esze a magyarnak,akkor annak sem kell megdöglenie...
Naiv ügyfél súlyosan benézte, hogy a Vaterán vásárolt fényképezőgépére még lesz 3 év garancia. Egy év ugyan lett volna, de minthogy számlát nem kap magánszemélytől, a hajára kenheti azt is: A történetem sajnálatos kimenetele részben saját naivságomnak tudható be,…..
Én nem gondolom hogy egy ember ilyen ellátást érdemel attól , még hogy megöregedett. Hozzá teszem a nagypapám kitüntetést kapott a polgármestertől annak idején, hiszen 50 évig dolgozott a pécsi erőműben kitüntetett szerepkörben Tisztelt Szerkesztőség!   Szeretném a…..
Urakura 2012.08.31 22:18:58
@kudduni: Majd rájössz...
Egészen bizarr történetet küldött MR, akinek állítólag a Generali visszamondta a biztosítását és visszafizette az utolsó negyedévet, amikor bejelentették, hogy pinceüzletüket elpusztította az esőzések után beömlött víz. Most megtörtént eset: érvényes szerződéssel…..
Azt reméltem, hogy az Avensisünk szerelős posztjai nem fogják a Belsőségről kiszorítani Csikós szarjait, mert hát egy Toyota nem romlik el. Ami persze nem igaz, hiszen kopik, és ami kopik, az egyszer elfogy. Ennek ellenére nem panaszkodnék túlzottan. Tán emlékeznek még páran a…..
Urakura 2012.06.10 17:26:44
@Pirx pilóta: Igazatok van,de Ti sosem lehettek autógyártók,mert van igazságérzetetek,becsületetek!
A 93 éves kertész nemrég épült fel gázolásos balesetéből és most visszatért a képernyőre is. A Spektrum Home Green Team (hétköznap 17 órától) című műsorában csatlakozott a szakértőkhöz, és a Dr. Kert rovat házigazdájaként természetesen kertészeti tanácsokat ad a…..
Urakura 2012.06.04 16:57:18
O.Gy-t jogerősen egy olyan számla megfizetésére kötelezte a bíróság, amiről 2,5 éven keresztül nem tudta a Főgáz értesíteni. A 80 ezer forintos tartozás elvileg nem is létezhetett volna, hiszen az eladott lakásra végszámlát kért. Kérem, ha tud valaki konkrét segítséget…..
A nálunk Csillag születik néven ismert Britain's Got Talent idén megint belenyúlt a tutiba, úgy látszik, a brit vidék kiapadhatatlan forrása a felfedezetlen, de operaénekesi adottságokkal bíró tehetségeknek. Kezdődött mindez Paul Potts walesi telefonárussal, aki 2007-ben megnyerte a…..
Urakura 2012.03.26 18:26:01
Kedves Totalcar! Leendő anyósom egy délutánon fát fogott Yarisával, az autót természetesen gazdasági totálkárra vették. A roncsliciten került értékesítésre, gondoltuk elbontják... Tisztelettel: Roland Neveddmeg-sorozatunk ékkövénél csak annyi a kérdés, hogy vajon egy…..
Urakura 2012.03.23 18:47:02
Négy új kerékpárutat adtak át kedden a fővárosban, a Budapesti Közlekedési Központ projektjei keretében összességében mintegy 10 kilométernyi útszakasszal bővült a hálózat. Az új szakaszokról a cég képgalériát tett ki saját Facebook-oldalára. Lehet kommentelni az…..
Belsőség Nepperlecke, 1.rész 2012.02.22 17:20:00
Legyen ön is gátlástalan nepper, pár apró lépésben:1. szerezzen be külföldön egy közepesen lepusztult SL500-ast2. ideiglenes német rendszámmal és biztosítással hozza be az országba3. tekertesse meg az órát egy profival, hadd szóljon4. locsolja le szilikonnal, takarítsa ki5.…..
Urakura 2012.02.22 17:55:09
Urakura 2012.02.22 17:56:17
@T-roger: Régi szép idők...Turek...
Sándor elmenekítette befektetéseit az ING-től, miután rájött, hogy befizetései nem a honlapon feltüntetett árfolyamon váltódtak euróra: Az alábbi történetben szeretném elmesélni hogyan "örvendeztetett meg" nemrégen az ING. A dolog régen kezdődött, amikor hosszútávú…..
...itt, hirdesd meg máshol! A csodás helyen ripsz-ropsz fiatalodik egy kicsit, nyilván óracsoportot kellett cserélni időközben. Az új tulajdonos mindenképpen jelentkezzen, kíváncsiak vagyunk a magyarázatra.   ..
Egyre több nagyvállalat csoportosítja át ügyfélszolgálati forrásait pénzbehajtásra. Így pl az ELMŰ ügyfélszolgálatával nem lehet telefonon kommunikálni, csak a behajtóval, aki viszont minden adatot lát. Az ELMŰ-nél jóhiszeműen úgy gondolták, Katerina téves dátummal…..
Urakura 2012.02.09 16:50:31
@Dr Jozef Vengloš: Én mindig 1-2 évre előre fizettem mindig,minden szolgáltatót,SOHA nem tudták felfogni,hogy mindig tartoznak...
Tegnap megírtuk, hogy egy orosz televízió hírolvasója jó nagy marhaságot követett el élő adásban, és pont akkor mutatta fel középső ujját, amikor éppen Barack Obama nevét olvasta fel, mert azt hitte, a kollégák elindították az aktuális bejátszást, és már nincs képernyőn.…..
J.N. nem olvasta a múltkori vaterás történetet, így meglepődött, hogy a TeszVesznél sem adják vissza a jutalékot a sikeresnek értékel aukció után, ha az mégis meghiúsul, például mert a vevő nem bírta használni a telefont a SIM-kártyájával:2011 októberben felraktam egy eladó…..
Urakura 2011.11.14 16:09:13
@qtyqruty: Így bizony!!!
Nevetséges, ahogy a gagyi 3D-s tévékre próbálják átállítani az embereket, amikor pedig az 50-es évek óta nem sikerült használható szintet elérnie a technológiának. Még mindig szemüveget kell viselni, és érdemes 1-2 méter távolságra ülni a tévétől a tökéletes hatás…..
Naiv ügyfél a számláját szerette volna megszüntetni, amiből aztán részletekben fizetett végtörlesztés lett, amin mintegy 200 ezer forintot bukott:A sztori ott kezdődik, hogy egyszercsak észrevettem, hogy kisebb összegek "eltűnnek" a számlámról. Bementem az OTP fiókba,…..
Urakura 2011.11.09 21:33:35
@Josephine B.: Végre valaki,aki gondolkozik...
Varun Sharma, az Inside Luxury Travel műsorvezetője, háttérben a Hertelendy Kastélyszállóval Szép dolog a patriotizmus, de a harmadik üveg Chateau Lafite előtt még senkit sem sikerült azon kapni, hogy a világ egy tetszőlegesen választott éttermében arról kezdte volna győzködni…..
Urakura 2011.09.20 19:23:53
Urakura 2011.09.21 17:09:00
@csorsza: Nem.
Yves horrorsztorija után Homár legyen a talpán, aki beteszi a lábát az aquincumi Auchanba. A pénztáros a helyszínen beismert hibájából kevesebb tejet számolt el, mint ami a kosárban volt, amit a biztonsági őrök a vásárló lopásának akartak elkönyvelni. Naiv ügyfél ehhez nem…..